Güngören İlgi Hastanesi'nde doğum yapanlar

pekinkelebegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
24
10
...var mı? Görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?
*doğumdan önce odada değil de sancı odasında mı bekleniyor? sürekli nst'ye bağlı kalınıyor mu?
*hastane personeli ilgi alaka olarak nasıl? ben özellikle bayan personel olduğu için tercih etmek istiyorum, bu konuda sıkıntı yaşayan oldu mu?
*doğum ücretine süsleme, lohusa şerbeti gibi hoşluklar dahil mi? (bunu hastaneye sormaya utanıyorum niyeyseo_O)
ve genel düşünceleriniz, hoşunuza gidenler gitmeyenler, ne olursa.. Son iki üç haftanın içine girmişken bana bu konuda bir telaş geldi, geri dönüşler olursa ne sevinirim:)
şimdiden teşekkürler:KK49:

...var mı? Görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?
*doğumdan önce odada değil de sancı odasında mı bekleniyor? sürekli nst'ye bağlı kalınıyor mu?
*hastane personeli ilgi alaka olarak nasıl? ben özellikle bayan personel olduğu için tercih etmek istiyorum, bu konuda sıkıntı yaşayan oldu mu?
*doğum ücretine süsleme, lohusa şerbeti gibi hoşluklar dahil mi? (bunu hastaneye sormaya utanıyorum niyeyseo_O)
ve genel düşünceleriniz, hoşunuza gidenler gitmeyenler, ne olursa.. Son iki üç haftanın içine girmişken bana bu konuda bir telaş geldi, geri dönüşler olursa ne sevinirim:)
şimdiden teşekkürler:KK49:

Bnde hastaneyle ilgili bilgi almak istiyorum siz ordami kontrollerinizi yaptrdiniz suana kadar hangi doktora gdyorsnz.ve dogum fiyatlariyla ilgili bilginiz varmi.

merhaba, ben 25. haftamdan sonra kontrollerime orada devam etmiştim, türkan hanım'a gidiyorum, çok sevimli naif bi bayani, çok da ilgili, ayrıca esin hanımın da iyi olduğunu duydum. doğum fiyatı normal 600, sezaryan 800'müş.

Bnde hastaneyle ilgili bilgi almak istiyorum siz ordami kontrollerinizi yaptrdiniz suana kadar hangi doktora gdyorsnz.ve dogum fiyatlariyla ilgili bilginiz varmi.

kızlarrr bende türkan hanıma gidiyorum memnunum ama hastaneyle ilgili çekincelerim var sezaryen doğum yapıcam lütfen yardım edin bu hastanede doğum yapmış kimse yokmu ? hemşireler nasıl doğumda ilgileniyolarmı ?

X