Saç Rengi ve Saç Boyama güneşin kızlarındaki selin(hande erçel)saç rengi nedir

turecurdo

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
849
130
kızlar bu kızın saç rengi nedir doğal kendi saç rengi siyah mış . dizideki saç rengi nedir çok güzel görünüyor

Eklentiler

• Selin-mavi-boncuklu-kolye.jpg
    Selin-mavi-boncuklu-kolye.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 7.508
  • 11336139_398350513699624_1591762766_n.jpg
    11336139_398350513699624_1591762766_n.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 15.962
  • 11849905_327210067449359_1485938667_n.jpg
    11849905_327210067449359_1485938667_n.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 5.180
  • gunesin_kizlari_hande_1.png
    gunesin_kizlari_hande_1.png
    277,1 KB · Görüntüleme: 10.525
  • Selin-beyaz-pantolon-modeli-227x300.jpg
    Selin-beyaz-pantolon-modeli-227x300.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 37.063
  • Selin-askılı-desenli-bluz-modeli-150x150.jpg
    Selin-askılı-desenli-bluz-modeli-150x150.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 1.811
  • Gunesin-kizlari-hande-ercel-yasi-21-900x506.jpg
    Gunesin-kizlari-hande-ercel-yasi-21-900x506.jpg
    101 KB · Görüntüleme: 10.136
  • Selin-kruvaze-kesim-bluz.jpg
    Selin-kruvaze-kesim-bluz.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 71.121
6 nu
6 numara üstüne uçlarına ince ışıltı balyaj atılmış canım..
cnm saçım çok yıprANDI BENİM SAÇLAR BOYA VE DÜZLEŞTİRİCİDEN.BİRAZ DAHA KOYU TONLAR VE BENİDE SERT GÖSTERMİCEK BİŞEY LER ARIYORUM .KUAFÖRE GİTTİM ÖNCE BARCELİNO DİE BİR YAĞ ÖNERDİ 2 HAFTA KULLAN BİRAZ TOPARLANSIN DAHA SONRA BOYUYALIM DEDİ VE ŞÖYLE BİR RENGİ ÖNERDİ BU RENK NEDİR KADIN ÇİKOLATA KAHVE DEDİ BEN BENZETEMEDİM BU ÇİKOLATA KAHVEMİ

Eklentiler

• 15627_m.jpg
    15627_m.jpg
    116,3 KB · Görüntüleme: 1.927
6 nu

cnm saçım çok yıprANDI BENİM SAÇLAR BOYA VE DÜZLEŞTİRİCİDEN.BİRAZ DAHA KOYU TONLAR VE BENİDE SERT GÖSTERMİCEK BİŞEY LER ARIYORUM .KUAFÖRE GİTTİM ÖNCE BARCELİNO DİE BİR YAĞ ÖNERDİ 2 HAFTA KULLAN BİRAZ TOPARLANSIN DAHA SONRA BOYUYALIM DEDİ VE ŞÖYLE BİR RENGİ ÖNERDİ BU RENK NEDİR KADIN ÇİKOLATA KAHVE DEDİ BEN BENZETEMEDİM BU ÇİKOLATA KAHVEMİ
ne renk bilmiyorum da tam olarak, çikolata değil ondan eminim.. 5.1 falan olabilir bu.. buna çikolata diyen kuafa gitme canım..

ne renk bilmiyorum da tam olarak, çikolata değil ondan eminim.. 5.1 falan olabilir bu.. buna çikolata diyen kuafa gitme canım..
bende ona takıldım cnm ya çikolata kahve benimde bildiğim böyle değil bu sefer saçlarımı istemediğim bir tona boyar :KK53:saçlarım ellerimde dönerim ondan sonra.kiddyy senin bildiğin bir yöntem varmı saçlarımı nasıl toparlıyabilirim açıcılardan boyadan böyle kurumuş ve dökülüoda biraz uçlarından azar azar kestiriyim diyorum yada ne yapabilirim başka

bende ona takıldım cnm ya çikolata kahve benimde bildiğim böyle değil bu sefer saçlarımı istemediğim bir tona boyar :KK53:saçlarım ellerimde dönerim ondan sonra.kiddyy senin bildiğin bir yöntem varmı saçlarımı nasıl toparlıyabilirim açıcılardan boyadan böyle kurumuş ve dökülüoda biraz uçlarından azar azar kestiriyim diyorum yada ne yapabilirim başka
canim ben de aynı durumdayım ama sen aslında bu durumda değilsin.. :KK53: yani attığın fotodaki saç gayet sağlıklı duruyor ama tabi bakımını aksatmaman lazım boyalı saç sonuçta.. bir de boyama sakın rengi çok hoş bence ve boya saçı yıpratıyooorrr malesef.. :cry:

canim ben de aynı durumdayım ama sen aslında bu durumda değilsin.. :KK53: yani attığın fotodaki saç gayet sağlıklı duruyor ama tabi bakımını aksatmaman lazım boyalı saç sonuçta.. bir de boyama sakın rengi çok hoş bence ve boya saçı yıpratıyooorrr malesef.. :cry:
Canım inançlı sağlıklı değil foto aldatıcı olabiliyor yıkadıktan sonra aşırı kupkuru kabarıyor ve dökülüyor .yıkadıktan sonra tarar ken nasıl anlatsam yumuşa çık böyle ip gibi kurudukça sertleşiyor . Kuaför dediki o dediğim yağı al dedi aktardan yanmış saçın dedi yanık saç nasıl oluyor ki CNM ya

Canım inançlı sağlıklı değil foto aldatıcı olabiliyor yıkadıktan sonra aşırı kupkuru kabarıyor ve dökülüyor .yıkadıktan sonra tarar ken nasıl anlatsam yumuşa çık böyle ip gibi kurudukça sertleşiyor . Kuaför dediki o dediğim yağı al dedi aktardan yanmış saçın dedi yanık saç nasıl oluyor ki CNM ya
yanmış mı? ilginç.. hiç öyle görünmüyor aslında.. foto yanıltıyor demek ki neyse lifeco hindistancevizi yağı al banyodan önce dip-uç saçının her tarafına sürüp en az 2 3 saat bekle öyle yıka.. bu baya iyi onarıyor saçı.. bu süreçte boya yasak.. düzenli uçlardan kesim yanık kısımlar gidene kadar.. bende başka çözüm yok açıkçası bu benim uyguladığım yöntem..

yanmış mı? ilginç.. hiç öyle görünmüyor aslında.. foto yanıltıyor demek ki neyse lifeco hindistancevizi yağı al banyodan önce dip-uç saçının her tarafına sürüp en az 2 3 saat bekle öyle yıka.. bu baya iyi onarıyor saçı.. bu süreçte boya yasak.. düzenli uçlardan kesim yanık kısımlar gidene kadar.. bende başka çözüm yok açıkçası bu benim uyguladığım yöntem..
Her ay uç lardan düzenli olarak kestirsem biraz toparlar belki saç kesilince psikolojini bilmiyorum ama sanki güçleniyor gibi bir his oluşuyor . Napalım bizde boya yapmayı veririz diplerde geldi baya ama koyu tonlarda mı yıpratıyor kuaför birde dediki istersen yedi defa üst üste boyar bişey olmaz dedi platin gibi açık tonlar hariç bi banada hep garip kuaförler denk geliyor ya hiç şansım yok

Her ay uç lardan düzenli olarak kestirsem biraz toparlar belki saç kesilince psikolojini bilmiyorum ama sanki güçleniyor gibi bir his oluşuyor . Napalım bizde boya yapmayı veririz diplerde geldi baya ama koyu tonlarda mı yıpratıyor kuaför birde dediki istersen yedi defa üst üste boyar bişey olmaz dedi platin gibi açık tonlar hariç bi banada hep garip kuaförler denk geliyor ya hiç şansım yok
hakikaten sen de bendensin kuaför açısından çok şanssızız biz.. koyu da yıpratır tabi 20lik de olsa sonuçta oksidan kullanıyor boyayı aktive etmek için.. dip boyası yap daha iyi uçlarına değmemiş olur en azından boya..

hakikaten sen de bendensin kuaför açısından çok şanssızız biz.. koyu da yıpratır tabi 20lik de olsa sonuçta oksidan kullanıyor boyayı aktive etmek için.. dip boyası yap daha iyi uçlarına değmemiş olur en azından boya..
aslında diplerdeki rengini kendi rengini kullanmak istiyorum ya çok koyu yapıyorlar simsiyah oluyor yada açık bir bulamadım benim saçım ne renk kendi rengi sen anlaya biliyormusun.aynen çok şansızız çok çok para versemde kötü denk geliyor az para versemde

aslında diplerdeki rengini kendi rengini kullanmak istiyorum ya çok koyu yapıyorlar simsiyah oluyor yada açık bir bulamadım benim saçım ne renk kendi rengi sen anlaya biliyormusun.aynen çok şansızız çok çok para versemde kötü denk geliyor az para versemde
bilmem at fotosunu bir bakayım.. ama anlattığın kadarıyla 6 numara gibi ne çok koyu ne açık bir renk.. koyu kumraldır kendisi benim doğal rengim aynı zamanda.. =)

boyasız resmimi bulmak çok zor oldu cnm ilk eklediğim çok önce saçımda o zmnlar hiç boya değmemişti:KK43: diğeride en son dipleri çıkmış belki yardımcı olur

Eklentiler

• 230515_1971967414112_6934911_n.jpg
    230515_1971967414112_6934911_n.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 362
  • IMG_5521.JPG
    IMG_5521.JPG
    50,5 KB · Görüntüleme: 374
Merhaba canim,

Wella Kolestondan yola cikarak bu fotodaki sac rengi:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...in-beyaz-pantolon-modeli-227x300-jpg.1608272/

Koleston 6/07
Uclarinda sadece acici var onlarda cok ince ve göze batmayacak sekilde yapilmis..
Genellikle deniz suyu, günes, fön ve isiticida dahil olunca biraz kendiligindende acilabiliyor..
Sacin rengi genellikle fotograflarda dogruyu yansitmiyor.. Bu yüzden her fotografinda ayri bir Nuance görülüyor..
Bu fotografdaki dip kahverengi tonu hafiften sicak bir renk.. o yüzden Ton olarak 6, Nuance olarak 07.. 6/07

Bazilarinda ise soguk yani kül kahverengi tonlarinda.. o zaman ise Ton yine 6, Nuance 01 yani kül rengi.. 6/01

Zamanla uclarin rengi cok acildiginda soluk durmamasi icin onu Wella Colour Touch 77/03 (Gold Nuance) ve 4% Hidrojen ile karistirarak yine güzel isiltili bir Ton verebilirsin...

kendisi esmer bence kaşları filan koyu baya tenide az makyajla koyu ama rengi ışıltı yapıyor çok hoş ombre sanırım bunun.

X