Gorustugum adam evliymis ve karisi da tanidik ben ne yapmaliyim ?

Gizemgulu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2019
169
48
13
28
Arkadaşlar benim başıma kotu bi olay geldi lütfen elestirmeyin sizin yardımınıza çok ih tiyacim var . Sevgilim den yeni ayrıldım ınstagramdan biri ekledi . Bende kabul ettim fake hesap gibiydi ama canım sıkıldıgı icin konusuyum dedim . Arada görüntülü arıyordu normal masa basi bi ısı vardı diksiyonu fln cok düzgünde . Ama normal muhabbet ediyorduk. Buluşalım diyodu en başından beri bende dün buluştum . 1 saat yol geldi benim için ama sadec e yarim saat görüştüm çünkü korktum tedirgin oldum . Ya tuhaf bişey vardı normal değildi gizlediği biseyler var gibiydi sevgili olmak istedi hatta ilerleyince başka adımlar da atarız dedi çok yakışıklı biri olmasına rağmen yanında duramadım kactim

Bugün kuzenimle otururken dün biriyle görüştüm ama tuhaf bişey vardı dedim resmini gösterdim "ayyyy ben bunu tanıyorum bu annemin is yerindeki kızın kocası cok mutsuzlar adam cok ilgisiz severek evlenmişler çocukları fln var " dedi kızın fotolarına baktım ve cidden o adam hala beni aramaya devam ediyo kesinlikle konusmycam ama vicdan azabından ölüyorum kuzenim yengeme söyledi kıza söyleyecekmiş yengem herşeyin ekran görüntüsünü aldım adam sahte isimli hesap açmış . Ama aşma basima bela olurmu ne olur bilmiyorum ailemin de haberi yok ne yapmalıyım

Bulaşma. Senin adını vermeden söylesinler. Sahte hesabına rastladık vs desinler. Hatta karısı da kimseden duymuş gibi değil de kendi bulmuş gibi söylesin. Dikkat et basın belaya girer. Senin suçun yok ki niye vicdan azabı çekiyorsun?

Farzedelim ki böyle bi şeyi senin eşin yapsaydı ve senin haberin olmasaydı diye düşün ve görüşme.. çok acı verici bir durum ,zaten hep internet yüzünden geliyor bu tür şeyler başa aynı şey arkadaşıma oldu onların ilişki ilerlemişti şuan mahkemelik oldular rezil oldu millete sen bi de tanıdık diyorsun cok tehlikeli gerçekten

Hayatımda kimse yok konuştuğum kimse yok hem beni terkediyo hem yalvarmama rağmen dönmüyo ve bu yaptıkları ne istiyo bu psikopat benden ben dönsün diye beklerken niye boyle şeyler yapiyo?

Arkadaşlar benim başıma kotu bi olay geldi lütfen elestirmeyin

Demeyeyim diyorum ama daha geçen haftaki konunuzu henüz unutamadık.

23 yaşındasınız. Üstteki konuyu açmanızın üzerinden sadece 5 gün geçiyor ve yeni biriyle görüşüp başınıza yine bir iş açıyorsunuz. Azıcık durulsanız mı acaba?

Son düzenleme:
O şahsı her yerden engelleyin.

Ne aşağılık adamlar var değil mi? Birde yaptıkları ortaya çıkmayacakmış gibi rahat ve gevşek davranmaları.. Allah esını kurtarsın bu yalancıdan. Sızı ıfsa etmeden atsınlar barı ekran goruntusunu. Vıcdan yapacak bırsey yok. Tesadüf etmiş gerçek yüzünü görmüşsünüz baştan. Ben kadına üzüldüm. Böyle hıyardan çocuk sahibi olup evli olduğu için

Senin ismini vermeden söylesinler , sende her yerden engelle o adamı. Görüşme konuşma. İnsallah adresini vermemissindir

Ne cesaret internetten tanışıp bulusuyosun yazık bacim başına bi iş de getirebilir bu tipler. Bi de uzun uzun da gorusmemissin nette bile. Zaten o şekilde yazan adamların çoğu evli çıkar yoksa niye fake hesap olsun.

Bi de kesinlikle ortaya çıkacak artık belki kadın boşanacak mahkemede tanık bile olabilirsin ailene bahsetsen iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…