- 17 Aralık 2014
- 2.002
- 891
Merhaba sevgili arkadaşlarım buraya mutlu olarak bır konu açacagım aklıma dahi gelmezdi. Amacım ise; benim gibbi sorun görüp nişanlısından ayrılanlara bir nebze örnek olsun diye. ben anneme bağırarak ettiği için bana hakaret edip her sinirinde al yuzugunu dediği için ayrıldım .. Ablası senı cok seviyor nişanlanınca çok iştahlıydı ayrılma düzelir dese de ayrıldım. Belki de tek bir kişiye bağlı olmayı kaldıramadı hıncını çıkardı benden. Ben ayrıldığımda nasıl agladım halbuki bana yapmadığı kalmamştı. takip edip durdum kaç kez buraya onun için konu açtım durdum. Çok şükür geçti lakin baktım hala seviyorum bunu sosyal medyadan sahte bir hesap actım gayet guzel kız resimli falan neden actın dersen o sevgiyle gözümle buyuttugum adamın nasıl oldugunu görmeliydim .neyse hemen mesaj attı bana tel numarası verirmisin. birbirimizn ihtiyaçlarını karşılayalım karşılığını alırsın ev araba hepsi var yaşatırım her hafta seni, canlı takılırız, pişman olmazsın memnun kalırsın hatta bu akşam gör nasılmışım dedi. dıye bende mesaj attım sevgilim var diye "sıkıntı olmz" demiş hemen. peki dedim senin sevgilin olursa nolcak dedim "yerin başka olur görüşürüz " dedi . ayrıca bır de şu yasta evli kuzenim var ona da arkadasını ayarlar mısın demiş bana. Sohbet ilerledikçe ben güven kazndıkça sordum hiç söz nişan evlilik geçti başından hiç sevdin mi gercek deim ve cavabı şok etti beni hiç nişanlanmadımm. evet sevdim iki ay konustuk o istemedi vazgecti ben aşıktım o değildi mavi gözluydu dedi yani tarif ettiği kişi benden ayrıldıktan hemen sonra çıktığı kızdı. oysa düşündüm iki yıl boyunca bana sevdiğini ilkkez aşık olduğunu söylemesi hepsi yalanmış bir anda onla yaşadığım hrsey silindi. yani bacılar erkek olmakla adam olunmjuyor be.. Oynamış kullanmış resmen beni buradan bunu anladım. ben. Aslında önceden beri o kız varmış aklında fikrinde belli ki gelmiş benı kullanmış.. yani ben buradan anladım ki benimle iken de bunları yapıyrdu. ileride evlendiğimde de bir yapmazsa ikinciye mutlaka başkalarına gidecekti ve ruhum duymayacaktı belki de. rızkımızı kızlara yedirecekti belli ki. ha bir de asla ben durustüm diye söyleyen adama inanmayın asla.. boşa sevgili olup nişanlanıp güvnmişim bunu yapan her zaman yapacaktı o da yetmedi aynı anda evli olan en yakın akrabası da mesaj attı tanışalım diye hem de hiç beklemedıgım bır abi idi. Şok ben.. üstelik attığım profıl gayet normaldı ne acıktı n de kışkırtıcı yani kızlar şimdi Rabbime cokk cokk şükür ediyrum ve bugunden sonra asla bakmyrum artık hiç kuvvet baktıramaz aklımdaki son damla da bitti.. sakın olmuyrsa zorlamayın neyin hayır olduğunu bilemezsiniz..
Son düzenleme: