Güneş Koruyucu

TaeYang

Guru
Pro Üye
24 Şubat 2013
6.836
9.888
Arkadaşlar merhaba.
Alnımda maalesef güneş lekesi oluşmuş, Daha da fazlası olmasın diye güneş koruyucu almak istiyorum.
Hangi markaları önerirsiniz?
Cildim karma, nemsiz ama T bölgem yağlı.
Vıcık vıcık hissetmek istemiyorum.
Sebamed vardı ama kokusunu hiç sevmedim.

Bir de güneş lekesini yoketmek için varsa önerilerinize açığım :)
Şimdiden teşekkürler..

bana kuaförüm ve bir arkadaşım solante markasını önermişti kullanıyoruz memnunuz diye.bir de bu markanın pigmenta ürünü var.bu ürünün leke oluşumunu engellemenın yanında, onceden oluşmuş gunes lekelerını gıderdıgı yazıyor hem kutusunun ustunde hem de bırkac kullanandan duydugum seklıyle.ben kendıme normal olanını anneme ise pigmenta olanını aldım. 1 hafta oluyor. bı sıkıntı yok sımdılık.tabı lekelerın cıkması ıcın duzenlı kullanım gerektıgı ıcın sımdıden bırsey soylemek yanlıs olabılır.vıcık vıcık etmıyor.içeriğinde yağ yok.

Arkadaşlar merhaba.
Alnımda maalesef güneş lekesi oluşmuş, Daha da fazlası olmasın diye güneş koruyucu almak istiyorum.

Şimdiden teşekkürler..
oriflamein bioclinck Cilt tonunu hücresel bazda eşitleyen patentli teknolojisiyle pigmentasyonu aza indiren kremi benim güneş lekelerimin rengini oldukça açtı.. gece bu kremi sürüyorum gündüzde 50 faktör güneş korumasını ikisindende çok memnunun güneş kreminin yağlı bi yapısı yok gayet güzel

teşekkürler arkadaşlar.
oriflame gibi kozmetikten ziyade daha dermokozmetik istiyorum aslında.

Canım Coppertone Forte Plus Spf 50 kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor koruyor yumuşacık yapıyor yapış yapış olmuyor. bir sürü özelliği var ve yerine getiriyor da.
tamamen yağsız bir ürün anti ageing özelliği antioksisanlar sayesinde cildi yeniliyor

Tatlim gunes lekesinden cok ama cok cekmis biri olarak soyliyim piyasada kullanmadigim gunes koruyucu kalmadi
Solante aven vichy capporten clinic bunlarin tamamini kullandim ama asla memnun kalmadim
Uzuuunnn arastirmalarim sonucunda dermaceutic spf50 de karar kildim ve sonuc super
Yaklasik iki haftadir kullaniyorum ve acayip memnunum 50ml 108tl bilgin olsun

Arkadaşlar merhaba.

Şimdiden teşekkürler..
orıflame 50 faktor sun zone var o baya ıyı ve satısını yaptıklarım memnun:=

avene reflexe solaire minik kreminden çok memnunum indirimde gördükçe alıyorum:)

Alman saglik ve kozmetik firmasi LR Health & Beauty Systems `de günes lekeleri, farkli cilt lekeleri ve hatta egzama, sedef, mantar gibi ciddi cilt sorunlarina cözüm getirebilecek Aloe Vera icerikli jeller, kremler, dermatolojik özellikte bakim setleri mevcuttur. Ilginerseniz yardimci olabilirim.

Arkadaşlar merhaba.

Şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar merhaba.

Şimdiden teşekkürler..
Canım ersağ doğal ürülerin güneş kremini öneririm 50 faktorllu hem dogal urun hemde helal sertifikası var turk malı

la roche posay cilt doktorum tavsiye etmişti çok hafif çok menunum solante de güzel diyenler var

Clinique kullanmaya başladım. Yağlanma yapmadı. Cildimin güneş lekesi problemide yok. Hamileyim diye çıkar diye düzenli kullanıyorum :)

Arkadaşlar merhaba.

Şimdiden teşekkürler..
cilt tipin benimkiyle aynı canım... bende yıllarca cildime en iyi gelecek güneş kremini arayıp durdum... her aldığım krem cildimi yağlandırdı ve sivilce yaptı.... en son roc' un 50 faktör olan güneş kremini aldım rahat ettim. yüzüme sürer sürmez emildi, yağlı hissi hiç olmadı kupkuruydu, aynı zamanda çok da iyi koruyor...

Solante Pigmenta kullanıyoruz esimle..cok memnunuz. Daha önceden olusan lekelerimi de giderdi. Tavsiye ederim

Arkadaşlar merhaba.

Şimdiden teşekkürler..

Babe facial oil free sunscreen 50+ asla yağlanma yaptirmiyor çünkü yagsiz bir krem. Ama lekelere nasildir bilemiyorum

Arkadaşlar merhaba.

Şimdiden teşekkürler..

Piz Buin diye bir marka var hiç duydun mu bilmiyorum ama Avrupa da oldukça ünlü çünkü Tırmanış yapan bir kimyager güneş yanığı olduktan sonra bu markayı üretmiş. Ben kullandım çok memnun kaldım. Burada farklı güneş kremleri ile ilgili bir yazı var ona da bakabilirsiniz.

http://www.gleamfashion.com/en-iyi-gunes-koruyucular-piz-buin-ve-panama-jack.html

Solante Pigmenta kullanıyoruz esimle..cok memnunuz. Daha önceden olusan lekelerimi de giderdi. Tavsiye ederim
O da çok başarılı bir güneş kremi. Benim lekelerimi giderme konusunda pek bir faydası olmadı kesinlikle kullandığım dönemde yeni güneş lekesi oluşmadı. Ayrıca yazın makyaj altı olarak da başarılı :)

X