gorumcemin düğününe gitmeli miyim

efsuni06

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
558
507
Kizlar Herkese merhaba.Önceki konumda nisanlimin ailesinden ve gorumcemden bahsetmistim.Üstüne ailemden biri evlerine gitti.Nisandan beri ilk kez oluyor boyle bir ziyaret kv ve gorumcem acmislar agizlarini giden kisi neye ugradigini sasirmis.eve döndüğünde gorumcemin cok kiskanc ve simarik olduğunu söyledi. Ben uzun zamandir evlerine gitmiyorum.Gorumcemin abisine bile saygisi yok ki bana olsun.Arkamdan surekli beni cekistirip duruyormus nisanlima.Nisanlimin ailesi bana hicbir taki takmadi, gorumcemin nisaninda gözüme soka soka damada ve kizlarina takilarini taktilar.Bana gelince paralari yokmus.Böyle yapmaları cok agirima gitti.Nisan subattaydi o zamandan beri gorusmuyoruz gorumcemle.Nisanlimin da kardesiyle arasi yok.Ama gorumcem cok huysuz oldugu icin kendini soğutuyor. Hicbir sekilde ben doldurmuyorum nisanlimi.Kardeslerin arasina girmek istemem.Nisanlim kardeşinin düğününe mecburen gidecegini, hic istemedigini ve israrla birlikte gitmemizi istiyor. Ben de orada bulunmak istemiyorum.Ne yapmaliyim sizce

nişanlım gidecekse ben de giderdim.ama uzaktan biri gibi.normal de düğünlere nasıl gidiyorsam aynen öyle.
özel bir hazırlık yapmadan.bana yakışanı yapar gider oturur izler gelirdim.asla kalkıp oynamaz ve özel bir yakınlığa girmezdim.
bu arada diğer konunuzu bilmiyorum.buraya yazdığınıza göre yorum yaptım :KK66:

Evet, niye üzüyorsun nişanlını? O da senin desteğini arıyor, yanında olmana ihtiyacı var belli. Gir koluna git; ortada gezmene, oyun oynamana, takı takmaya gerek yok.

Valla burda kv beni aramadı; ailemle ilişki kurulmadı vs diye çok konu var.

Nişanlısın ve görümcenin düğününe gitmeyeceksin; olmaz bence.

Bir de kv gelip anneni babanı vs davet etmedi mi sadece sen değil onların da gitmesi lazım bence...

Büyüklük sende kalır; yarın da sana sen de gelmemiştin diyemezler; ha görümce ha nişanlının iş arkadaşı gibi düşün o zaman; nişanlının iş arkadaşının düğününe nişanlın ile gitmez misin?

gidin uzaktan uzaktan izleyin düğünü gelin.öyle canım cicim olmaya gerek yok.nişanlınızı yalnız bırakmayın.güğzelce hazırlanın basın havanızı gelin
İçim şişiyor ama.Gorumcemin nisaninda kiyafetimi alacagini söyledi kv al parasini vereyim dedi 1 kurus vermedi, uydutuk kuaforune gittik sacimin parasini verdi o kadar.nisanlim dugun alisverisi yaptigimiz icin sadece ayakkabi ve cantami aldi.Elbiseyi ben ödedim ve ogrenciyim.simdi gitsem yine hicbirsey almaz.
nişanlım gidecekse ben de giderdim.ama uzaktan biri gibi.normal de düğünlere nasıl gidiyorsam aynen öyle.
özel bir hazırlık yapmadan.bana yakışanı yapar gider oturur izler gelirdim.asla kalkıp oynamaz ve özel bir yakınlığa girmezdim.
bu arada diğer konunuzu bilmiyorum.buraya yazdığınıza göre yorum yaptım :KK66:
Nisanda oturdum yerimde oynamadim, sadece 1 2 foto cekildim o kadar.hic ama hic icimden gelmiyor gitmek.
Valla burda kv beni aramadı; ailemle ilişki kurulmadı vs diye çok konu var.

Nişanlısın ve görümcenin düğününe gitmeyeceksin; olmaz bence.

Bir de kv gelip anneni babanı vs davet etmedi mi sadece sen değil onların da gitmesi lazım bence...

Büyüklük sende kalır; yarın da sana sen de gelmemiştin diyemezler; ha görümce ha nişanlının iş arkadaşı gibi düşün o zaman; nişanlının iş arkadaşının düğününe nişanlın ile gitmez misin?
O konu beni de yansıtıyor. Annem yillar once vefat etti, beni aile yakinimizdan istedilet.Soz nisan bir arada oldu.Nisanlim babamla tanistigi icin ve babam nisanlimi sevdigi için beni kendi rizasiyla verdi,Ailemle simdiye kadar bir kez biraraya gelmediler.Ailemden hickimseyi davet etmiyorlar tabii.Bilmiyorum gidesim gelmiyor hic.

bence nisanlinizi yanliz birakmamalisiniz, en azindan ileride 'dugunume bile gelmedin' diye bi suclamayi ortadan kaldirmis olursunuz

bence nisanlinizi yanliz birakmamalisiniz, en azindan ileride 'dugunume bile gelmedin' diye bi suclamayi ortadan kaldirmis olursunuz
Onu diyecegi bir samimiyetimiz hic olmadi gorumcemle, o kadar bos bir insan ki cocuk gibi kiskanclik krizlerine giriyor.Dugune gidersem kendi dugunuyle ilgilenmek yerine kiskancliktan yine bana yogunlasacak

yani ne bileyim nişanlınızın herhangi bir akrabası olsa bahane uydurun gitmeyin derdim ama görümce yani gitmemek olmaz.oynamayın,misafirlerle siz ilgilenmeyin oturup düğünün bitmesini bekleyin.hatta kendi ailenizle sohbet edin sürekli umursamayın bile onları.

yani ne bileyim nişanlınızın herhangi bir akrabası olsa bahane uydurun gitmeyin derdim ama görümce yani gitmemek olmaz.oynamayın,misafirlerle siz ilgilenmeyin oturup düğünün bitmesini bekleyin.hatta kendi ailenizle sohbet edin sürekli umursamayın bile onları.
Evet büyük olasilikla gidecegim.Kendi ailemi cagirmiyorlar ki onlarla sohbet edeyim.Gidip boy gostereyim yine ondan cok beni konusurlar gorumcem de catlar.
Davet geldi mi ki ? Bi de orda cagirmadik niye geldin demesinler :KK17:
Geldi canim, hatta kaynanam yakinda kiyafet aldin mi demeye baslar

Nişanlınızın koluna girin salına salına da gidin. Üstelik hiçte özenmeyin normal günlük bir elbisenizi giyin, Saçınıza da bir föne yeterli olur bence :) hem gelecek lafları önlersiniz hem de nişanlınızı tek bırakmamış olursunuz.

gitmelisin. ve pistten hiç inmemelisin. nişanlınla beraber atın göbecikleri :) bırak o sorun yapsın :d

Son düzenleme:
Git
Neden mi?
Kıskanacak bana yoğunlaşacak diyorsun ya. Sen sadece düğüne gidersin etliye sütlüye karışmazsın. O da kıskanıyormu şımarıklık mı yapıyor bırak yapsın etrafındakileri illalah ettirsin. Sen uzakta durduğun sürece sana hiç sıkıntısı olmaz.
Ayrıca ilerde sana söyleyecek tek kozları olamaz. Ne nişanlının ne ailesinin...
Gerekirse nişanlınla kalk oyna bile.

Şu an kızgınsın hiç bir şey yapmak istemiyorsun ama o aileye girince şu gördüklerinden daha çok şey görüp bu yaşadığımda neymişki diyeceğin zamanların olacak.
Hiç bir an kimse için hayatını zehir etme. Ne olursa olsun etrafa gülümse ki, karşındaki varsa içindeki zehrini dışarı kussun.

Elbet daha tecrübeli arkadaşlar vardır ama ben 5 senelik evli biri olarak söylüyorum bunu.

Ayrıca gayet süslen püslen de.
Görümcenin ağzına verecek tek laf bırakma
Asıl o zaman sinirden patlar.
En iyi savunma saldırıdır bunu hiç bir zaman unutma.
Sen köşende kaldığın sürece üstüne gelen olur ama sen ortalıkta olduğun sürece hiç üstüne gelen olamaz.

İçim şişiyor ama.Gorumcemin nisaninda kiyafetimi alacagini söyledi kv al parasini vereyim dedi 1 kurus vermedi, uydutuk kuaforune gittik sacimin parasini verdi o kadar.nisanlim dugun alisverisi yaptigimiz icin sadece ayakkabi ve cantami aldi.Elbiseyi ben ödedim ve ogrenciyim.simdi gitsem yine hicbirsey almaz.

Nisanda oturdum yerimde oynamadim, sadece 1 2 foto cekildim o kadar.hic ama hic icimden gelmiyor gitmek.
O konu beni de yansıtıyor. Annem yillar once vefat etti, beni aile yakinimizdan istedilet.Soz nisan bir arada oldu.Nisanlim babamla tanistigi icin ve babam nisanlimi sevdigi için beni kendi rizasiyla verdi,Ailemle simdiye kadar bir kez biraraya gelmediler.Ailemden hickimseyi davet etmiyorlar tabii.Bilmiyorum gidesim gelmiyor hic.

O zaman nişanlın da bir zahmet ipleri eline alsın kendi ailesinde...

Evin oğlunun nişanlısının ailesinin çağrılmadığı düğün mü olur..

Kimse yakınlarınız onu da çağıracaklar sadece sizi çağırmak olmaz ki...

Biz dayıma kızı istedik; diğer dayımın sünneti vardı; düğünümüz var buyurun siz de gelin dedik.

Gelin; abisi kuzeni ve onun eşi geldiler.

Bir hafta sonra da nişan yaptık. Nişan bile yokken çağırdık; onlar da gelip bizimle aile masasında oturdular. Öyle yabancı gibi de değil aileden gibi oturduk; oynadık; nişanını da sonraki hafta yaptık.

Canimm lutfen nisanlinin elinden tut ve git o dugune
Nisanlini, kvni gormezden gel, sanki komsu dugunune gitmis gibi dans et, oyna, eglen nisanlinla
hic onlarla muhattap olma, inadina cok guzel ol ve git lutfen

Annem yillar once vefat etti, beni aile yakinimizdan istedilet.Soz nisan bir arada oldu.Nisanlim babamla tanistigi icin ve babam nisanlimi sevdigi için beni kendi rizasiyla verdi,Ailemle simdiye kadar bir kez biraraya gelmediler.Ailemden hickimseyi davet etmiyorlar tabii.Bilmiyorum gidesim gelmiyor hic.

canim basin sagolun annen icin .. zaten bende nisanlanali kayinvalide lafindan bile nefret eder oldum birak kendisini, simdi bu durumu okuyunca dahada nefretim cogaldi
yaziklar olsun o kayinvalideyede ozaman ya nasil insan bunlar
Ben kayinvalide olucam oglumun gelin diye tanistirdigi kizin annesi vefat etmis olacak ben ona oz cocuklarimdan daha iyi davranirim, annelik yaparim.. yaziklar olsun diyorum ya cok uzuldum canim

o yuzdn Allah insani iyi insanlarla karsilastirsin, Rabbim kim ne yasattiysa aynini onada yasatsin bu dunyada iyi veya kotu

X