- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #12.601
Kesinlikle oyle insanoglu hep yanlizdir aslinda,yanliz dogar ve yanliz olür..iste sirf bu yuzden alismamiz lazim zor da olsa hayat bu ve biz kus misali ordan oraya neylersin:))Bir yıl oldu :) evet ait olamamak kötü duygu ama insan kendince ders te çıkarıyor..anliyor ki. Insan dünyada kalmayacak zaten ..aileni havaalanında bırakıp.giderken anliyosun
Aynen öyle :)Kesinlikle oyle insanoglu hep yanlizdir aslinda,yanliz dogar ve yanliz olür..iste sirf bu yuzden alismamiz lazim zor da olsa hayat bu ve biz kus misali ordan oraya neylersin:))
Hep aynı valla kanka sen nasılsın eyimin :)
Hep aynı valla kanka sen nasılsın eyimin :)
Etiketlemiyorsunuz ki
Mazef kadar başınıza gül düşsün emi
Evet kızla yapılmıyordu bazı işler iyi oldu onlar çıktı aradan.bunla kişi çıkarttım artikMasallah kiz ne guzel iste bayram temizligide cikti aradan daha ne istiyosun
Ahh yine senin anan var ya biz gurbet ellerdekiler ne yapsinbide beni dusun sen 4 cocuk koca ev
Ellerinize saglik canim
Iyi allah iyilik saglik versinHep aynı valla kanka sen nasılsın eyimin :)
Etiketlemiyorsunuz ki
Sen cok ballisin varyaaEvet kızla yapılmıyordu bazı işler iyi oldu onlar çıktı aradan.bunla kişi çıkarttım artik
Ya nasıl oluyomuşIyi allah iyilik saglik versin
Hee yollariniza etiket serelimgeleceginiz yok
haftaya insallahDemee orda sogudumu havalar?
Yok anacim yaniyor buralar valla,bizim okullar 4 eylulde aciliyor sizin?
Bana abla dedi(aysen gruda style), Iyim tatlim sen nasilsin ablasinin gulu
aferin aferinnnn!!! tebrik ederimmm canimm!!kazandımm
Aynenhanımlar sıcaktan uyunmuyor ya
ay havalar serinlesin ya
Sabaha kadar kızla birbirimizi yiyoruz.ben birde camda açamıyorumay havalar serinlesin ya
her tarafı açtık canım ya bu gece çok sıcaktı insan nefes alamıyor bir de şu reflüm çok rahatsız ediyor beni..Sabaha kadar kızla birbirimizi yiyoruz.ben birde camda açamıyorum
Onunda çaresi yok dimi.her tarafı açtık canım ya bu gece çok sıcaktı insan nefes alamıyor bir de şu reflüm çok rahatsız ediyor beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?