Premature Bebekler Gözde çapaklanma var geçmek bilmedi:((

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

OzEnlemgin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
22
6
41
Arkadaşlar meraba benim 4,5 aylık oğlum var...35 inci haftada doğdu. Gözünde doğduğundan beri çapaklanma var ama 3 gündür inanılmaz arttı. Doktora götürdüm doktorumuz fucithalmic diye bir damla verdi çapaklanma daha da arttı ve gözü kızarmaya başladı acaba ilaçtanmı yoksa tedaviden dolayımı yaşayan arkadaşlarım yardımcı olurlarsa sevinirim

Bebeğinizin gözyaşı kanalı tıkalı muhtemelen. damla falan işe yaramaz. masaj yapın göz pınarına hergün. düzelecektir, eğer geçmezse de 1 yaşından sonra minik bir işlemle açıyorlar

oğlumda da oldu 2. ayında ben de 35 haftada doğurdum. 10 gün fln sürdü.doktor jel verdi bir de sütümü sağdm her emzirme de iyi geliyor dene istersen.yeğenimde de oldu ilk doğduğunda o ilaç kullanmadı sadece anne sütü sağdık geçti

Merhaba benim de oğlumda 1 yaşına kadar geçmedi. Artık operasyon yaptıracaktım. Masaj doğduğundan beri yapıyordum göz pınarına yukarı aşağı doğru. 11 aylıkken göz pınarına bastırarak yani pompa yapar gibi masaj yaptım ve 3-4 hafta sonu geçti inanamadım. Masaj yapmaktan vazgeçmeyin geçmiş olsun

Merhaba benim de oğlumda 1 yaşına kadar geçmedi. Artık operasyon yaptıracaktım. Masaj doğduğundan beri yapıyordum göz pınarına yukarı aşağı doğru. 11 aylıkken göz pınarına bastırarak yani pompa yapar gibi masaj yaptım ve 3-4 hafta sonu geçti inanamadım. Masaj yapmaktan vazgeçmeyin geçmiş olsun
arkadasım aynı olay kızımda yasadım masaj yap bol bol

oğlumda da oldu 2. ayında ben de 35 haftada doğurdum. 10 gün fln sürdü.doktor jel verdi bir de sütümü sağdm her emzirme de iyi geliyor dene istersen.yeğenimde de oldu ilk doğduğunda o ilaç kullanmadı sadece anne sütü sağdık geçti
anne sutu falan bılmıorum ama cay ve ozel bır ılac yaptırdım serum sısesıne allah razı olsun bır doktor belkı 20 cesıt ılacı ozel bır eczanede yaptırıp pansuman uygulattı ve masaj yap dedı atlattık

X