GÖZ ALTI MORLUKLARII!!!

daarkkbluee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
4
0
25
gözlerimin altı gerçekten çok mor ve ne kullanmam gerektiğini bilmiyorum sizce ne kullanmayalım önerisi olan var mı acaba? :)

denemedim çünkü hangi ürünü kullansam bilemiyorum
Ben ilk önce Vichy kullanmıştım, pek bir fark olmadı. Çok süper kaliteli olmasa bile fiyatı tuzlu gelmişti zaten. Bodyshop'ın E vitamini serisinin gözaltı kremini kullanmaya başladım, gözaltı morluklarim gözle görülür şekilde hafifledi. İstersen bir dene :)

color corrector denilen renk düzeltici kapatıcılardan kullanabilirsiniz. morluk mavimsi ise turuncumsu bir renk düzeltici veya mor ise sarımsı bir renk düzeltici kullanılıyor.

Ben ilk önce Vichy kullanmıştım, pek bir fark olmadı. Çok süper kaliteli olmasa bile fiyatı tuzlu gelmişti zaten. Bodyshop'ın E vitamini serisinin gözaltı kremini kullanmaya başladım, gözaltı morluklarim gözle görülür şekilde hafifledi. İstersen bir dene :)
watsonsta bulanilir miyim ve fiyatı ne kadardı :)

Bende aynı durumdan muzdariptim. Sana 2 tane ürün tavsiye edebilirim kendi deneyimlerimle, Maybelline'nin bu yönde bir ürünü var hangi kozmetik mağazasına sorsan sebebiyle birlikte gösterirler zaten yalnız fiyati diğerlerine göre daha pahalı 35 di galiba emin değilim. Bir de bunu almak yerine bb cream de tercih edebilirsin ben şuan Garnier'in kullanıyorum ve memnunum ama bb cream'i sürünce üzerine mutlaka pudra da uygula. E hadi kolay gelsin :)

Bende garnienin bb kremını aldım ama hıc sevmedım

Ben her salatalık ve elma doğradığımda kabugunu göz altıma koyuyorum ve alkolü bıraktım bol su içiyorum azaldı morluklarım

canım bir sürü ticari ürün var bu konuda. Mormu , sarı mı , turuncu mu bunu belirmek lazım önce . Sonra renge göre bir kapacı uygulaman gerekir. Her göz altına beyaz uygulanmıyor. Profesyonel makyaj bilgisi olan birinden yardım almanı öneririm.

Göz altı morluğum olduğu için araştırdım biraz:Bobbi Brown ve Giorgio Armani corrector(morlukları yok eder)!!!Peach türü (sarı) olmalı ! Corrector üstüne concealer sürülür.En iyi uygulama şekli nemlendirilmiş göz altına yüzük parmağı ile uygulamak.Ayrıca tek başına yeterli gelebilir illa üstüne concealer şart olmayabilir ya da kalıcılığını arttırmak/sabitlemek için üstünden biraz pudra ile geçebilirsiniz. Göz altınız mor değilde maviyse turuncu corrector kullanmak gerekir.Zahmetli işler :63:

Göz alti morluklari icin lr aleo vera consantre jel, racine q10 goz kremi ve dönüşümlü kullanmak icin platinum eye cooler krem tavsiye ederim. .. Ayrıntılı bilgi için mail atabilirsiniz. ... ...

Son düzenleyen: Moderatör:
kapatmak çözüm değil daha çok morarıyorlar çözüm bu değil bitkisel bir kaç reçete var mesela salatalığı rendele 15 dk beklet o yarar olmazsa poşet demlik çayı ılık suyla ıslat ve gözünde 15 dk beklet

gözlerimin altı gerçekten çok mor ve ne kullanmam gerektiğini bilmiyorum sizce ne kullanmayalım önerisi olan var mı acaba? :)

Ben pure beauty'nin günlük losyonunu kullanıyordum yüzüme, paraben içermeyen bir ürün ve gözeneklerimi sıkılaştırdı, sonra göz altı morlukları şişlikleri için pure beauty'nin antioxidant kremini buldum. göz çevresi kremi, bugün satın aldım watsonstan 20 tl bişeydi. indirim varmış. yorumları okudum kötü bi yorum görmedim iyi geldiğini yazmışlar hep. sen de bi araştır istersen. paraben, alkol içermiyor. beni en çok cezbeden bu oldu.

Ben pure beauty'nin günlük losyonunu kullanıyordum yüzüme, paraben içermeyen bir ürün ve gözeneklerimi sıkılaştırdı, sonra göz altı morlukları şişlikleri için pure beauty'nin antioxidant kremini buldum. göz çevresi kremi, bugün satın aldım watsonstan 20 tl bişeydi. indirim varmış. yorumları okudum kötü bi yorum görmedim iyi geldiğini yazmışlar hep. sen de bi araştır istersen. paraben, alkol içermiyor. beni en çok cezbeden bu oldu.

ben de pure beauty'nin bu ürünlerini merak ediyordum. bahsettiğiniz iyi oldu, narlı antioksidan göz kremini alacağım ben de. :KK55:

X