görüşlerinizi cevaplarinizi bekliyorum..

kraliceeee

Hayırlısı....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
24
2
29
Ailesi iyi olmayandan iyi bi es olur mu.. Yani şöyle anlatayım babası yok üvey babası kotu aliskanlikta, kız kardeşi 17 yasında hamile kalıp evlendi annesi de öyle böyle .. Öyle böyle dememden kasıt bizim burda bayanlar hep kapalı genelde 40 yas ve ustu,annesi açık iste ne bilim sac bas yapiyo oje suruyo makyaj yapiyo, tabi benim için normal ama buradaki kadınlar cahil kaldığı için olumlu bakmiyo. Sevgilimin gerçek babası da iyi olsa sahip çıkardı ona zaten nyse durumlar boyle sizce böyle bi aileden iyi bi evlat cikarmi..
Ben sevgilime güveniyorum kaç senden beri beraberiz ama iste ailesi yüzünden kavusamiyoruz onların bu halleri onuda suçlu yapiyo, oysa işinde gücünde hic bi koru alışkanlığı da yok ama bnde korkuyorum açıkçası acaba onlar gibi olur mu..

Ailesi iyi olmayandan iyi bi es olur mu.. Yani şöyle anlatayım babası yok üvey babası kotu aliskanlikta, kız kardeşi 17 yasında hamile kalıp evlendi annesi de öyle böyle .. Öyle böyle dememden kasıt bizim burda bayanlar hep kapalı genelde 40 yas ve ustu,annesi açık iste ne bilim sac bas yapiyo oje suruyo makyaj yapiyo, tabi benim için normal ama buradaki kadınlar cahil kaldığı için olumlu bakmiyo. Sevgilimin gerçek babası da iyi olsa sahip çıkardı ona zaten nyse durumlar boyle sizce böyle bi aileden iyi bi evlat cikarmi..
Ben sevgilime güveniyorum kaç senden beri beraberiz ama iste ailesi yüzünden kavusamiyoruz onların bu halleri onuda suçlu yapiyo, oysa işinde gücünde hic bi koru alışkanlığı da yok ama bnde korkuyorum açıkçası acaba onlar gibi olur mu..

Sizin orası neresi?

Ailesi melek gibi insanlar görüyorum, kendileri beş para etmez. Onu en iyi siz tanıyorsunuz siz karar verin ailesine göre değerlendirmeyin.
Canim inan bazen üstüme o kadar çok geliyolarki artik dayanamiyp sevgilime yok senin ailen boyle şöyle diyorum istemeyerek ama o da diyo beni ailemle yargılama diye iste gelde annenlere anlat

O öyle böyle ifadesini düzeltin lütfen. Aksi taktirde anlatmak istediklerinizin hiçbir önemi kalmıyor.
Öyle böyle derken yanlış anlasilmasin bizim buradaki kadınlar alışık olmadığı icn yoksa normal durum dedim ya bana gore ama laf çıkarıyorlar iste

Birtanem saci acik oje sure kadina OYLE BOYLE dedigine gore bizim orasi dedigin otaglardan olusan bi oba heralde birtanem

Öyle böyle lafi agir kacmis. Duzeltin. Oje sürüyor, acik diye öyle böyle mi oluyor? Cok ayip..
Sizin oradaki kadinlara göre fikriniz olusmasin. Onlar yarin oburgun ölecek, bari siz onlar gibi düşünmeyin.
Vbence olmaz. Evlenmeyin..

Hayır ben Nie olayım ki ama yek bi dedigm yanlış kelimeye takmayin lutfen
Yok yani tahminimce bu forumdada benim gibi saci acik makyaj yapan oje süren bir sürü kadin vardir. Tabii ki rahatsiz oldum.
Konunuza gelirsek, benim esimin annesi esim müslüman oldugunda bana terorist, esime de teroristlerin dinini secen adam muamelesi yapti. Öyle bir kadin yani. E babasi da körle yatan sasi kalkar sendromu. Ablasi bebegimizi kaybettigimizde aramadi bile. Kardesi zaten hamile kaldigimi ögrendiginde bile tebrik etmemisti ki ölümüne arasin. Yani demek istedigim, esimin ailesi olabilecek en kötü örnek, ama benim öyle bir esim var ki dünyalara bedel. Milyon kere dünyaya gelsem hep onu isterim. Yani sevgilinizden emin degilseniz o baska ama ailesi yüzünden bir iliskiyi bitirmek kalpsizlik olur.

kadın açık diye öyle böyle yazan bir konu sahibi iyilikten bahsediyor.sok içindeyim. Valla ne iyi ailelerden ne fesat, kötü kalpli evlatlar çıkıyor o yüzden hersey olabilir.sen önce sizin oradaki fesat düşünceli insanlardan kurtul.

Canim inan bazen üstüme o kadar çok geliyolarki artik dayanamiyp sevgilime yok senin ailen boyle şöyle diyorum istemeyerek ama o da diyo beni ailemle yargılama diye iste gelde annenlere anlat

Annenize; senin erkek kardeşin kötü diye sen de kötü müsün? Diyebiliyor musunuz?

Bunu böyle söyleyin diye demiyorum ama eğer şimdiye kadar ailenizle herhangi bir çatışma içine girmemiş insansanız zaten bu saatten sonra dert ederek, çile çekerek falan kabul ettiremezsiniz isteklerinizi. Ancak onların uygun gördüğü biriyle evlenebilirsiniz. Ki zaten esas fikrim ailenizi evlenmeden daha öncelikli olarak üniversite için ikna etmeye çalışmanız.

Yok yani tahminimce bu forumdada benim gibi saci acik makyaj yapan oje süren bir sürü kadin vardir. Tabii ki rahatsiz oldum.
Konunuza gelirsek, benim esimin annesi esim müslüman oldugunda bana terorist, esime de teroristlerin dinini secen adam muamelesi yapti. Öyle bir kadin yani. E babasi da körle yatan sasi kalkar sendromu. Ablasi bebegimizi kaybettigimizde aramadi bile. Kardesi zaten hamile kaldigimi ögrendiginde bile tebrik etmemisti ki ölümüne arasin. Yani demek istedigim, esimin ailesi olabilecek en kötü örnek, ama benim öyle bir esim var ki dünyalara bedel. Milyon kere dünyaya gelsem hep onu isterim. Yani sevgilinizden emin degilseniz o baska ama ailesi yüzünden bir iliskiyi bitirmek kalpsizlik olur.
Bende açık giyinen biriyim ojede duruyorum açıkta giyiniyorum sakin yalnis anlasilmasin ama hani onun yaşındakiler kapalı olduğu için burdakilere garip geliyo benim icn kesinlikle normal

X