Kizlar 8+1 hamileyim ve grip oluyorum baslangicindayim suan..
Cok korkuyordum birinden bana gecer diye ve gecmis.. Napicam nasil gecircem nelere dikkat etmem lazim tam olarak bilmiyorum..
birazdan marketten portakal greyfurt falan alicam bol bol tuketicem ama onun disinda nelere dikkat etmeliyim ?
Birisinden duymustum ateslenmemek lazimmis bebek icin iyi degilmis ?
Isin kotu yani bulantilar yuzunden birseyde yiyemiyorum dogru duzgun, insallah tam ilerlemeden atlatirim :2:
Cok korkuyordum birinden bana gecer diye ve gecmis.. Napicam nasil gecircem nelere dikkat etmem lazim tam olarak bilmiyorum..
birazdan marketten portakal greyfurt falan alicam bol bol tuketicem ama onun disinda nelere dikkat etmeliyim ?
Isin kotu yani bulantilar yuzunden birseyde yiyemiyorum dogru duzgun, insallah tam ilerlemeden atlatirim :2:
canim bolbol su ic ayrica...surekli dinlen, ne kadar cok dinlenirsen o kadar cabuk gecer...ev isi falan yapma, birak kalsin, bebisden oneli degil ev isi sonucta...
bende 5.hftda grip olmuştum..boğazım çok ağrıyodu..bol bol dinlen mandalina kivi ve portakal tüket...birde boğaz ağrısına ballı limonlu ıhlamur çok iyi geliyor..geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?