günün 20 saatini yatarak geçiren kv.ve kp

poliswomen

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
160
38
Evet bayanlar abartmiyorum.kv. ve kp. Icin hayat yemekten ve yatmaktan (uyumaktan) ibaret.sabah kalkar kahvalti yapar tv karsisinda uzanarak uyuklarlar.daha sofrayi toplamadan öglen yemegi derdine düşerler.etsiz yemek yemezler.yemek ve namaz kılmak dısında oturduklarini hic görmedim diyebilirim.ne zaman görsem yatakta yorganın icindeler. (80 yasinda her ikisi de bu arada) gece nerenize uyuyosunuz dedim gecenlerde.biz uyumuyoruz ki yatakta bakınıyoruz dediler:) aksam 8 gibj yatarlar.gun icinde yemek harici kalktiklarini görmüyorum tuhaf degil mi? Ayrı şehirlerdeyiz ama sık sık gelirler koca koca valizlerle ve uzun süre kalırlar.ev resmen yatakhane onlar varken.salon oonlara tahsis olmus durumda.aniden bi misafir gelse yandım.esimin tum ailesi böyle zamanli zamansiz yatmaya bayılıyorlar.sinir oluyorum geriliyorum her seferinde. ..

Yatalak hastalar için excipial lipo vardır, eczaneden tedarik edip gönder sevabına. Bu kadar yatmaktan vucutlarında yara çıkmasın mazallah...

Şaka bir yana, 80 yaşındalar be canım, kimbilir kemikleri nasıl sızım sızım sızlıyordur şimdi onların. Yaşlılık çok acı bir şey, hem enerjileri çabuk tükeniyor hem mental olarak çöküyorlar hem ağrıları sızıları oluyor. Bir nevi hayattan ellerini eteklerini çekiyorlar işte.

Avrupada bakıyorum 80 yaşında çiftler almışlar ellerine haritalarını diyar diyar geziyorlar ama bizde böyle değil işte. Elleşme yani...

80 yasinda insanlarin surekli uyumak istemesi cok dogal ve normal bir durum. Uyumalarina sinir olmadan once biraz dusunmenizi rica ederim. Onlarin metabolizma hizlarini vs. Ancak evleri ayni sehirdeyken sizde kalmalarida cidden hos degil. Bir yandan onlarida anlamaya calisiyorum. Yasli insanlar hic yanliz kalmak istemiyor hep bir arada olunsun istiyor. Sizde haklisiniz ama iste onlarida anlamak lazim

salonda yatmaları dışında bi sorun göremedim.. fazla odanız varsa küçük bir televizyon koyup onları orda ağırlayabilirsin.. bi kötülükleri yoksa eğer gereksiz yere dert ediyorsunuz....
birde bende öyleyim 28 yaşımda.. onların olması çok normal:)

Evet bayanlar abartmiyorum.kv. ve kp. Icin hayat yemekten ve yatmaktan (uyumaktan) ibaret.sabah kalkar kahvalti yapar tv karsisinda uzanarak uyuklarlar.daha sofrayi toplamadan öglen yemegi derdine düşerler.etsiz yemek yemezler.yemek ve namaz kılmak dısında oturduklarini hic görmedim diyebilirim.ne zaman görsem yatakta yorganın icindeler. (80 yasinda her ikisi de bu arada) gece nerenize uyuyosunuz dedim gecenlerde.biz uyumuyoruz ki yatakta bakınıyoruz dediler:) aksam 8 gibj yatarlar.gun icinde yemek harici kalktiklarini görmüyorum tuhaf degil mi? Ayrı şehirlerdeyiz ama sık sık gelirler koca koca valizlerle ve uzun süre kalırlar.ev resmen yatakhane onlar varken.salon oonlara tahsis olmus durumda.aniden bi misafir gelse yandım.esimin tum ailesi böyle zamanli zamansiz yatmaya bayılıyorlar.sinir oluyorum geriliyorum her seferinde. ..
baska bi odan yokmu en azından 3.1 ev alsanız 1 odasını onlara verir bide cifoykisilik yatak alırsınız ohh oyuna yatsın bide tv koyarsın ufak tamam
salonunu sürekli o sekılde olması sinir bozucu

calısıyomusun peki

Buarada 80 yaş civarında insanlardan söz ediyorsunuz :KK43:

mesaja cok üzüldüm ya, yasli basli iki insan uyuyormus iste yatakta size ne zararlari var, gelin olunca her sey batiyor mu böyle anlamiyorum ki. ne güzel abdestli namazli,kesin sana hic bi sekilde müdahaleleri de yoktur yani. kafaya takma ,hem ayri sehirdeymissin de ilk okuyunca dedim heralde birlikte yasiyorlar. :KK43:

Aslında yazıda belirtmişsiniz, ÇOK ŞANSLISINIZ. Ciddiyim bu konuda. 80 yaşındakiler tuvalete zor gidiyor. Sizinkiler temel ihtiyaçlarını görüyor. Salonda yatma işine makul bir çözüm bulursanız bir problem gözükmüyor.

Yahu 80 yaşındaki insanların uyumasına mı taktınız şimdi de? Ne zararları var? Bu kadarına da pes doğrusu. Azıcık saygı duymayı öğrenin koskoca insanlara artık.

X