güçlü kadın yalnızdır! !!!

mervemavii

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
130
27
Slm bayanlar.güçlü kadınlar yalnız mıdır? Yoksa yalnız olduğu için mi güçlü olmak zorundadır?güçlü kadınlar neden hem hemcinsleri tarafından hemde erkekler tarafından sevilmezler? Güçlü olan ve olduğunu düşünen bayanlar!! Yazın lütfen.

Peki güçlü olmayı seçmek yalnız olmayı gerektirir madem ki güçsüz olup da yalnız olmamak mı daha iyi ya da daha mantıklıdır.birde akıllı kadınlar mı güçlüdür kafası çalışmayan bayanlar mı daha güçlüdür?

güçlü kadın yalnız olup olmadığını umursamaz, farkında değildir, dolayısıyla böyle bir souya da cevap veremez sanırım....:KK54:

Yalnizim ve özellikle hencinslerimin beni sevmediklerini düsünüyorum. onlar icin bir tehdit ya da baska birseyim bilemiyorum. Ama tanidiklarim güclü oldugumu düsünüyorum. Oturup aglamak yerine cesaretle durumu degistirebilen bir yapim var. Ama yalnizim.

Yalnizim ve özellikle hencinslerimin beni sevmediklerini düsünüyorum. onlar icin bir tehdit ya da baska birseyim bilemiyorum. Ama tanidiklarim güclü oldugumu düsünüyorum. Oturup aglamak yerine cesaretle durumu degistirebilen bir yapim var. Ama yalnizim.

Canim neden imzanda bi adam kadinin ayagini opuyor? o_O

Yalnızlığın güçlükle alakası yok.
Ne yani sevgilisi olanlar/nişanlılar/evliler güçsüz olduğu mu için birlikteler?
Çok saçma.

Güçlü kadın yalnızdır gibi bir genelleme yapmak imkansız.
Ayrıca güçlü olma hali alanına göre değişir.
Her insanın zayıf ve kırılgan olduğu şeyler vardır.

O zaman şöyle bir açıklama yapayım.yalnızlık derken evlilik nişanlılık anlamındaki ilişkiler için demiyorum.arkadaşlık anlamında hem erkek arkadaş olarak hemde kadın olarak.her işini kendi yapabilen biri güçlüdür benim gözümde..her işini yapabildiği için de muhtaç değildir kimseye vede yalnızdır yada sayıda dostu vardır.

Böyle bişey yok hatunlar,
yalnızız çünkü güçlüyüz
yalnızız çünkü çirkin şansı yok
benzeri cümlelerin sadece avuntu olduğunun farkındasınız değil mi ?
Eğer siz güçlüyseniz hayatınıza -eninde sonunda-biri girecek ve o zaman güçsüz mü olmuş olacaksınız ?
İnsanın hayatında biri olması onu güçsüz değil tam tersi daha güçlü yapar. True love

Güçlü insanın kimseye eyvallahı yoktur da ondan. Kendisine uymayan durumlarda kolayca insanları hayatından çıkarabilir.
Gücünü kendinden alır çünkü.

Hayatın ne kadar değerli olduğunu ve vaktin gereksiz kişilerle harcanmaması gerektiğinin farkındadır.

Bekarsa ve yalnız yaşıyorsa güçlüdür ama duygusal olarak fakirdir , onun çocuğu içln endişesi yoktur , korkmaz fazla

Güçlü kadın akıllı kadındır ve yalnızdır çünkü kolay kolay hiç bir erkek kendinden daha akıllı bir kadınla bereber olmak istemez bu birinci şık.
Diğer şık ise yalnız kadın güçlü olmak zorundadır ve öylede hisseder bu kez güçlülük ve akıllılık aynı terazi kefesindedir.
Her ikisinide bünyesinde barındıran yalnız kadın kendini güçlü olmaya zorlar ve yalnızlığın boyutunu kendi ayarlar ,dışardan gelecek en ufak bir müdahaleye hazırdır ve olmak zorunda hisseder çünkü..
Bu da benim penceremde yalnız ve güçlü kadın tarifi...

Be
Güçlü kadın akıllı kadındır ve yalnızdır çünkü kolay kolay hiç bir erkek kendinden daha akıllı bir kadınla bereber olmak istemez bu birinci şık.
Diğer şık ise yalnız kadın güçlü olmak zorundadır ve öylede hisseder bu kez güçlülük ve akıllılık aynı terazi kefesindedir.
Her ikisinide bünyesinde barındıran yalnız kadın kendini güçlü olmaya zorlar ve yalnızlığın boyutunu kendi ayarlar ,dışardan gelecek en ufak bir müdahaleye hazırdır ve olmak zorunda hisseder çünkü..
Bu da benim penceremde yalnız ve güçlü kadın tarifi...
Çok beğendim şahsen bu tarifi.yalnız olup güçlü olmakla akıllı kadının yalnız olması çok farklı şeyler gerçekten fark var arada.

Yalnız olan kadın güclüdür degilde "Yalnız kalıcam diye korkmayan kadın güçlüdür." Bence..
Bundan korkmadığı içinde kolay kolay naz,trip vs cekmediğinden yalnız kalabilir tabi..
Ama yalnız kalmayayım diye,kapinin onune koyulmayayım diye debelenmekten iyidir.

Be

Çok beğendim şahsen bu tarifi.yalnız olup güçlü olmakla akıllı kadının yalnız olması çok farklı şeyler gerçekten fark var arada.
Günaydın :)
Soruya bir bütün olarak bakılmış ancak kendi içinde manâ bakımından ayrışıyor teşekkür ederim beğeniniz için onca arkadaş arasından bir sizin gözünüze hitap edebilmişim demek Hoppa

Yalnız olan kadın güclüdür degilde "Yalnız kalıcam diye korkmayan kadın güçlüdür." Bence..
Bundan korkmadığı içinde kolay kolay naz,trip vs cekmediğinden yalnız kalabilir tabi..
Ama yalnız kalmayayım diye,kapinin onune koyulmayayım diye debelenmekten iyidir.
Günaydın :)
Bu yorumda ayrı bir güzel teşekkürler...

X