Gözünü çizdirenler yardım lütfen (izmir)

beaumont

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
69
8
Ben 17 yaşındayım genetik miyopluk var bende 10 senedir gözlük takıyorum. 2.5 numaradan başladım şuan gözüm 7 numara. lens kullanıyorum bir senedir en son göz doktoruna gittiğim zaman bana 0.25lik artışın var dedi. kaç yaşında yaptırmalıyım? göz numaram yine ilerlermi? neler yapmalıyım? izmirde neresi iyi ?yardım ederseniz sevinirim

Ben 17 yaşındayım genetik miyopluk var bende 10 senedir gözlük takıyorum. 2.5 numaradan başladım şuan gözüm 7 numara. lens kullanıyorum bir senedir en son göz doktoruna gittiğim zaman bana 0.25lik artışın var dedi. kaç yaşında yaptırmalıyım? göz numaram yine ilerlermi? neler yapmalıyım? izmirde neresi iyi ?yardım ederseniz sevinirim
1 ay önce bir tanıdık yaptırdı özelde 23 yaşında şuan gayet iyi görüyormuş onun numarasıda fazlaydı

Babam yaptırdı, iki sene sonra retinası yırtıldı, amcam ve bir arkadaşım da aynı şekilde ameliyattan birkaç yıl sonra retinaları yırtıldı. Çok mecbur kalmadığın sürece aklından bile geçirme.

Bir de göz numaranın ilerlemesinin durmuş olması lazım sanırım ameliyat olmak için.

benimde kuzenim oldu. doktor 20 yaşına kadar bekletti. bazı doktorlar 18 yaş da uygun diyorlar ama ne kadar ticari ne kadar doğru bilemiyorum. ameliyattan sonra sıkıntı yaşamadı ama yeniden 0,25 miyop başlamış. yani ameliyata ramen yeniden numara ilerleyebiliyor.

X