- 21 Eylül 2010
- 526
- 728
- 303
- 33
- Konu Sahibi gelecekzaman66
-
canım doktor ameliyatın 2 buçuk saat süreceğini söyledi yni söylediğin gibi bir kaç dakikalık bi operasyon değil.hatta ilk gün kanama olabilir diye hastanede yatacağım.3-4 gün boyuncada doktor şehir dışına falan çıkmayacak müdahale edebilmek için..sanırım ikimiz farklı şeylerden bahsediyoruz.çnkü doktor muayene ettkten sonra beni çok şaşırdı yaşm çok küçk çnkü.gözn arkasındaki yağlar öne doğru baskı yapıyor falan demişti
canım doktor ameliyatın 2 buçuk saat süreceğini söyledi yni söylediğin gibi bir kaç dakikalık bi operasyon değil.hatta ilk gün kanama olabilir diye hastanede yatacağım.3-4 gün boyuncada doktor şehir dışına falan çıkmayacak müdahale edebilmek için..sanırım ikimiz farklı şeylerden bahsediyoruz.çnkü doktor muayene ettkten sonra beni çok şaşırdı yaşm çok küçk çnkü.gözn arkasındaki yağlar öne doğru baskı yapıyor falan demişti
arkadaşlar benim de göz altı morluklarım çok belirgin ve psikolojik olarak çok etkileniyordum ,morluklar için lazere başladım ve ilk seansta bile arkadaşlarım renginin biraz açıldığını söylüyorlar iki hafta da bir seanslarla devam edicem açıkçası lazere bile çok zor cesaret ettim ameliyatı çok iyi düşünmek lazım...
Kızlar yardımınıza ihtiyacım varkendimi bildim bileli gözaltlarım mosmor ve çok şiş..uyumadınmı ağladınmı gibi sorulardan bıktm artık.ve göz estetiğinde türkiyede tek olduğu söylenen Dr.Şafak Karslıoğlu'na gittim.bir nev göz fıtığıymış bu ,bu tür morlukların 40 yaş sonrasında görüldüğünü,ve benm yaşım 20 olduğu için çok erken olduğnu fln söyledi muayeneden sonra amelyt kararını aldı.ama kesinlikle kesme veya dikiş olmayacağını söyledi.gözaltına yağ doldurup gerdirceklerini anlattı.sadece 1 hafta oyunca morluklar olcakmş sorasında tamamen geçecekmiş ama çok korkuyorum sonçta bunun geri dönüşü yok..daha önce böyle bi amelyt olan varmı aranızda veya bu konu hakkında fikri olan..cevaplarınızı acil bekliyorum kızlar çnkü bir kaç güne tekrar doktora gitcez..şimdiden teşekkr ederm
arkadaşlar benim de göz altı morluklarım çok belirgin ve psikolojik olarak çok etkileniyordum ,morluklar için lazere başladım ve ilk seansta bile arkadaşlarım renginin biraz açıldığını söylüyorlar iki hafta da bir seanslarla devam edicem açıkçası lazere bile çok zor cesaret ettim ameliyatı çok iyi düşünmek lazım...
ben başlıklara bakıyorum , herkes soru soruyor, kimse cevap vermiyor.
herkes heveslenip yaptırmıyor mu , yoksa yaptırınca zaman içinde paylaşma gereği mi duymuyor artık bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?