Gözaltı morlukları ameliyatı mutlaka bakın!

gelecekzaman66

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
526
728
303
33
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var kendimi bildim bileli gözaltlarım mosmor ve çok şiş..uyumadınmı ağladınmı gibi sorulardan bıktm artık.ve göz estetiğinde türkiyede tek olduğu söylenen Dr.Şafak Karslıoğlu'na gittim.bir nev göz fıtığıymış bu ,bu tür morlukların 40 yaş sonrasında görüldüğünü,ve benm yaşım 20 olduğu için çok erken olduğnu fln söyledi muayeneden sonra amelyt kararını aldı.ama kesinlikle kesme veya dikiş olmayacağını söyledi.gözaltına yağ doldurup gerdirceklerini anlattı.sadece 1 hafta oyunca morluklar olcakmş sorasında tamamen geçecekmiş ama çok korkuyorum sonçta bunun geri dönüşü yok..daha önce böyle bi amelyt olan varmı aranızda veya bu konu hakkında fikri olan..cevaplarınızı acil bekliyorum kızlar çnkü bir kaç güne tekrar doktora gitcez..şimdiden teşekkr ederm

bu bir operasyon degil ki sadece birkaç dakika da sonuçlanacak ben dahil birçok bayanın tercihi basit bir dolgu enjeksiyonu normalde 6ay kalıcılıgı olan maddeler gözaltında 1yıl sürerler gözaltına KESİNLİKLE kalıcı yapılmamalıdır
yanlış anlamışsınız ya da iyi bilgilendirilmemişsiniz çöküklük ortadan kalkacagı için eskisi kadar mor gözükmeyecek bariz olmayacak o kadar esas amaç morluk degil bunu da tedavi edemez gergin dolgun görüntüye emin ol kavuşursun

canım doktor ameliyatın 2 buçuk saat süreceğini söyledi yni söylediğin gibi bir kaç dakikalık bi operasyon değil.hatta ilk gün kanama olabilir diye hastanede yatacağım.3-4 gün boyuncada doktor şehir dışına falan çıkmayacak müdahale edebilmek için..sanırım ikimiz farklı şeylerden bahsediyoruz.çnkü doktor muayene ettkten sonra beni çok şaşırdı yaşm çok küçk çnkü.gözn arkasındaki yağlar öne doğru baskı yapıyor falan demişti

canm benim mutlaka bir iki doktorla daha görüş. İnsan içine çıkamayacak durumda değilsin sonuçta, bi an önce yaptırman gerekmiyor değil mi? Acale etme, bi iki doktorla daha görüş. Bi de yüz estetiği bölümüne de aynı başlığı aç. Orada göz estetiği yaptıran arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum. Başka uzmanlara da resmini çek yolla.

Lütfen acele etme. Sonuçta göz bu!

Son düzenleme:

seni güzel öpebilmek için olayı abartmışlar
yoksa kesi ve dikişin olmadıgı herişlem medikal estetiktir
ilk mesajında ZATEN KENDİN YAZMIŞSIN dolgu ile gerginlik saglanacak diye göz arkasına müdahale mi oftamoloji uzmanı da mı ameliyatta olacak
ablam daha yaşın küçük seni kandırmasınlar yoksa tabi ki yaptır rahatsızlık duyuyorsan ;ama iyi araştır dolgu max 1 yıl sonra eriyecek yine ver para ben sedece 250tl verdim senden ne kadar istedi Allah bilir

arkadaşlar benim de göz altı morluklarım çok belirgin ve psikolojik olarak çok etkileniyordum ,morluklar için lazere başladım ve ilk seansta bile arkadaşlarım renginin biraz açıldığını söylüyorlar iki hafta da bir seanslarla devam edicem açıkçası lazere bile çok zor cesaret ettim ameliyatı çok iyi düşünmek lazım...

slm.arkadaşım..hangi ilde yaptırdın bu uygulamayı nerede yaptırdığını öğrenebilirmiyim.

bence çok yanlış yapıyorsun!gözaltı morlugu ve şişlikler için bir sürü ürün var.eger çabuk etkı görmek isteyenlerdensen ben en son bir maske aldım adını burdan verebılırsem vereyım ama veremıyorsam bana özelden mesaj at bence çok faydasını gourursun bu yaşta bunlara başlarsan gerisi gelmez canım..

lazerın sonunun ne olacagını şu an doktorlar bıle bılmıyor....

ya ben de bu ara araştırıyorum lazerle tedavi olma işini ama hiç yaptıran birileriyle konuşma imkanım olmadı biraz da korkuyorum açıkçası lazer ve göz bir araya gelecek neticede... sizin tedaviniz bitti mi nasıl sonuç verdi? teşekkürler... :)

ben başlıklara bakıyorum , herkes soru soruyor, kimse cevap vermiyor.
herkes heveslenip yaptırmıyor mu , yoksa yaptırınca zaman içinde paylaşma gereği mi duymuyor artık bilemiyorum...

Göz altındaki kahverengi deriye lazer atış yaparsa göz kapalı ve gözlük dahi olsa, gözü, irisi yakma ihtimali var. yurtdışında gözaltı morlukları lazerle asla tedavi edilmiyor kızlar. aman diyeyim... para için canı tehlikeye atan sözüm ona estetisyen ve doktorlar yüzünden neye inanacağımı şaşırdık ama dikkatli olun..

Bir doktor bana lazeri kesinlikle gözüne uygulatma..ne için olursa olsun,ileride çok zararını görürsün demişti..hatta gözaltı göz üstü ameliyatlarının bazı kısımlarında lazer kullanıyorlar..ona bile karşıydı..teknolojiyle alakası yok bunun lazerin tehlikesi bilinmez demişti..benim de gözaltlarım aynen söylediğin gibi..ama benım anlamadıgım zaten gözaltların şişse,yag enjekte etmeye ne luzum var..zaten şiş oralar torbalı.. anlayamadım..benim de mor ve torbalı ama morluk umrumda değil..torbalı olmasın da

rica etsem lütfen sonuçlardan bahsedermisiniz?nerde yaptırdınız ne kadar verdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…