- 28 Mart 2015
- 73
- 11
- 29
- Konu Sahibi cokuzguninsan
Merhaba. Daha öncede konular açmıştım sevgilim vardı onunda hataları vardı benimde hatalarık vardı ayrıldık , zor bir dönem gecirdim arkasından depresyona girmistim sanırım aglama krizlerim oluyordu. Bir iş yaparken birden gözlerim dolup icim acıyordu sanki. Ayrılalı bir aydan fazla oldu sanırsam. Tabi ayrıldık ama ben kendimi toparlamaya calısmak yerinden gurur falan dinlemeden sürekli mesajlar aramalar kendimi dinletmeye calismalar. Resmen onunla konusma krizim gelmiyordu yok anlatmaliyim aramaliyim diye. Tabii durum boyle olunca is kacan kovalanır hesabına kactı biraz. Ben mesaj attıkca o tersledi hakaretler vs. Bu durumda sıkıldım artık normale dönmek istiyorum.. Bir yerden takip ediyorum onu ama o beni takip etmiyor artık takip etsemde profiline bakmama kararı aldım ve düzelmek istiyorum.. Zor bir surec gecirdim ki aglama krizlerim ara ara oluyor yine.. Ama artık sürekli aglayan sümüklü kız modundan çıkmak istiyorum daha 19 yasındayım daha öncede iliskilerom oldu ama hepsinin sonu keskeyle bitti.. Keşke olmasaymış diyorum kendime keşkee.. Karsımdakinin kisinin söyledigine gore ben onun ilk sevgilisiydim.. Ve cogu seyden pismanlık duyuyorum bunlarda beni umutsuz yapıyor.. İlerde belki insAllah barısırız bilemiyorum ben dua ediyorum bunun icin.. Ama suan istedigim acilarimi hafifletmek nereden baslayacagimi bilemiyorum evet bu surec bunun farkindayim ama daha dik durmak istiyorum.. Hemen oturupta aglamak istemiyorum