- 6 Ağustos 2015
- 4
- 0
- 25
- Konu Sahibi daarkkbluee
gözlerimin altı gerçekten çok mor ve ne kullanmam gerektiğini bilmiyorum sizce ne kullanmayalım önerisi olan var mı acaba? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bir gözaltı nemlendiricisi daha önce denediniz mi?gözlerimin altı gerçekten çok mor ve ne kullanmam gerektiğini bilmiyorum sizce ne kullanmayalım önerisi olan var mı acaba? :)
denemedim çünkü hangi ürünü kullansam bilemiyorumİyi bir gözaltı nemlendiricisi daha önce denediniz mi?
Ben ilk önce Vichy kullanmıştım, pek bir fark olmadı. Çok süper kaliteli olmasa bile fiyatı tuzlu gelmişti zaten. Bodyshop'ın E vitamini serisinin gözaltı kremini kullanmaya başladım, gözaltı morluklarim gözle görülür şekilde hafifledi. İstersen bir dene :)denemedim çünkü hangi ürünü kullansam bilemiyorum
watsonsta bulanilir miyim ve fiyatı ne kadardı :)Ben ilk önce Vichy kullanmıştım, pek bir fark olmadı. Çok süper kaliteli olmasa bile fiyatı tuzlu gelmişti zaten. Bodyshop'ın E vitamini serisinin gözaltı kremini kullanmaya başladım, gözaltı morluklarim gözle görülür şekilde hafifledi. İstersen bir dene :)
teşekkür ederim :))color corrector denilen renk düzeltici kapatıcılardan kullanabilirsiniz. morluk mavimsi ise turuncumsu bir renk düzeltici veya mor ise sarımsı bir renk düzeltici kullanılıyor.
gözlerimin altı gerçekten çok mor ve ne kullanmam gerektiğini bilmiyorum sizce ne kullanmayalım önerisi olan var mı acaba? :)
Ben pure beauty'nin günlük losyonunu kullanıyordum yüzüme, paraben içermeyen bir ürün ve gözeneklerimi sıkılaştırdı, sonra göz altı morlukları şişlikleri için pure beauty'nin antioxidant kremini buldum. göz çevresi kremi, bugün satın aldım watsonstan 20 tl bişeydi. indirim varmış. yorumları okudum kötü bi yorum görmedim iyi geldiğini yazmışlar hep. sen de bi araştır istersen. paraben, alkol içermiyor. beni en çok cezbeden bu oldu.