GUN GUN ASILAMA....

3120016

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
43
41
Arkadaslar herkese selamlar. Bugun asilamada 6. Gunum . 28 haziranda aşılama oldum. Ama zaman gecmiyor. Hadi bu sureyi birlikte gecirelim. Rabbim herkesi bebisine kavustursun. Negatif sonucu görmekten cok korkuyorum. Hadi birlikte gun sayalim.

canım allah gönlüne göre versin. Sanırım 28 Mayıs demek istedin :) bişi sorcam sana aşılama için erkeğin kaç milyon spermi olması gerekli?

Evet 28 mayis :) sperm sayisi 20 milyon Uzeri deniyor. Biz ilk sayimda 13 milyon çıktı. Ama 3 Gün sonra sperm yikamada 26 milyona çıktı . Bizde anlamadik. Eşim ilk sayimda çok stresli bir gun geçirmişti. Gercekten kotu bir qundu. Bizde sayinin düşmesini ona bagliyoruz. Beklwmew cok zor.

Canim benim esimde cok stresliydi ve cok olamadi :KK43: ondun etkisi var mi yani?? 3.83.8 milyon cikti

Bence cok etkisi var. Ama esim asilama disinda da problemli bir gun gecirmisti. Doktor pek ilgisi yok dedi ama ben oyle olduguna inaniyorum. Bide yikama oncesi 3 gun boyunca fındık, fıstık, keci boynuzu, ceviz, tatli, bal ne bulsuysam agzina tiktim. Gece yarilarina kadar. Artık benden kacmaya baslamisti. Onlarinda etkisi olmuştur heralde :) mide fesadi geçirecekti az kalsın :) ama insallah sonucu da iyi olur

Asilama nasil oluyor ben klomen kullandim dun d i ktora gittim iki yumurtam olmus iyiymis catlatma ignesi verdi bugun iliski dedi 8 haziranda yne gel dedi dun kandildi iliski yy e girmek istemedim allttan muayene etti hic beklemiodum zor olmadi hatta bu kadar kolaymi dedim insaallah tutar hayirli bi bebegim olur benimde isteyen herkesin Allah geri cevirmez insallah umutsuzum yinede

"]Arkadaşlar hic asilama sonrasi gun sayan yok galiba :KK43:''

Cnm ben 15 Mayıs ta ilk aşılamamı yaptırdım ve 27 Mayısta kanda hamile olduğumu öğrendim.İnş seninkide tutar cnm.Allahım yardımcımız olsun...

canım dediğin gibi bende kürleri uygulamaya başlıycam :KK43: 20 milyon zor gibi geliyor bana ya offf

Asilama nasil oluyor ben klomen kullandim dun d i ktora gittim iki yumurtam olmus iyiymis catlatma ignesi verdi bugun iliski dedi 8 haziranda yne gel dedi dun kandildi iliski yy e girmek istemedim allttan muayene etti hic beklemiodum zor olmadi hatta bu kadar kolaymi dedim insaallah tutar hayirli bi bebegim olur benimde isteyen herkesin Allah geri cevirmez insallah umutsuzum yinede
Insallah tutar canimcim. Ben catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama oldu 2-3 dakikada bitti yarim saat dinlenip kalktim. Bende umitlanmak istemiyorum ama iste elde degil.

Insallah canim benim 36 saatmis evet catlatma ignesini sabah dun 10 civari vurdurdum bu alsam 9 gibi 36 saat dolmus olcak heralde yat dedi bi saaT 9 aydir evliyiz bu 6. Denememiz ama benim tayinim yeni cikti tam anlamiyla 1 aylik evli gibiyiz hayirlisi olsun ya

Hayirlisi olsun canim insallh diledigin gibi olur. Benim esimde cogu zaman sehir disinda seni anlayabiliyorum. Geçen doktor ne kadar cok iliski olursa sansiniz o kadar artar dedi. Sperm sayisi icin gun aşırı iliski denir ya hergün olmasi sansinizi 2 kat arttirir çünkü dollenmeyi yapacak tek bir Sperm diyor. Neye inanacagimi sasirdim .

Doktorcum gun Asiri dedi bana maydanoz sut buhari yapicam biraz acilsin benim esimde varikosel varmis ankarada iyi bi prof gosterdik ameliyata gerek yok dedi sperm sayisi guzel cikti hareketlilikte biraz sorun vardi amuda kalkacam artik:emir_bebek: spermler gitsin die :KK49:onuda kur yaptik keci boynuzu bugun bidaha bi kecibonuzu kaynatirim

Doktorcum gun Asiri dedi bana maydanoz sut buhari yapicam biraz acilsin benim esimde varikosel varmis ankarada iyi bi prof gosterdik ameliyata gerek yok dedi sperm sayisi guzel cikti hareketlilikte biraz sorun vardi amuda kalkacam artik:emir_bebek: spermler gitsin die :KK49:onuda kur yaptik keci boynuzu bugun bidaha bi kecibonuzu kaynatirim
Insan isteyince amudada kalkiyor takla da atiyor :) benim favorim bacaklari kaldır ayaklari duvara daya :)

Bende yatak basligina dayiyorum bel altina yastik koyunca popom asadami yukardami anlamiyorum diger topikte secdeye yatarmis gibi yap demis doktor enteresan onuda denicem

Degerli tek tek hatirlamiyorum ama sperm sayisi normal cikti hareketlilikte sikinti vardi %30 profosore gosterdik iki tane ameliyata gerek yok yumurtlama gunlerini kacirmayin dedi uzman doktorlar ameliyat dedi bizde olmadik spErmlerler iyi ciktida ordan yirttik valla doktor keciboynuzu kuri pekmezi icsin falan dedi 15 gun sabah aksam yaptik

X