Gunaydınlar .

Açlıkla alakâsı yok ben almanyada yaşıyorum serbestliğe alışkınım o yuzden problem doğdu .
Bizde serbestiz göze yasak yok ki biz de istesek bakarız ,ama istemiyoruz dikkatimizi çekmiyor çünkü.Bence açlıkla çok alâkası var çünkü karnı tok olan başkasının tabağındakiyle ilgilenmez.

Ahhahahahahahhaaha

Sizlerin hoşunuza gitmiyorsa sizlerin kadınlığınızdan şüphe duyarım , çünki her kadın sever anlatabildim mi ?
burası Abaza kadınlar kulübü mü ?Hemen hemen hepimizin eşi nişanlısı sevgilisi Var bize ne elalemin sapığının bacağından benim olduğum ortamda biri yapsa sapık diye gömerim onu oraya gördüğün gibi her kadının senin gibi ağzının suları akmıyor aksine iğreniyoruz senin erkek olduğuna kalıbımı basarım

Açlıkla alakâsı yok ben almanyada yaşıyorum serbestliğe alışkınım o yuzden problem doğdu .
almanyada yaşayan bi sürü üye var burda, onlarda serbestliğe alışkın olduğu için senin gibi hepsinin ağzının suyu akıyomu acaba. almayada yaşayan biri görür cevaplar umarım

Kızlar gunaydinlar , erkekler bacaklarını açıp oturması o ön kabarıklığa belirgin bi şekilde pantolon üstünden belli belirgin olmasına bakış açınız nedir ?
bacaklarını kapatamıyorlar cünkü fizyoloji müsade etmiyor o kabarıklıkta genelde pantolon potlugu . evlenmeden önce bende bunu erkklerin bilerek yaptıgını düsünüyordum artık düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…