erkeklerin evlendikten sonra aile düşkünlüğü başlıyor genelde çağırdıklarında veya plan yaptıklarında bahaneler sun karşılarına çalışıyormussun zaten ''yoruluyorum dınlenmek ıstıyorum temizlik yapıcam bugün suraya söz verdik'' gibi akşamları eşinle planlar yap başbaşa... eşinde gitmek istemesin yani :))
ara sıra caya falan cağır ama sakın eşine ailesiyle ilgili şikayette bulunmamanı öneririm çünkü sen söledikçe onlar daha bi kıymetleniyorlar...
bende yeni yaşadım son dediğin cümleyi 2 yıllık evliyim istanbuldan kayseriye gelin geldim yalnızlık başlı başına sıkıntı kimseye güvenemiyorsun birine dediğin bişi başka bi şekilde önüne sunuluyo güvende bırakmadılar dün abim istanbuldan geldi bizde kayınvalidelerdeyiz soba kaldırılacak kayınvalide ille eşime perde kornişlerimi yenile diyo bi oğlu bi kızı bi kocası olmasına rağmen üzerine abim gelmiş oraya gideceğimizi duyunca ben banyodayım dinliorum kayınvalidem yok yok gidemezsiniz bi yere gitmek yok hayır bunları yapacaksınız dedi allah var kayınvalidem hariç herkes sakinleştirip kardeşi özlemiştir görsün gelsin dedi neyse o eşimi görmelisiniz benim dersim olduğpu halde işten geldiğim halde nazlana nazlana bana yardım eden eşim nasıl iş yapıyo ya kızdan beter yapıyo sonunda her işlerini yaptık giderken çok alındım anneme hiç gelin olmamış hiç erkek kardeşi olmamış dedim ne dediki diyo herşeyi duydum diyom bişi demedi diyo hasta diyo stresten yapmış olamazmı diyo (şeker böbrek hastası ) dedim sabah çok güzel kavga ediyodu babamla dedim diyo sen annemin hastalığına inanmıyorsun sonunda kavga ettik çok kötü bi şekilde bırak abimin yanına git dedim istanbula gidecem eşyalarımıda gönderirsin dedim diyeceğim şuki ailesiyle münasebeti olmazmış ben kavga ettikçe ailesini nazlandırıyo hep aklında tv lerdeki kötü gelin modeli ben ne yaparsam o geliyo aklına ama annesi sütten çıkmış ak kaşık ne yapacağımı şaşırdım kaldım