grip ilaçları regli keser mi??

bonibon87

sabret şükret seyret...
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
157
24
arkadaşlar merhaba,
yine ben ve yine bir hamilelik belirtisi mi acaba dediğim bir durum :110: benim geçen ay sabaha karşı bir vakit adet dönemim başladı tabi yine sancı falan oldu.Lavaboda kan gördüm ve bu ayda umutlara veda diyerek her zaman kullandığım bir ağrı kesici aldım.Bir gün sonrada şiddetli bir gribe yakalandım.Nasılsa reglim diye o gün bir sabah bir akşam olmak üzerede grip ilacı kullandım.Ama bir türlü tam anlamıyla regl olamadım. İlk iki gün falan nasıl desem regl gibi koyu kıvamlı değildi açık renk kanamam oldu ve miktarı epey bir azalmaya başladı.Normalde 5-6ıncı günlere kadar kanamam olurdu ama 3-4günden sonra tamamen kesilir gibi oldu ve bu seferde sürekli kahverenkli akıntı şeklinde devam etti.Kendi kendime ilaçtandır ve gribim vücudum böyle tepki verdi demekki dedim.Reglim biteli yaklaşık bir hafta oldu.Bu arada taşınıyorum ve yorucu işler yapıyorum.Bugünde kahverengi bir akıntım oldu...Tüm bunlar ne demek şimdi :110: :110: internette üstüne görme diye bir durum okudum benim durumuma çok benziyor belirtiler.Şimdi ben evde test yapsam sonuç çıkar mı? Biliyorum kan testi diyeceksiniz ama küçük bir ilçedeyim hastaneye gidip sürekli test yaptırmaktan yüzüm kalmadı.Eşimin değerleri düşük iki senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz.Bu yaz tüp bebek denemesi yapmayı düşünüyoruz.noluurr sadece size anlatabiliyorum.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim :KK52:

X