Gündemi sarsacak iddia: MHP o ilde HDP'ye oy istiyor!

beyazgri

KIR ÇİÇEĞİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
604
770
AK Partili Mahir Ünal'dan çarpıcı iddia: "MHP Malatya'da HDP'ye oy istiyor. Görüntüleri var. Diyorlar ki 'Bize vermeyecekseniz HDP'ye verin!"

HDP'nin barajı aşması için, Paralel Yapı, PKK, KCK, HPG, CHP, MHP hepsi şu anda ittifak halinde çalışıyorlar.

Peki neden HDP'nin barajı geçmesi bu kadar çok isteniyor? Şimdi bakıyorsunuz Cihangir'deki geçmişte 'En iyi Kürt ölü Kürttür' diyen ve Ahmet Kaya 'Kürtçe klip yapacağım' dediği için çatal bıçak fırlatanlar bugün kampanya düzenliyorlar. CHP'ye oy veren her bir aileden birer kişi HDP'ye oy verirse HDP brajı aşar diye. Bu da Erdoğan karşıtlığının, Ak Parti karşıtlığının bir refleksi.

MHP Malatya'da HDP'ye oy istiyor

MHP Malatya'da HDP'ye oy istiyor. Bunun görüntüleri var. Diyorlar ki 'Bize oy vermeyecekseniz HDP'ye oy verin.'

http://www.memleket.com.tr/gundemi-sarsacak-iddia-mhp-o-ilde-hdpye-oy-istiyor-649890h.htm

Son düzenleyen: Moderatör:
Duruuun MeHePe liler napiyonuzzzz hani siz HDP ile düsmandiniz hani vatan millet milliyetcilik falan hikayemi hepsiii...Ne uyuttunuz yillardir bu milleti ya Allah nasil bilirse öyle yapsin ne deyim..

Duruuun MeHePe liler napiyonuzzzz hani siz HDP ile düsmandiniz hani vatan millet milliyetcilik falan hikayemi hepsiii...Ne uyuttunuz yillardir bu milleti ya Allah nasil bilirse öyle yapsin ne deyim..

Trollük için AKP den kaç para alıyorsan; gel ben sana vereyim. Burada yalan söyleyip günaha girmeni istemiyorum. Daha verdiğin haberde link yok. Adama sorarlar nerenden uydurdun? diye

Aynen öyle..Milletin önünde HDP düşmani milletin arkasindan işbirlikçi...
Aynen oyle Akp milletin onunde Hdp düşmanı arkasinda da isbirlikci. Cok doğru dedin beyazgri

Sen git bebek katilini baris elcisi yap simdi de Hdp ye cemkir.

Tam bir Akp tutarliligina orneksin:KK53:

Valla maskeler öyle bir yırtıldiki bu dediklerinizle yama yapip milleti uyutamazsiniz:KK53: AK parti çözüm sürecini milletin gözünün önünde yapti.Kürt halkini PKK elinden kurtarmak icin.
Kalkipta tv lerde HDP PKK düşmani görünüp arkadan onlar icin oy toplamiyor canum:KK53::KK14:

Aynen öyle..Milletin önünde HDP düşmani milletin arkasindan işbirlikçi...

mhp adam olsaydı apo yu asardı zamanında neye şaşırıyorsunuz ki

İmralı daki Yaratık asılmasın diye kanun çıkarılırken Miliyetçi Harket Partisi 127 milletvekili ile parmak kaldırmamıştır. Eksik sayıyı ise Tansu Çiller ve saz arkadaşları ile AKP'nin Saadet PArtisinden çaldığı millet vekilleri ile tamamışlardır.

MHP nin İmralı Yaratığı asılmasın diye parmak kaldırdığına yemin edermisin?

Trollük için AKP den kaç para alıyorsan; gel ben sana vereyim. Burada yalan söyleyip günaha girmeni istemiyorum. Daha verdiğin haberde link yok. Adama sorarlar nerenden uydurdun? diye

Malesef 2 günlük haberdir bu..
Ama kendılerıne gelince olayları bireysele indirgeyip , muhalefete gelince neden tamamına kesiliyor ki bilet anlamıyorum !

Ahaha ya adamlar o zaman meclistemi mecliste..Apo asilmasin diye karar cikarken bir itirazlari var mi..YOOOKK Ayrica ona kadar gitmeyede gerek yok bak yukarda oku..MeHePe HDP icin oy istiyor oyyy..Hatay dörtyol olaylarina hic girmiyek:KK66:

Ahaha ya adamlar o zaman meclistemi mecliste..Apo asilmasin diye karar cikarken bir itirazlari var mi..YOOOKK Ayrica ona kadar gitmeyede gerek yok bak yukarda oku..MeHePe HDP icin oy istiyor oyyy..Hatay dörtyol olaylarina hic girmiyek:KK66:

Apo bu ülkede ne zamandan beri saygı görüyor. Ne zamandan beri sayın öcalan oldu farkında mısın? İktidarınız sayın diyor katile. Onun döneminde timesa barış elçisi olarak çıkıyor. Sen idam edilmemesinde hiçbir etkisi olamayan bi haltı kalmamış ezik partiyi idam edilmemesinden sorumlu tutuyosun. Mhpnin oyu mu var hdpye toplasın bırak allasen. Sizin iktidarınızın temellerini oluşturan sağ partiler vardı ya bir zamanlar dyp anap falan. Onlara bak önce.

Apo bu ülkede ne zamandan beri saygı görüyor. Ne zamandan beri sayın öcalan oldu farkında mısın? İktidarınız sayın diyor katile. Onun döneminde timesa barış elçisi olarak çıkıyor. Sen idam edilmemesinde hiçbir etkisi olamayan bi haltı kalmamış ezik partiyi idam edilmemesinden sorumlu tutuyosun. Mhpnin oyu mu var hdpye toplasın bırak allasen. Sizin iktidarınızın temellerini oluşturan sağ partiler vardı ya bir zamanlar dyp anap falan. Onlara bak önce.
Heeep ayni ezbere sözler google yaz bakalim kaç MeHePe milletvekili öcalaba sayin demis ben söyleyim birsüru..Ayni sekilde CeHePe li birsürü milletvekilede sayin dedi..Gecin artik bu demogojiyi..Ayrica mecliste varmiydi vardi asilmason diye itiraz ettimi hayir..MeHePe zaten eger bize vermeyecekseniz HDP ye verin diyor canim haberi oku önce:KK53::KK14:

Kendini yorma. Ne söylersen söyle boşuna.
Bunu AKP trolüyapmışlar, eline biraz para vermişler birde yazması gerekenleri dosya kağıtlarına yazıp vermişler. Makineli tüfek gibi bilir bilmez yazıyor işte. Para sen nelere kadirsin.

AK Partili Mahir Ünal'dan çarpıcı iddia: "MHP Malatya'da HDP'ye oy istiyor. Görüntüleri var. Diyorlar ki 'Bize vermeyecekseniz HDP'ye verin!"

HDP'nin barajı aşması için, Paralel Yapı, PKK, KCK, HPG, CHP, MHP hepsi şu anda ittifak halinde çalışıyorlar.

Peki neden HDP'nin barajı geçmesi bu kadar çok isteniyor? Şimdi bakıyorsunuz Cihangir'deki geçmişte 'En iyi Kürt ölü Kürttür' diyen ve Ahmet Kaya 'Kürtçe klip yapacağım' dediği için çatal bıçak fırlatanlar bugün kampanya düzenliyorlar. CHP'ye oy veren her bir aileden birer kişi HDP'ye oy verirse HDP brajı aşar diye. Bu da Erdoğan karşıtlığının, Ak Parti karşıtlığının bir refleksi.

MHP Malatya'da HDP'ye oy istiyor

MHP Malatya'da HDP'ye oy istiyor. Bunun görüntüleri var. Diyorlar ki 'Bize oy vermeyecekseniz HDP'ye oy verin.'

this HTML class. Value is http://www.memleket.

Ben de şimdi gidp akp hdpye oy istiyor diye yazsam haber olur mu?
Nerede görüntü? Nerede ses?
Nerede kaynak? kim onaylamış?

Varsa paylaşın lütfen ben aslı gösterilmemiş yazıdan başkasını göremedim. Görüntüler varsa paylasılsın millet ona göre oy kullansın. Nerede görüntüleri?