Görümcemin niyeti nedir?

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
Merhaba arkadaslar artik haftalardir icim icimi kemiriyor, ben bu kadar sevilmeyen bir insanmiyim cözemedim. Görümcemle ilgili olan sorunlari diger konulardanda okumussunuzdur belkide. Ancak artik gittikce kecilerim gelmeye basladi. Ne yapmaya calisiyor bu kadin? Görümcemin iki cocugu var biri engelli, 14 yasinda. Hic cocuk yapmam artik, iki evladim var diyen kadin, biz evlenince ve tamda cocuk düsünmeye baslayinca bombayi patlatti!!! Hamileymis, cok güzel cok sevindim.ama, neden biranda simdi yapma geregi duydu? Cok ilginc geldi bana, tam biz bebek düsünürken, herkes ne zaman bebek diye sorarken onun kis kis gülmesi. Benimle.muhatap olmuyo zaten, tebrik ettim, hic orali bile olmuyo. Bu kadinin ne sorunu var benimle kafayi yiyecem. Kinamdada elbise almis mecburen onu giydim danismadan sormadan, kendisi geldi kinama sanki gelin o, hep böyle ilgiyi üstüne cekmeye calisiyor, simdide yapti bunu. Cok güzel saglikla sihhatle alsin yavrusunu kucagina ama cok garip geldi ya. Ben mi art niyetliyim, bu kadar üstüste gelnesi tesadüf olamaz. Kayinvalidemin de yanina artik gelemiyecekmis bebekten dolayi, e ben varim ben bakiyom zaten dimi! Esimde cok saf ya, ben artik olaylara iyi niyetle bakamiyorum gercekten, bu kadar seyin böyle olmasi bencede iyi niyet degil.

Simdide ben.hamile.kalsam.diyecekler, bak bak görümceyi kiskandi pesinden cocuk yapti :KK43: ya zaten yasim geciyor, neredeyse bir yildir evliyim olanlara bak. Herkes bir guzel dalgasinida gecti akrabalardan, artik size sira gelene kadar daha sürer diger bacisida önce dogursun sonra diyerekten. Cok üzüldüm. Herkes soruyodu yapmiyonuz mu, e dusunuyoruz diyorduk, geldi bombayi patlatti. Uffff hem sevindim hemde anlam veremiyorum.

sanırım fazla yüz göz olmuşsunuz ya da başka bir şey...ilk başta da aranızda bir sıcaklık olmayınca, her şeyi batmaya başlıyor bir süre sonra...
siz kendi işinize evliliğinize bakın.kimseye de koz vermeyin,gülün geçin..
diyelim ki ortada iyi niyet hiç yok,ne yapacaksınız?cvp verseniz kötü siz olursunuz.

Siz kv ile beraber mi oturuyorsunuz?
Insanlar istedigi zaman cocuk yapabilirler. Buna siz karisamazsiniz. Hem 1 yil cok bi zaman degilki evliligini oturtmadan cocuk yapmayin.
Birde yasim geciyor demissiniz yasiniz kac acaba?
Etrafi da gozunuzde buyutmeyin bu kadar nasip, kismet diyin olsun bitsin.

Yalnis anlamayin, gercekten sevindim, hatta yüzlerinin gülecegi apayri, ama 14 yildir yapmayipta, tam biz düsünürken olmasi garibime gitti dogrusu. Ki esim bile basta sordu, niye simdi acaba diye. Illaki herkesin kendi hayati, ve kendi karari bana danissinda demedim. Ama benim cok tuhafima gidiyor hersey artik. Evlenmeden önce diyodu ben bundan sonra sizin olacaginiz sehre gelmem, sonra benimle dalga gecmeler ya neler.neler. iyi gecineyim diyorum, sürekli arayip soruyorum, ama yok simdi cok iyi anladim ki, beni.istemiyo. ayni resim karesinde bile bulunmak istemeyen birisinden ne.bekliyebilirim ki. Hep yüzü gülsün rabbim saglikla sihhatle yavrusunu kucagina almayi nasip etsin.

Belki de cocuk istiyordu ama 14 yildir olmuyordu yeni oldu. Olamaz mi?? Gayette olabilir.
Insanlar istedigi zaman cocuk yapabilir.
Ayni anda kimse hamile kalmiyormus gibi konusmussunuz.
Öyle buyutmussunuz ki sanki hayatınızı karartmislar!!.
Yapmayin Allah askina, anlasamiyorsaniz, cekemiyorsaniz gorusmeyin ama ben yapiyorum diye yapti da demeyin.
Siz de rahatlikla hamile kalin.
Ayni anda hamile kalinca ne oluyor hala anlamadim ama neyse..

Simdide ben.hamile.kalsam.diyecekler, bak bak görümceyi kiskandi pesinden cocuk yapti :KK43: ya zaten yasim geciyor, neredeyse bir yildir evliyim olanlara bak. Herkes bir guzel dalgasinida gecti akrabalardan, artik size sira gelene kadar daha sürer diger bacisida önce dogursun sonra diyerekten. Cok üzüldüm. Herkes soruyodu yapmiyonuz mu, e dusunuyoruz diyorduk, geldi bombayi patlatti. Uffff hem sevindim hemde anlam veremiyorum.

ay ne alakası var isteyen istediği zaman çocuk yapar kaldı ki sizin ilk olacak ve düşünüyorsunuz

elbise almış mecburen giydim diyosun e giyme niye bu eziklik

Görümceniz kendi kendine mi hamile kalmış acaba? Öyle bir anlatıyorsunuz ki, sanki bu kadının kocasının işin içinde hiç rolü yokmuş gibi.

Hadi görümcen sana inat hamile kalmak istedi, peki kocası da mı sana inat?

Kadınlar istediği zaman kendi kafasına göre yani kendi başına hamile kalamaz değil mi? Yanlış mı biliyorum? :KK53:
Sperm bankasından belki ...:KK52:

İnsanlarin ne dusundugunu bu kadar onemseme.
Kimin ne icin cocuk yaptigini bilemeyiz, belki aniden icine bi bebek istegi dustu. Sen bunu direk beni kiskandirmak icin yapiyor dersen yanlisa dusersin. Bu tarz dusuncelerin sana bi faydasi olmaz. Belki de gercekten dedigin gibi art niyetli. Peki olsa ne olur olmasa ne olur, birak kendi kendine girsin triplere, sen mi bakicaksin uc cocuga:KK48: sen kendi hayatina bak, baskalariyla ilgilenme...

bende gelinimizle pespese hamile kaldim sayilir o dogum yapti kurban olurum onun ogluna ikisinin yeri cok farkli siz dert gormemissiniz gormeyinde insallah bunlar kafa yorulcak sey degil ha istiyorsunuz ki butun ilgi alaka sadece ben ve cocugumda olsun orasi baska

He canım he, sana inat, seninle yarışıyor da ondan hamile kalmış..
Çocuk meselesinide kıskançlık, çekememezlik konusu haline getirdiniz ya pes yanii..:KK57:

konuyu okuyunca aklıma bir arkadaşım geldi. Görümcesini hiç sevmeyen bir kız. Düğün borçları yüzünden korunuyordu sürekli de daha çocuk düşünmüyoruz korunuyoruz derdi bize. Görümcesi hamile kaldı duyar duymaz korunan arkadaşım korunmayı bıraktı hamile kaldı :KK48::KK48: (bu olayın komik bulduğum tarafıydı.)
Yapmayın arkadaşım hamile kalmak böyle planlayarak kolaycana olabilen birşeyse ben aylardır uğraşmama rağmen niye kalamıyorum. Yok arkadaş ya kendimi balkondan atıveresim geliyor benimm yeminle!!!:KK11:

konuyu okuyunca aklıma bir arkadaşım geldi. Görümcesini hiç sevmeyen bir kız. Düğün borçları yüzünden korunuyordu sürekli de daha çocuk düşünmüyoruz korunuyoruz derdi bize. Görümcesi hamile kaldı duyar duymaz korunan arkadaşım korunmayı bıraktı hamile kaldı :KK48::KK48: (bu olayın komik bulduğum tarafıydı.)
Yapmayın arkadaşım hamile kalmak böyle planlayarak kolaycana olabilen birşeyse ben aylardır uğraşmama rağmen niye kalamıyorum. Yok arkadaş ya kendimi balkondan atıveresim geliyor benimm yeminle!!!:KK11:

Vay arkadaş ne kadar önemliymiş görümcenin hamile kalması!
Ne olmuş peki borçlar piyango mu vurmuş?
İşte, düşüncesizliğin daniskası diye buna derler..
Neyi düşündün ölçtün biçtin tarttın? Görümcenin hamile kalmasını..:KK57:

Cok garipsinz.
O zmn su andan itibaren hamile kalan her kk kadini gorumcenize ozenip yapiyor. Onun hamile oldugunu ogrendikya, tuh artik hamile kalinca ozenti olur. Cocuk yapmayak.

Bence siz görümcenizi kıskanıyorsunuz annesine fazla vakit ayiramamasida normal engelli bir çocuğu varmış zaten napsin kadın

sende istediğin gibi istediğin zaman hamile kal bunda art niyet aranacak bir durum yok ki

Vay arkadaş ne kadar önemliymiş görümcenin hamile kalması!
Ne olmuş peki borçlar piyango mu vurmuş?
İşte, düşüncesizliğin daniskası diye buna derler..
Neyi düşündün ölçtün biçtin tarttın? Görümcenin hamile kalmasını..:KK57:
valla canım aynen öyle. Fesatlığın Düşüncesizliğin daniskası

X