gün gelir olmadı diye sızlanır yine gün gelir iyi ki olmamış deriz...

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
Merhaba sevgili arkadaşlarım buraya mutlu olarak bır konu açacagım aklıma dahi gelmezdi. Amacım ise; benim gibbi sorun görüp nişanlısından ayrılanlara bir nebze örnek olsun diye. ben anneme bağırarak ettiği için bana hakaret edip her sinirinde al yuzugunu dediği için ayrıldım .. Ablası senı cok seviyor nişanlanınca çok iştahlıydı ayrılma düzelir dese de ayrıldım. Belki de tek bir kişiye bağlı olmayı kaldıramadı hıncını çıkardı benden. Ben ayrıldığımda nasıl agladım halbuki bana yapmadığı kalmamştı. takip edip durdum kaç kez buraya onun için konu açtım durdum. Çok şükür geçti lakin baktım hala seviyorum bunu sosyal medyadan sahte bir hesap actım gayet guzel kız resimli falan neden actın dersen o sevgiyle gözümle buyuttugum adamın nasıl oldugunu görmeliydim .neyse hemen mesaj attı bana tel numarası verirmisin. birbirimizn ihtiyaçlarını karşılayalım karşılığını alırsın ev araba hepsi var yaşatırım her hafta seni, canlı takılırız, pişman olmazsın memnun kalırsın hatta bu akşam gör nasılmışım dedi. dıye bende mesaj attım sevgilim var diye "sıkıntı olmz" demiş hemen. peki dedim senin sevgilin olursa nolcak dedim "yerin başka olur görüşürüz " dedi . ayrıca bır de şu yasta evli kuzenim var ona da arkadasını ayarlar mısın demiş bana. Sohbet ilerledikçe ben güven kazndıkça sordum hiç söz nişan evlilik geçti başından hiç sevdin mi gercek deim ve cavabı şok etti beni hiç nişanlanmadımm. evet sevdim iki ay konustuk o istemedi vazgecti ben aşıktım o değildi mavi gözluydu dedi yani tarif ettiği kişi benden ayrıldıktan hemen sonra çıktığı kızdı. oysa düşündüm iki yıl boyunca bana sevdiğini ilkkez aşık olduğunu söylemesi hepsi yalanmış bir anda onla yaşadığım hrsey silindi. yani bacılar erkek olmakla adam olunmjuyor be.. Oynamış kullanmış resmen beni buradan bunu anladım. ben. Aslında önceden beri o kız varmış aklında fikrinde belli ki gelmiş benı kullanmış.. yani ben buradan anladım ki benimle iken de bunları yapıyrdu. ileride evlendiğimde de bir yapmazsa ikinciye mutlaka başkalarına gidecekti ve ruhum duymayacaktı belki de. rızkımızı kızlara yedirecekti belli ki. ha bir de asla ben durustüm diye söyleyen adama inanmayın asla.. boşa sevgili olup nişanlanıp güvnmişim bunu yapan her zaman yapacaktı o da yetmedi aynı anda evli olan en yakın akrabası da mesaj attı tanışalım diye hem de hiç beklemedıgım bır abi idi. Şok ben.. üstelik attığım profıl gayet normaldı ne acıktı n de kışkırtıcı yani kızlar şimdi Rabbime cokk cokk şükür ediyrum ve bugunden sonra asla bakmyrum artık hiç kuvvet baktıramaz aklımdaki son damla da bitti.. sakın olmuyrsa zorlamayın neyin hayır olduğunu bilemezsiniz..

Son düzenleme:
verilmis sadakan varmis:KK57:

Inanmıyorum tatlım Allah'ın sevgili kuluymusun bi fakir falan sevindir :KK57: Zaten senin gibi birini haketmedigini defalarca söylemiştim, Rabbim seni hakeden en iyilerini çıkarsın karşına, bunu hakettiğini sende biliyorsun bebegim :KK15:

İlk o mu ekledi sahte hesabı? Siz kendi adınıza gayet iyi bir davranışta bulunmssnz demek ki karakteri bozulmuş sevindim adınıza:-) :-)

Merhaba sevgili arkadaşlarım buraya mutlu olarak bır konu açacagım aklıma dahi gelmezdi. Amacım ise; benim gibbi sorun görüp nişanlısından ayrılanlara bir nebze örnek olsun diye. ben anneme bağırarak ettiği için bana hakaret edip her sinirinde al yuzugubu dediği için ayrıldım .. Bne ayrıldığımda nasıl agladım halbuki bana yapmadığı kalmamştı. takip edip durdum kaç kez buraya onun için konu açtım durdum. Çok şükür geçti lakin baktım hala seviyorum bunu sosyal medyadan sahte bir hesap actım gayet guzel kız resimli falan neden actın derseniz size ne ne yaparsa yapsın derseniz o sevgiyle gözümle buyuttugum adamın nasıl oldugunu görmeliydim hemen mesaj attı bana tel numarası verirmisin. birbirimizn ihtiyaçlarını karşılayalım karşılığını alırsın ev araba hepsi var yaşatırım her hafta seni, canlı takılırız dıye bende mesaj attım sevgilim var diye sıkıntı olmz demiş hemen peki dedim senin sevgilin olursa nolcak dedim "yerin başka olur görüşürüz " dedi yani ben buradan anladım ki benimle iken de bunları yapıyrdu. boşa sevgili olup nişanlanıp güvnmişim bunu yapan her zaman yapacaktı o da yetmedi aynı anda evli olan en yakın akrabası da mesaj attı tanışalım diye hem de hiç beklemedıgım bır abi idi. Şok ben.. üstelik attığım profıl gayet normaldı ne acıktı n de kışkırtıcı yani kızlar şimdi Rabbime cokk cokk şükür ediyrum ve bugunden sonra asla bakmyrum artık hiç kuvvet baktıramaz aklımdaki son damla da btti.. sakın olmuyrsa zorlamayın neyin hayır oldugunu bilemezsiniz..
Her işte var bir hayır işte, Allah bizi kötü insanlardan korusun inşallah. Seni erken kurtarmış, şükret.

Inanmıyorum tatlım Allah'ın sevgili kuluymusun bi fakir falan sevindir :KK57: Zaten senin gibi birini haketmedigini defalarca söylemiştim, Rabbim seni hakeden en iyilerini çıkarsın karşına, bunu hakettiğini sende biliyorsun bebegim :KK15:

canımsın güzel arkadasım anlatamadım ki kendime öyle yüreğimde büyütmüşüm ki ama bugun o sözlerini duyunca dedim ki evlenınce benım rızkımı da kızlarla yiyecekti ki buna alışan devamlı yapardı zaten

Alakasiz olacak ama ben kullanmış olduğun fotoğrafa takıldım internet fotoğrafı mi yoksa sıradan biri mi bu fotonun sahibi

Alakasiz olacak ama ben kullanmış olduğun fotoğrafa takıldım internet fotoğrafı mi yoksa sıradan biri mi bu fotonun sahibi

internet canım asla kişi kullanmak olmaz kul hakkı gunah bu netten kullandım ama gercekcı olmasına dıkkat ettim diyeyim oynadım biraz. yoksa bende ona dıkkat ettım

internet canım asla kişi kullanmak olmaz kul hakkı gunah bu netten kullandım ama gercekcı olmasına dıkkat ettim diyeyim oynadım biraz. yoksa bende ona dıkkat ettım
Oh çok sevindim buna :)
Konuya yorum yapabilirim artık :KK70:
bu durumu örnek olması adına burada paylasman çok iyi olmuş
bir şeyi olmayınca zorlamamk lazım bazen
benim de buna benzer tecrubem olmustu mutluluklar :)

canımsın güzel arkadasım anlatamadım ki kendime öyle yüreğimde büyütmüşüm ki ama bugun o sözlerini duyunca dedim ki evlenınce benım rızkımı da kızlarla yiyecekti ki buna alışan devamlı yapardı zaten
Kesinlikle öyle. 7 sinde neyse 70 inde odur. Daha evlenmeden bunları yapan evlenince neler neler yapardı Allah korumuş seni. Iyi yapmışın şimdi unutman ve kafandan güzel günleri atıp soru işaretlerini atman daha kolay olacak. Geçip giden zamanına üzülme artık kurtulan Yıllarına sevin. Cok sevindim senin adına

Cok sevindim senin adına canım kurtulmussun allah herkesi korusun böyle tiplerden..

Oh çok sevindim buna :)
Konuya yorum yapabilirim artık :KK70:
bu durumu örnek olması adına burada paylasman çok iyi olmuş
bir şeyi olmayınca zorlamamk lazım bazen
benim de buna benzer tecrubem olmustu mutluluklar :)

dikkat eettim cnaım bende asla oyle yapmazdım zaten. evet canım örnek olsun ben 6 ay sonra çözdüm ama olsun bu da bişi :))) şimdi diyom kim bilir kaç kez aldatıldım. hepimiz mutlu olalım canım

Kesinlikle öyle. 7 sinde neyse 70 inde odur. Daha evlenmeden bunları yapan evlenince neler neler yapardı Allah korumuş seni. Iyi yapmışın şimdi unutman ve kafandan güzel günleri atıp soru işaretlerini atman daha kolay olacak. Geçip giden zamanına üzülme artık kurtulan Yıllarına sevin. Cok sevindim senin adına

canımsın her yerden tekrar baktım engelledim mi diye çünkü artık ilgilenmıyrum onunla musmutlu ol canım Allahım razı olsun senden yardımını unutmam

X