• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük ev işleri yemek bulaşık

Bana sanki depresyon geciriyorsunuz gibi geldi. Size tavsiyem psikiyatriste gidip her seyi, tum hislerinizi oldugu gibi anlatmaniz. Prozac aliyorsunuz anladigim kadariyla ama ise yariyor gibi gorunmuyor belki doz ayarlamasi yapar ya da ilaci degistirir. Oglunuzu da ayrica goturmeniz gerekiyor bu yasta hala altina kacirmasi hic normal degil. Allah korusun altindan hic istemeyeceginiz seyler bile cikabilir. Psikoloji ihmal etmeye gelmez . 2 dakikalik dibi gorme hissi geri donulmez sonuclara sebep olabilir. Hicbir seyi yoksa bile goturun emin olun iyi oldugundan.

17 senelık ev hanımıyım
Bu durum Antidepresanı bıraktım ondanmı ..nedendir bilmem
Evi topluyorum çamaşır yıka ,katla yerleştir
Yemek yap .. en fazla 3 gün 3. Gün artık afakanlar basıyor ..
Yok yani yok hergün yemek yap o aynı kapları yıka kaldır gerı yerıne koy
Cok sacma degılmı
Yemek yapmakta zor gelıyor
Hergun ne yapcam derdi oluyor
Onu yemem bunu yemem,herkes bır alem
Kızım liseye gidiyor dengeli düzenli beslenmeye takmış (çok iyi birşey desteklemeye çalışıyorum )

Bi benmi böyleyim ,kimseye bu işler zor gelmiyormu
Hergun aynı şeylerı yapmak cok sacma geliyor bana😄

Bu arada bunu soyluyorum da bakmayın bana haftanın 4 5 günüde dışardan yiyoruz.
Yani yapmak istemediğim için işte..

Benim kız bozuluyor ev yemeği yemek istiyor
Haklı ..
Dün sen kendin doğurdun bizi dedi onada haklı 🥹😅

Yani sizede boyle seyler oluyormu benmı anormalım
Gerçekten haklısınız aynı şeyleri yapıp duruyoruz maalesef her şey maddiyat

Ayy bu konu his ve düşüncelerime tercüman oldu resmen. Bu aralar bitmeyen ev işleri yüzünden bende kafayı sıyırmak üzereyim. Benim çocuklar küçük, 8 ve 6 yaş. Evde asla bitmek tükenmek bilmeyen bir çamaşır döngüsü var. Her gün etkinlik malzemelerini topla, oyuncakları topla, etrafı süpür, banyo tuvaletleri yıka, toz al. Bir gün eve el atmasam ertesi gün ev kıyamet yeri gibi oluyor. Yemek yapmak zaten eziyet. Kendimi zorlaya zorlaya yapıyorum bazen bizde dışardan söylüyoruz. Mutfağa hiç karışmıyorum o iş tamamen eşimde, onuda yapsam tırlatırım herhalde. Benim birde gece mesaim var 20:00 -01:00 arası çalışıyorum. Sabah yedide zombi gibi uyanıp çocukların beslenmesini ve kahvaltısını hazırlıyorum giydir hazırla okula gönder. Saat ikide okuldan alıyorum üst baş değişimi, yeme içme ödev derken canım çıkıyor. Akşam yemeğinden sonra ufak bir dinlenme zamanım kalıyor ama çocuklar etkinlik yapmak istiyor onlara vakit ayırıyorum. Akşam bilgisayarın başına bitik vaziyette oturuyorum. Tükenmişlik sendromuna girmeme ramak kaldı.

Ayy bu konu his ve düşüncelerime tercüman oldu resmen. Bu aralar bitmeyen ev işleri yüzünden bende kafayı sıyırmak üzereyim. Benim çocuklar küçük, 8 ve 6 yaş. Evde asla bitmek tükenmek bilmeyen bir çamaşır döngüsü var. Her gün etkinlik malzemelerini topla, oyuncakları topla, etrafı süpür, banyo tuvaletleri yıka, toz al. Bir gün eve el atmasam ertesi gün ev kıyamet yeri gibi oluyor. Yemek yapmak zaten eziyet. Kendimi zorlaya zorlaya yapıyorum bazen bizde dışardan söylüyoruz. Mutfağa hiç karışmıyorum o iş tamamen eşimde, onuda yapsam tırlatırım herhalde. Benim birde gece mesaim var 20:00 -01:00 arası çalışıyorum. Sabah yedide zombi gibi uyanıp çocukların beslenmesini ve kahvaltısını hazırlıyorum giydir hazırla okula gönder. Saat ikide okuldan alıyorum üst baş değişimi, yeme içme ödev derken canım çıkıyor. Akşam yemeğinden sonra ufak bir dinlenme zamanım kalıyor ama çocuklar etkinlik yapmak istiyor onlara vakit ayırıyorum. Akşam bilgisayarın başına bitik vaziyette oturuyorum. Tükenmişlik sendromuna girmeme ramak kaldı.
Neysekı yorulsanız ,söylensenizde yıne bunları yapabilecek bir güç var demekki. Ben elimi kaldıramıyordum. Şimdi gece 2 de kalktım cocuk altına kacırmıs . Carsaf alez kıyafetlerı hepsını yıkadım . Bu saat oldu hadı kalk beslenme hazırla hazırlayabılırsen😌 neyse buna şükür en azından kalkıp gecenın yarısı bunları yapabıldım . Şimdide derdim yokmuş gibi kkda dert okuyorum 😅

Neysekı yorulsanız ,söylensenizde yıne bunları yapabilecek bir güç var demekki. Ben elimi kaldıramıyordum. Şimdi gece 2 de kalktım cocuk altına kacırmıs . Carsaf alez kıyafetlerı hepsını yıkadım . Bu saat oldu hadı kalk beslenme hazırla hazırlayabılırsen😌 neyse buna şükür en azından kalkıp gecenın yarısı bunları yapabıldım . Şimdide derdim yokmuş gibi kkda dert okuyorum 😅
Şu çocuğu bir nefrolojiye ürolojiye bir yere götür gözünü seveyim

Şunu atayım da oku bari

Şu çocuğu bir nefrolojiye ürolojiye bir yere götür gözünü seveyim

Şunu atayım da oku bari
E götürdük,hatta burdada okumustum bır ılac varmıs onunla gecıyormus. Mirmirmi neydi . Onu soyledım vermedıler. Sadece bu cocuga alerjı surubu verıp gonderıyorlar
Yatmadan ıkı saat once sıvı alımını kes vs vs

E götürdük,hatta burdada okumustum bır ılac varmıs onunla gecıyormus. Mirmirmi neydi . Onu soyledım vermedıler. Sadece bu cocuga alerjı surubu verıp gonderıyorlar
Yatmadan ıkı saat once sıvı alımını kes vs vs
Düzenli takipte olmak başka bir şey, birkaç kez götürmek başka bir şey
Aman neyse senin çocuğun

Back
X