- 9 Nisan 2014
- 394
- 108
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki marka Öner’iniz var mı ? Çok pahalı olmasın ama çok basit de olmasın istiyorum. Bu Araf’a sizin yaş kaçBen göz için nemlendirici kullanıyorum her akşam
Ben ersagdan almıştım daha öncede v rocherde n almıştım ikisini de sevdim 29 yaşındayımPeki marka Öner’iniz var mı ? Çok pahalı olmasın ama çok basit de olmasın istiyorum. Bu Araf’a sizin yaş kaç
Ersağın tüm ürünleri var sanırım bende. Siz hangisini kullanıyorsunuzBen ersagdan almıştım daha öncede v rocherde n almıştım ikisini de sevdim 29 yaşındayım
Göz nemlendiricisi almıştım sadece bir tane var herhalde onu almıştımErsağın tüm ürünleri var sanırım bende. Siz hangisini kullanıyorsunuz
Herkese merhabalar 26 yaşındayım. Yüz için bakım kremleri maskeler peelingler kullanıyorum. Kendime baktığımı düşünüyordum ki birden göz çevresine hiçbir ürün kullanmadığımı farkettim. Sonuçta makyaj yapıyor sonra sa onları temizliyorum. Sizce bişi kullanmalı mıyım ?
Memnun olduğun göz altı kremi hangisi acaba? ben de göz altı kremi arıyorum da şişlikler için.kullanmalısın tabiki ben göz altı kremi kullanıyorum ve kullanmadığımda karardığını ve şiştiğini farkettim
Memnun olduğun göz altı kremi hangisi acaba? ben de göz altı kremi arıyorum da şişlikler için.
Yok benim de yok önlem için istiyorım sadece olmasın diyeBenim gözaltlarımda çok problem yok sadece koyulaşıyo nemlendirmediğimde şuan yves yocher kullanıyorum ama senin daha problemliyse kiehls avokadolu kremi önerebilirim
Rica ederimm iki kremde çok başarılı zaten kullan faydasını görürsün :)Yok benim de yok önlem için istiyorım sadece olmasın diye ☺ Teşekkürler ama.