Benım de 13 hafta %90 kıza benzıyor dedı sonrası hafta gıttıgımızde Hıc gostermedı herkes gostermıyorsa kızdır dedı bu hafta gıttıgımde oğlumun olacağını ogrendım dırek ultrasonla bakar bakmaz pipisini gösterdi
Benimde esim erkek istiyor herkez kizdir o dedikce doktor %100 demedi diyor:)) bir seye alistirmamaya calisiyorum kendimi ama cok buyuk merak netlessin artik :))
Benım de 13 hafta %90 kıza benzıyor dedı sonrası hafta gıttıgımızde Hıc gostermedı herkes gostermıyorsa kızdır dedı bu hafta gıttıgımde oğlumun olacağını ogrendım dırek ultrasonla bakar bakmaz pipisini gösterdi
kizlar 16+4 te gittim oturusu uygun degil goremdim ama kiza benziyor dedi. Sizce kiz midir yada erkege donermi bisiler almak istiyorum her seferinde hevesim kursagimda donuyorum. Sanirim cihaz da cok iyi degil. Boyle bir durumla karsilasan var mi?
Benim doktorum 13.haftada cihazı karnıma koyduğu gibi bunun pipisi var demişti ve bebeğim erkek ben alışverişimi 8.aya girdiğimde yaptım a'dan z'ye herşeyini aldık oğlumun valla 1 günde bitti ne güzel bence sende acele etme alışveriş için doğumuma 26 gün var çok şükür herşeyi hazır onun gelmesini bekliyoruz artık :) sağlıklı büyüsün gelişsin gerisinin önemi yok bence herşey alınır yapılır
Rabbim hayırlısı ne ise onu versin size inşallah cinsiyet konusuna takılmayın bence önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olması rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasıl etsin inşallah