Merhaba arkadaslar artik haftalardir icim icimi kemiriyor, ben bu kadar sevilmeyen bir insanmiyim cözemedim. Görümcemle ilgili olan sorunlari diger konulardanda okumussunuzdur belkide. Ancak artik gittikce kecilerim gelmeye basladi. Ne yapmaya calisiyor bu kadin? Görümcemin iki cocugu var biri engelli, 14 yasinda. Hic cocuk yapmam artik, iki evladim var diyen kadin, biz evlenince ve tamda cocuk düsünmeye baslayinca bombayi patlatti!!! Hamileymis, cok güzel cok sevindim.ama, neden biranda simdi yapma geregi duydu? Cok ilginc geldi bana, tam biz bebek düsünürken, herkes ne zaman bebek diye sorarken onun kis kis gülmesi. Benimle.muhatap olmuyo zaten, tebrik ettim, hic orali bile olmuyo. Bu kadinin ne sorunu var benimle kafayi yiyecem. Kinamdada elbise almis mecburen onu giydim danismadan sormadan, kendisi geldi kinama sanki gelin o, hep böyle ilgiyi üstüne cekmeye calisiyor, simdide yapti bunu. Cok güzel saglikla sihhatle alsin yavrusunu kucagina ama cok garip geldi ya. Ben mi art niyetliyim, bu kadar üstüste gelnesi tesadüf olamaz. Kayinvalidemin de yanina artik gelemiyecekmis bebekten dolayi, e ben varim ben bakiyom zaten dimi! Esimde cok saf ya, ben artik olaylara iyi niyetle bakamiyorum gercekten, bu kadar seyin böyle olmasi bencede iyi niyet degil.