kızlar bugunku menümü çok iftiharla sunamıyorum maalesef
tam ne güzel ara öğün yapacakken, çörekler ısıtıldı sobada, içerisi mis gibi koktu, valla bu sefer annem sevdiğim gibi yapmış haşhaş-pekmez karışımı, sırf haşhaş yavan geliyor pekmezliye alışık oldugumuzdan
o kadar yemicem dedim ama azıcık ucundan tatmakla kalmayacagımı bildiğim için 1 küçük olanından yedim
işte menüm...
sabah - 08:30
- 2 etimek kadar tuzsuz tam buğday ekmeği
- 1 kk peynir
- domates
- 2-3 yeşil zeytin
- çay
öğle - 13:00
- yarım tabak az yağlı makarna (4-5yk kadar - yani 1 dl ekmek eder)
- 3 yk yogurt
- üstüne salçayı sulandırıp yağsız ısıttım, kuru nane karıştırıp sos olarak ekledim
ara - 15:30
- 1 anamur muzu
ara - 17:15 (aslında bu saatte daha sağlıklı bir ara yapasım vardı
)
- 1 tane küçük haşhaşlı çörek
akşam - 19:00
- 2 kepçe mercimek çorbası
- 4 yk karnabahar yemeği
- 3-4 yk yogurt
- çatalın ucuyla patlıcan yemeği tattım (közlenmiş patlıcandan yapmış annem buzluktan çıkarıp)
ara - 21:45
- 5-6 badem
su - 1,2 lt oldu yatana kadar 1,5ltye tamamlarım
spor -
- 9dk slim in 6
- 12dk leslie (5 milin 1 mili)
- 15dk zumba cardio
- 50 kalça sıkılaştırma hareketi
işte böyle hanımlar...artık daha sık ara yapıcam hem metabolizmayı canlandırmak için hem de sık sık yiyince acıkıp kaçamak yapmam, hem de diyetisyen de bu şekilde verişti 1,5-2 saatte bir ara şeklinde... biraz bu şekilde denemek istiyorum
bu arada dün kalça kemiğim ağrıyor yürümekten sanmıştım ama sanırım kas sıkışması olmuş sabah da ağrıyordu biraz geçti ama şükür, birden çok yürüdüm ya ondan oldu sanırım:44: bir de ayaklarımı bile ayakkabı sıktı, nasırlar iyice sertleşmiş fazla ayakta kalmaktan
neyse olsun sporuma devam inşallah... bugun biraz zorladım sporda kendimi çörekten dolayı, yoksa dünden sonra 3 gün spor yapmasam olurdu yani
tam ne güzel ara öğün yapacakken, çörekler ısıtıldı sobada, içerisi mis gibi koktu, valla bu sefer annem sevdiğim gibi yapmış haşhaş-pekmez karışımı, sırf haşhaş yavan geliyor pekmezliye alışık oldugumuzdan
o kadar yemicem dedim ama azıcık ucundan tatmakla kalmayacagımı bildiğim için 1 küçük olanından yedim
işte menüm...
sabah - 08:30
- 2 etimek kadar tuzsuz tam buğday ekmeği
- 1 kk peynir
- domates
- 2-3 yeşil zeytin
- çay
öğle - 13:00
- yarım tabak az yağlı makarna (4-5yk kadar - yani 1 dl ekmek eder)
- 3 yk yogurt
- üstüne salçayı sulandırıp yağsız ısıttım, kuru nane karıştırıp sos olarak ekledim
ara - 15:30
- 1 anamur muzu
ara - 17:15 (aslında bu saatte daha sağlıklı bir ara yapasım vardı
- 1 tane küçük haşhaşlı çörek
akşam - 19:00
- 2 kepçe mercimek çorbası
- 4 yk karnabahar yemeği
- 3-4 yk yogurt
- çatalın ucuyla patlıcan yemeği tattım (közlenmiş patlıcandan yapmış annem buzluktan çıkarıp)
ara - 21:45
- 5-6 badem
su - 1,2 lt oldu yatana kadar 1,5ltye tamamlarım
spor -
- 9dk slim in 6
- 12dk leslie (5 milin 1 mili)
- 15dk zumba cardio
- 50 kalça sıkılaştırma hareketi
işte böyle hanımlar...artık daha sık ara yapıcam hem metabolizmayı canlandırmak için hem de sık sık yiyince acıkıp kaçamak yapmam, hem de diyetisyen de bu şekilde verişti 1,5-2 saatte bir ara şeklinde... biraz bu şekilde denemek istiyorum
bu arada dün kalça kemiğim ağrıyor yürümekten sanmıştım ama sanırım kas sıkışması olmuş sabah da ağrıyordu biraz geçti ama şükür, birden çok yürüdüm ya ondan oldu sanırım:44: bir de ayaklarımı bile ayakkabı sıktı, nasırlar iyice sertleşmiş fazla ayakta kalmaktan
neyse olsun sporuma devam inşallah... bugun biraz zorladım sporda kendimi çörekten dolayı, yoksa dünden sonra 3 gün spor yapmasam olurdu yani