- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
Bu saçmalıktan nasibimi almadım dıye sevınırken bugun şok oldum resmen kızlar..Şubat 2015ten bugune dek süper devletımıze olan borcum 1000 TL !!! İnanamıyorum şu an hala.Ne bir tebliğ geldi,ne haber verıldı.. Herkes gibi mağdur edildim.Gelir testim görunmuyormus, o yuzden benı g-2 grubundan borclandırmıslar: Gelırı asgarı ucretın 2 katına kadar olanlardanmısım,inanamıyorum..!Bu konuda ne yapmalıyım,bu yoldan geçmıs magdur arkadaslar yardımcı olabılır mı??
Şimdi ben 10 ay önce boşandım.Dönem dönem işe girip çıkmalarım oldu bu süreçte.Ayrıca,boşanan kadınlar babalarından zaten ssk'lı olmuyor mu?Ben öyle biliyorum.Gelir olarak nafakam var ve cocugum krese baslayacak nafakanın tümü zaten ona gidecek.Gelır testı yaptırsam ne olur sizce?Nasıl bir yol önerirsiniz.?
Şimdi ben 10 ay önce boşandım.Dönem dönem işe girip çıkmalarım oldu bu süreçte.Ayrıca,boşanan kadınlar babalarından zaten ssk'lı olmuyor mu?Ben öyle biliyorum.Gelir olarak nafakam var ve cocugum krese baslayacak nafakanın tümü zaten ona gidecek.Gelır testı yaptırsam ne olur sizce?Nasıl bir yol önerirsiniz.?