Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
12 aylik bir oglum var beyaz tenli ve teni hassas güneşten korunmak icin ne önerirsiniz? Çok yüksek koruma faktörü tercih etmiyorum. Ayrıca losyon ile krem arasından hangisi tercih edilmeli?
12 aylik bir oglum var beyaz tenli ve teni hassas güneşten korunmak icin ne önerirsiniz? Çok yüksek koruma faktörü tercih etmiyorum. Ayrıca losyon ile krem arasından hangisi tercih edilmeli?
mustelanın 50+ faktörünü kullanıyorum. büyük oğlumun cildi çok hassas, okula gidiyor ve antalyada yaşıyoruz o yüzden 50 faktör kullanıyorum. 15 aylık oğlum da çok açık tenli o da hassa ciltli (babalarına çekmişler :) ) o pek krem sürdürmüyor, yüzüne krem sürerken ağlıyor. mustelanın ürünlerinde paraben, parfüm ve alkol yokmuş. büyük oğluma önceki yıllarda sebamed kullanıyordum ondan da memnunduk.güneş kremini düzenli kullandığı için iki yıldır kızarıklık ve lekelenme oldu, daha önceki lekeler de geçti
Ben birçok güneş kremi kullandım avene, la Roche, Hamilton vs. Hiçbirinden istediğim sonucu elde edemedim hep cildimde yağlanma, sivilce yaptı. 2 Yıldır erbaviva kullanıyorum. Çok memnunum 30 faktör ancak artan faktör sayısı içindeki kimsayalları artırmaktan başka bir işe yaramıyor. Fiyatı diğerlerine oranla daha yüksek ama hem içeriğinin doğal olması hem de hiçbir soruna yol açmaması nedeniyle alıyorum. Üzerinde de çocuklar ve Yetişkinler için uygun olduğu yazıyor.