- 6 Haziran 2014
- 43
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah tutar canimcim. Ben catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama oldu 2-3 dakikada bitti yarim saat dinlenip kalktim. Bende umitlanmak istemiyorum ama iste elde degil.Asilama nasil oluyor ben klomen kullandim dun d i ktora gittim iki yumurtam olmus iyiymis catlatma ignesi verdi bugun iliski dedi 8 haziranda yne gel dedi dun kandildi iliski yy e girmek istemedim allttan muayene etti hic beklemiodum zor olmadi hatta bu kadar kolaymi dedim insaallah tutar hayirli bi bebegim olur benimde isteyen herkesin Allah geri cevirmez insallah umutsuzum yinede
Insallah canimcim :) rabbim hayirli dogumlar nasip etsin bebeğini saglikla kucağına alirsin inş :)"]Arkadaşlar hic asilama sonrasi gun sayan yok galiba ''
Cnm ben 15 Mayista ilk aşılamamı yaptırdım ve 27 Mayısta kanda hamile olduğumu öğrendim.İnş seninkide tutar cnm.Allahım yardımcımız olsun...
Canimcim kesinlikle kurleri uygula. Ama bence zor degil 10 milyonlardan 50 milyo lara cikanlari okudum burada. Biraz dikkat ederseniz kisa surede yukselir bence.canım dediğin gibi bende kürleri uygulamaya başlıycam 20 milyon zor gibi geliyor bana ya offf
Insan isteyince amudada kalkiyor takla da atiyor :) benim favorim bacaklari kaldır ayaklari duvara daya :)Doktorcum gun Asiri dedi bana maydanoz sut buhari yapicam biraz acilsin benim esimde varikosel varmis ankarada iyi bi prof gosterdik ameliyata gerek yok dedi sperm sayisi guzel cikti hareketlilikte biraz sorun vardi amuda kalkacam artik spermler gitsin die onuda kur yaptik keci boynuzu bugun bidaha bi kecibonuzu kaynatirim
Bende yatak basligina dayiyorum bel altina yastik koyunca popom asadami yukardami anlamiyorum diger topikte secdeye yatarmis gibi yap demis doktor enteresan onuda denicem
Insallah canimcim :) rabbim hayirli dogumlar nasip etsin bebeğini saglikla kucağına alirsin inş :)