- 8 Eylül 2013
- 558
- 507
Kizlar Herkese merhaba.Önceki konumda nisanlimin ailesinden ve gorumcemden bahsetmistim.Üstüne ailemden biri evlerine gitti.Nisandan beri ilk kez oluyor boyle bir ziyaret kv ve gorumcem acmislar agizlarini giden kisi neye ugradigini sasirmis.eve döndüğünde gorumcemin cok kiskanc ve simarik olduğunu söyledi. Ben uzun zamandir evlerine gitmiyorum.Gorumcemin abisine bile saygisi yok ki bana olsun.Arkamdan surekli beni cekistirip duruyormus nisanlima.Nisanlimin ailesi bana hicbir taki takmadi, gorumcemin nisaninda gözüme soka soka damada ve kizlarina takilarini taktilar.Bana gelince paralari yokmus.Böyle yapmaları cok agirima gitti.Nisan subattaydi o zamandan beri gorusmuyoruz gorumcemle.Nisanlimin da kardesiyle arasi yok.Ama gorumcem cok huysuz oldugu icin kendini soğutuyor. Hicbir sekilde ben doldurmuyorum nisanlimi.Kardeslerin arasina girmek istemem.Nisanlim kardeşinin düğününe mecburen gidecegini, hic istemedigini ve israrla birlikte gitmemizi istiyor. Ben de orada bulunmak istemiyorum.Ne yapmaliyim sizce