Görünce Kolundan Tutup 1,5 İskender Ismarlamak İsteyeceğiniz Çok Zayıf 19 Ünlü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Çağımızın ideal kadın bedenini her geçen gün 1'er beden küçültmesiyle kemik sayma becerlerimiz oldukça gelişti. Birçok kişi aslında doğru kiloda olmasına rağmen bu yerleşmiş güzellik algısı yüzünden kilolu sayılır hale gelmiş durumda. Etrafımızdaki insanların çoğu da sanki sonsuza uzanacak şekilde bir kilo verme döngüsü içinde.

Bu illüzyonu bir kenara bırakıp tekrar baktığımızda; sahip olmak için gerekirse sağlığı poşetleyip çöpe atabileceğimiz bu bedenler aslında bir yardım çağrısı gibi duruyor;
Çağımızın ideal kadın bedenini her geçen gün 1'er beden küçültmesiyle kemik sayma becerlerimiz oldukça gelişti. Birçok kişi aslında doğru kiloda olmasına rağmen bu yerleşmiş güzellik algısı yüzünden kilolu sayılır hale gelmiş durumda. Etrafımızdaki insanların çoğu da sanki sonsuza uzanacak şekilde bir kilo verme döngüsü içinde.

Fotoğraflar için:
http://onedio.com/haber/gorunce-kol...dirmek-isteyeceginiz-cok-zayif-19-unlu-467675

fotoları ekleyemedim

gülşen ve öykü serter çok kötü, sağlıksız görünüyo bencede, öykünün makyajsız halini görmek isterim

54fda2e9266efe51352f9af1.jpg
54fda341266efe51352f9b1c.jpg

Çok fena ya..Erkek olsam mümkün değil böyle kadınlardan etkilenmem :KK43:

54fd97b524db88873f02e91c.webp

Angelina Jolie ne hale gelmiş yahu bu kadına balık etli olmak yakışıyor kemik torbası olmak değil
54fdb657c6b27304738eed2c.webp

LeAnn Rimes adlı kişiye ait çok berbat

Yaşlı ve buruşuk görünmek için onca eziyet çekmek..birbiriyle yarışmak..akıl alır gibi değil...

Ben hoşlanmıyorum bu kadar zayıflıktan yaa.
Hiç çekici değil bence.
Balık etli hatunlardan hoşlanırım.
42 beden olduğum için söylemiyorum bunu:KK23::KK53::KK53::KK53:

38-40 beden kıvamındadır benim için. Ben abarttım kabul:KK48::KK48:

ben nasıl beslendiklerini merak ediyorum, ne yiyip içiyo bunlar

48 kiloyum ama böyle durmuyorum. bi sıfır beden değilim yani benim bile göbişim var. :KK53:

:kk77:Bunların hepsi anoreksiyalı herhalde.Ben etli ekmek vereyim durun:)

X