• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

yulaf kepeği aldım bugün. heveslendim şu dukan ekmeklerinden yapıcam. pembe diyodu galiba bi kadın normal diyet yapıyomuş ama ekmeği dukan ekmeği şeklinde yiyomuş falan diye. mantıklı geldi bana da. deniycem bakalım. inşallah güzel olur ya pek de pahalıymış. 6,45 verdim 1 pkt yulaf kepeğine:26:

cnm ben de yulaf ezmesi almıştım Lifalif olandan, müslimi onla yapıyorum bi de buğday özü yani ruşeym var ondan katıyorum benm aldığım daha ucuz bişeydi sanki:44:
şimdi ne yapıyorum hiçbişey acıkınca yiyorum sadece az yemeye çalışıyorum
spor yapmak istemiyorum bilmiyorum zayıflarmıyım sanmıyorum ama :37::37::37::37::37::37::37:
cnm madem açsın, ye bişeyler ztn çorba tok tutmaz ki tek başına:20:
yaz meyveleri çıktı bi avuç ye mesela...
hem çok da geç değilmiş, ben 11gibi yicem 2-3 kayısı.... süt yok olsaydı süt içerdim:50:
Kızlar benimki benden fotoğraf istiyor ya. Ben istedim diye özellikle takım elbisesini giyip çekindi, gönderdi.
Şimdi ben yok çekinemem dersem bozuşuruz. Ve ben resim çekinemiyorum. Geçen yaz fotoğraf makinası aldırdım anneme bir sürü para bide.
Ama takıntılarım bırakmıyo beni ya şişko ayı gibi çıkarsam :14:
kız ne ayısı şişkosu, fıstık gibisin maşallah:nazar:hem beğenen böle beğensin beğenmeyene de güle güle....:3::3::3:

Menüyü unuttum :D

Sabah: Kepekli sanviç ekmeğimden tost + kahvaltılar + çay
Öğle: Kuru üzümlü nesfit
Ara: 1,5 galeta
Akşam: 4-5 yk semizotu+ 3 kaşık yoğurt
Su: Çok içmedim
Spor: Yapmadım

açımmm ama ne yiyecem bilmiyorum
neyse menümü yazayım
ben
sabah meyveli aktivya beyaz peynir bir dilim ekmek kayısılı form çay
ara 2 kayısı
öğle 4-5 ymk taze fasulye yanına küçük bir kase bulgur pilavı ve yoğurt
ara fındık yedim kaç tane yedim saymadım ama çok değildide küçük bir çerez kasesi kadar vardı
akşam bilmiyoruuuuuuummmmm :27::27::27::27: canım hiçbişey istemiyor ama karnım aççç

cnm sabah güzel, ara da... öğle de fena değil, ama aran çok olmuş sanki:44: hani fındık ya, 10tane say bence avcuna onu ye fazlasına hayır demeye çalış:34:
ben öle yapıyorum
mesela çok severim badem ceviz fındık falan ama napıyorum 5 tane badem alıyorum avcuma, bazen 7 oluyor bu o anki açlığıma göre dengeliyorum ama fazlasını yemiyorum:20: hani kase biraz fazla olmuş sankim?:44:
merhaba hanımlar 3 saat ders çalıştım anca 2 konu bitirdim ve soru çözdüm yemek yemek için ara verdim birazdan soru çözmeye devam etcem yemeğimi yedim menüme geçeyim
sabah
1buçuk dilim tahıllıekmek
az sucuklu yum
domates salatalık
1 kk tulum peyniri

2 kayısı

1 kase çorba
yarım dilim ekmek
1 tabak semizotu
yarım kase yoğurt+1 yk yulaf kepeği(doğalsan)

3 kayısı
15 çiğ badem

1 tabak güveç(5 6 yk vardır)
semiz otu salatası
yarım kase yoğurt

ilerleyen saatlerde süt içeceğim
2 lt su yatana kadar 3 olur
2 bardak çubuk tarçınlı yeşilçay(acaip çikolata isteğimi kesiyor artık hergün böyle içeceğim) 1 bardakda 5i biyerde çay
35 dk bisiklet bindim birazda mekik çektim

cnm dünkü menün güzelmiş bi tek gözüme akşamki aran ilişti... sanki 15badem iyi de kayısı fazla olmuş gibi:44: onun haricinde süper ötesi :46: maşallah:nazar::nazar::nazar:
Sağolun kızlar sizde olmasanız ben müslüme felan bağlardım heralde bugün :D
Ama düşünsenize bir heves gidiyorsunuz surat 5 karış doktor sıfatı adı altında insan olamamış varlık size kadın gibisin diyor.
Daha 22 bile olmamışım ben be!
Manyak mı nedir. Valla ona inat tam gaz devam :D
2 haftadır tek kaçamağım o minik şeker pare idi daha da olmaz 2 hafta.
Kendime söz verdim kpss kadar istediğim kiloda olacağım.
Menümü yazayım.

Kahvaltıyı öğlen yapabildim 12 ye geliyodu. bir iki kızarmış biber+ domates salatalık+ 2-2,5 dl ekmek + çay
Saat 15.00 : Nesfit kurum üzüm kattım içine
Ara : 17.40: Fındık ( 10 tane vardı yoktu)
Akşam: Birazdan yiyeceğiz semizotu + yoğurt + salata

Su: 1 lt şimdilik
Spor : Yemekten sonra yapacağım yine baya su içerim
Yeşil çay : Yine yemekten sonra...

Şimdilik böyle güzellerim. Yatmadan aç olursam 1 bardak sütle 1 grisini yerim.
meleğim sen onları boşver biz varız seni destekleriz... dr olmak ya da iyi bi mesleğe sahip olmak önemli değil önce insan olmak önemli ki insanlarla iç içe olanların insan psikolojsinden anlaması gerekir eğitimini de alıyorlar, o da tartışılabilecek ayrı bi mevzu...
menüne gelirsek ben beğendim kuzum :16:afiyet olsun:56:

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
kız maşallah:nazar: evet dolu dolu olmuş ama çok dengeli ve güzel:46:
afiyet bal şeker olsun:56:, spor da güzel:8:
harikasın:38:bayıldımmmm:34:
tşkler canım ama az önce yarım kase karışık çerez yedim offffff hep eşimin yüzünden dayanamadı gitti aldı gene az yedim kendimi frenledim hahaha
Menüyü unuttum :D

Sabah: Kepekli sanviç ekmeğimden tost + kahvaltılar + çay
Öğle: Kuru üzümlü nesfit
Ara: 1,5 galeta
Akşam: 4-5 yk semizotu+ 3 kaşık yoğurt
Su: Çok içmedim
Spor: Yapmadım

menün şahane semizotunun yemeğimi neyi o
sporda yapsan daha bi şahane olcak canım

merhaba kızlar

bugün her zaman gittiğimiz aktara gittik annemle. kadın sen yaz geldikçe güzelleşiyosun dedi ehehe:1::1: 26 kilo verdim deyince kadının gözleri pörtledi resmen. ben bu kadar olduğunu bilmiyodum diyo. orda başka bi kadın da vardı, hiç o kadar kiloyu vermişsin gibi durmuyo yüzün falan hiç çökmemiş dedi. ehehe hoşuma gitti valla ne yalan söyliyim:1::1:

çok iyi olmasa da menümü yazayım

sabah
2 dl ekmek
domatesli omlet
peynir/zeytin/domates/salatalık
yeşil çay

ara
1 bardak limonata(tatlandırıcılı)
1 dl diyet kek(az şekerli ve az yağlı)

öğlen
çorba
çok az tas kebabı

ara
galete
çay

akşam
çorba
yumurtalı ıspanak
1 dl ekmek

menün güzelmiş tatlım, kek de limonata da diyetmiş ztn:1:
bu arada güzelsin ztn fıstığım:16: kız biz topikçek çok güzel hatunlarız valla övünmek gibi olmasın:1: şans işte birbirimizi bulduk:1:

bu arada ben de diyet kek konusunda uzman sayılırım 10 yıl önce gıda dersinde benm proje konumdu diyet kek, hem yaptım hem tattım hem tattırdım, anket yaptım kek nasıl yapılır ne şekilde diyet hale gelir vs vs epey uzun bi projeydi... diyet kek yaparken az şekerli, az yağlı, esmer unlu, tatlandırıcılı... hepsini denedim... oo hey gidi günler hey....:1:
ama bnm tercihim beyaz-esmer un karışımlı, az şeker ve yağla yapılıp içinde kuru meyveler+tarçın+cevizli kek güzel... hem lezzetli hem meyveli olduğundan unu az koyabiliyorsun, tarçın da ayrı bi tat katıo...
sadiş sana faceden msj attım baksana:D
kız bizden gizli ne mesajıymış bu:1::20:

menün güzelmiş tatlım, kek de limonata da diyetmiş ztn:1:
bu arada güzelsin ztn fıstığım:16: kız biz topikçek çok güzel hatunlarız valla övünmek gibi olmasın:1: şans işte birbirimizi bulduk:1:

bu arada ben de diyet kek konusunda uzman sayılırım 10 yıl önce gıda dersinde benm proje konumdu diyet kek, hem yaptım hem tattım hem tattırdım, anket yaptım kek nasıl yapılır ne şekilde diyet hale gelir vs vs epey uzun bi projeydi... diyet kek yaparken az şekerli, az yağlı, esmer unlu, tatlandırıcılı... hepsini denedim... oo hey gidi günler hey....:1:
ama bnm tercihim beyaz-esmer un karışımlı, az şeker ve yağla yapılıp içinde kuru meyveler+tarçın+cevizli kek güzel... hem lezzetli hem meyveli olduğundan unu az koyabiliyorsun, tarçın da ayrı bi tat katıo...

kız bizden gizli ne mesajıymış bu:1::20:

gizli değil kız ehehe:1: dukan ekmeğinin tarifini sordum. burdan sayfa ilerler de görmezse diye faceden sordum :1:

ben tatlandırıcı koymadım ya, normal şekerle yaptım. ama az koydum baya. tarçınla ve kayısıyla tat vermeye çalıştım. baya da güzel oldu ya. babam anlamadı mesela diyet oldugunu, ne güzel olmuş bu diyo :1: ununu da çavdar unu koyunca kakaolu gibi oldu:1:

Son düzenleme:
valla kızlar geçmişe daldım menüleri unuttum dünden başlıyım
kendimce süper değildi ama idare eder diyelim:44:

sabah - 11:00
- 1 tabak müsli (3yk yulaf ezmesi+1yk buğday özü-ruşeym+3yk ahududu+3badem+1yk kuru üzüm+1bardak yy.süt)

öğle - 14:30
- 2 dl tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost
- 1 bardak ayran
- 1 salatalık

ara - 18:00
- 2 kayısı

akşam - 21:00
- 1 tabak kızartma:17: (patates+patlıcan+biber)
- 1 dl t.b ekmeği
- 4-5 yk yoğurt

su - 1,5lt
spor - yok

gizli değil kız ehehe:1: dukan ekmeğinin tarifini sordum. burdan sayfa ilerler de görmezse diye faceden sordum :1:

ben tatlandırıcı koymadım ya, normal şekerle yaptım. ama az koydum baya. tarçınla ve kayısıyla tat vermeye çalıştım. baya da güzel oldu ya. babam anlamadı mesela diyet oldugunu, ne güzel olmuş bu diyo :1: ununu da çavdar unu koyunca kakaolu gibi oldu:1:
ben de yemeklere az yağ koyuyorum annem önceleri çok yağsız der burun kıvırırdı şimdi çakmıyor :1:
mesaj konusunda da şaka yapıom kız, geyik olsun maksat:52:

Günaydıııııın Canım arkadaşlarım

Kaç gündür gelemiyorum bilmem farkındamısınız?Hani geçen pazartesi işler yoğun olcak demiştim ya o pazartesi bu pazartesiymiş meğer sabahtan akşama kadar çalışıorum gene işler bitmiyo bir süre böyle devam etcek sanırım:( Ben sizi çokkk özledim.Anlatıcaklarım var dukanı bıraktım.Haftasonu sınavlarım vardı malumunuz.Sınav çıkışıda annem kahvaltıya gidelim boz pazartesi başlarsın dedi bende dayanamadım iki gün hayvanlar gibi yedim 58e çıktım iki kilo fark etti direkt ama pazartesiden itibaren kendi beslenme tarzımda beslendim ve dün 56.800 çıktım akşam tartılmama rağmen:) yani iki günde komple tatlıyla beslendim 500gr alsam çook mu=)

Menüme gelince pazartesiyi unuttum ama dünkünü yazıyım

Sabah: light yoğurdun içine kurutulmuş elma koydum yedim
Öğlen: ızgara tavuk şiş salata bir dilim çavdar ekmeği
Akşam: Meyve salatası yedim öğlen baya sağlam yemiştim acıkmadım ama gece okadar acıktım ki annem konyadan ekmek getirmiş bi iki yudum ondan attım ağzıma

su pek içemiyorum
kız hoşgelmişsin:3: tabii ki farkındayız bi eksiklik var topikte:44:
cnm dukan konusunda bilgili olamdığım için menünü değerlendiremiyorum ama ben senin iradene hayran kaldım sen eminim devam edersin
bu arada sınavların nasıldı?
off yaa ben şu tickerımı nezaman 62 yapacağım:(

tam 63 e düşüyorum tamam artık 62leri görcem diyorum yaa biri geliyor diyet bozuluyor ya biyere gidiyoruz diyet bozuluyor oluyorum geri 64 sonra çabala geri 63lere düşmeye poooooooooooofffffffffffffffffffffff
hafta sonu gene yatılı misafirim var ama elimden geldiği kadar dikkat etcem kendi evimde daha dikkatli oluyorum

62yi ben de hayal ediyorum eski klom ama 5 yıl falan korudum o kiloyu 1 kg alsam hemen verirdim bi saldım tam oldu...:14: şimdi o yüzden tickerimi 62ye çektim ki eski kiloma gelirsem ztn motive olurum sonrası da gelir... inşallah tabii...
aynen yaaaaaa :(( fobi oldu resmen şu 63 sayısı bende. bi de 70'te böyle olmuştu. yırtınmıştım 69 olamadım diye.:37:
benim de bozulcak bugun daha şimdiden belli yani. arkadaşımla görüşcem. edirne ciğeri yiyelim diyo dışarda. çok da severim ya. o yerken ben bakcak halim yok. yicem ben de. bari onu yiyene kadar hafif geçiriyim günü diyorum ama bakalım:26:
valla o 70 bende de fobi oldu:14: 69u görsem eminim 60a inmem daha kolay olcak, tamamen psikolojik yani... 69 d aolsa ben onu 60 görürüm ztn

Son düzenleme:
Nabersiniz hatunlar biraz dışarı çıkayım dedim Allahım bu sıcak :53: Kesinlikle ya sabah yada akşam üstü gidilmeli telefonuma tl yükledim hemen eve kaçtım.
Akşam üstü düşünürüz bişiyler :D
Dondurma yemek istiyorum ama artık akşam yemeğinden önceki arada yerim.
Evde bir sürü tatlı var ve ben yemiyorum alla alla :D kadın gibisinden sonra yemiyim dimi ama :5:
valla ben akşam bile çıkamıyorum o derece etkiliyor güneş beni... off napcam ne yaaa....
valla ya erkenden çıkıp yürücem onun için de 6:30da ayakta olmam lazım bi de köpeklerden de korkuyorum işin kötüsü...:18::18::18:

ya bu dondurma işini napçez ya yaz dondurmasız geçemi amaaa:5::5::5:

cnm dondurma konusu gerçekten kritik bi mevzu...
diyetisyenler 2 top yani 100g vanilyalı dondurmaya izin veriyorlar tabii meyveli de olabilir, ama kakaolu yasak:50:
nedeni de kakaonun içinde bile çok yağ olduğuymuş... halbuki ben kakaolu olsun sade olsun dondumanın üstüne daha toz kakao serpip bitter gibi yaparak yiyen biriyimdir:17:
neyse artık... şimdi haftada bi kaçamak hakkımız var ya, herşeyi düzgün yaparsak 1 de artı olarak dondurma koyalım ne dersiniz???

Son düzenleme:
işte bu ekolumsun hürrem
tüm kadınlar hürrem gibi olsa varyaaaa
erkekler bi b.............. ollamaz
seviyorum şu hatunu

günaydın hürrem istediklerini aldı
mahidevranı gönderdi paşayı alt etti
en sonunda haremin başına geçti
valla korkulur

noluyo kız böyle :1::1::1:

ben de izliyodum da erkek arkadaşım nete çağırdı sonunu kaçırdım. kavga ettik gerçi keşke izleseydim kaçırdım :)

hürrem oynadığı oyunlarla mahi devranı saraydan attırdı
hatice ibrahimi boşadı
ayrıca hürrem haremin yöneticisi oldu
tac giyme töreni yaptılar

son sözü çok güzeldi
HAREM NEKİ BEN CİHANI YÖNETECEM

hürrem oynadığı oyunlarla mahi devranı saraydan attırdı
hatice ibrahimi boşadı
ayrıca hürrem haremin yöneticisi oldu
tac giyme töreni yaptılar

son sözü çok güzeldi
HAREM NEKİ BEN CİHANI YÖNETECEM