Gorustugum adam evliymis ve karisi da tanidik ben ne yapmaliyim ?

Burdaki olayları okudukça erkek arkadaşımla internetten tanışıp başımın belaya girmemesine aksine mutlu oluşuma büyük bir şans gözüyle bakıyorum

Asla muhattap olmayın.
O ekran görüntüsünü atsalar da inkar edebilir ayrica yazismalardan kiminle konusmasi oldugunu da cok rahat anlar.
Karisinin sucustu yapmasi lazim.
Madem kamera acmaya merakli esi fake hesaptan konusup kamera gorusmesine cevirsin olayi o kamerayi acip da gordugu an zaten olay patlak verir.

Sizin adınızı vermesinler. Bence bu tarz olaylara hiç bulaşmamalı. Kuzeninizde size sormadan annesine yetiştirmiş. Pes valla. Söyleyin adınız geçmesin.

eyvahlar olsun kaç kızım kaç. yasaktan sana fayda gelmez kaç güzelim ayaklarını popona vura vura kaç

Yaşınızı bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra internet üzerinden tanışıp konuşmak bana doğru gelmiyor. Bende internetten konuştum ama 17-18 yaslarindaydim karşımdaki de öyleydi ikimizde öğrenciydik vs. Hatta bir arkadaşım var halaa konuşuruz neredeyse 10 yıldır internet arkadasiyiz beraber okuduk mezun olduk işe girdik. Ayrıca fake hesap olduğunu anladiysaniz evli olacağını hiç düşünmediniz mı? Sevgilisini eşini aldatanlat yada sapık ruhlular fake kullanır. Kadınlar ise buna ek olarak stalk amaçlı kullanir eğitim bitti sertifikanizi sonra yollayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…