Arkadaşlar benim başıma kotu bi olay geldi lütfen elestirmeyin sizin yardımınıza çok ih tiyacim var . Sevgilim den yeni ayrıldım ınstagramdan biri ekledi . Bende kabul ettim fake hesap gibiydi ama canım sıkıldıgı icin konusuyum dedim . Arada görüntülü arıyordu normal masa basi bi ısı vardı diksiyonu fln cok düzgünde . Ama normal muhabbet ediyorduk. Buluşalım diyodu en başından beri bende dün buluştum . 1 saat yol geldi benim için ama sadec e yarim saat görüştüm çünkü korktum tedirgin oldum . Ya tuhaf bişey vardı normal değildi gizlediği biseyler var gibiydi sevgili olmak istedi hatta ilerleyince başka adımlar da atarız dedi çok yakışıklı biri olmasına rağmen yanında duramadım kactim
Bugün kuzenimle otururken dün biriyle görüştüm ama tuhaf bişey vardı dedim resmini gösterdim "ayyyy ben bunu tanıyorum bu annemin is yerindeki kızın kocası cok mutsuzlar adam cok ilgisiz severek evlenmişler çocukları fln var " dedi kızın fotolarına baktım ve cidden o adam hala beni aramaya devam ediyo kesinlikle konusmycam ama vicdan azabından ölüyorum kuzenim yengeme söyledi kıza söyleyecekmiş yengem herşeyin ekran görüntüsünü aldım adam sahte isimli hesap açmış . Ama aşma basima bela olurmu ne olur bilmiyorum ailemin de haberi yok ne yapmalıyım
Bugün kuzenimle otururken dün biriyle görüştüm ama tuhaf bişey vardı dedim resmini gösterdim "ayyyy ben bunu tanıyorum bu annemin is yerindeki kızın kocası cok mutsuzlar adam cok ilgisiz severek evlenmişler çocukları fln var " dedi kızın fotolarına baktım ve cidden o adam hala beni aramaya devam ediyo kesinlikle konusmycam ama vicdan azabından ölüyorum kuzenim yengeme söyledi kıza söyleyecekmiş yengem herşeyin ekran görüntüsünü aldım adam sahte isimli hesap açmış . Ama aşma basima bela olurmu ne olur bilmiyorum ailemin de haberi yok ne yapmalıyım
Sanki dağları delip yol açtı da geldi.. Abartmayin bi..