- 21 Eylül 2009
- 9.780
- 10.059
Merhaba hanimlar 2 yildir bu binada oturuyorum,
Ustum dublex,bizden sonra birileri tasindi.ne kavgalari be gurultuleri ne.de ustume silkelemedikleri kalmadi.kadin anaokulunda yardimci ogretmen....
Bikac kere uyardim,temiz titizim ben dedi.
Ben calisiyorum yasli kv tam balkonu yikiyor hooop onun tozlari.
Her gece hemen her gece kavgalari bunaltti.yinede hic bu konuda uyarmadim.
Neyse balkona silkelemeyi birakti camlara gecti,evde kil cocuk ofamda tirnak kesiği susam tozu vs.gene bisey demeden temizledik.
Ama arkadaslar bu kadinin haftasonlari 8 demeden supurge acip evi kaldirma huyu var.tahammul edilecek gibi degil.
Bu sabah ta onun gurultysuyle uyandim.baktim saat tam 8.biraz bekledim ama.devam.ciktim yukari temizlik icin erken bi saat degilmi dedim
Ne alakasi var mevludum var sizin keyfinizi mi bekliycez vs vs dedi
Her hafta bunu yapiyorsun dedim
Siz.ne.bicim.insanlarsiniz ne muhasebet ya,sen kendini gormuyorsun heralde.diyor
(3,5 yasindaydi o zmn oglum bikaclere kapilara vurup agladi o zaman :) onu diyor....cocuk ne yapabilirim dedim susturabilirsin diyor.2 3 kere oyle aglamisti da.
Hanim dogum yapti,mevludu varmis benim keyfimi mi bekliyecekmis....
Bu binadakiler de bi.tuhaf diyor....
Ya bakin ,evet temizlik icin erken bi saat dese,ama mevludum var idare et dese,insanlik olmedi,ama kizginligim ukala tavrina ve.ufacik ogluma camur atmasina...
Sizce.bundan.sonra nasil bir yol izlemeliyim,ukala bencilin teki,
Hayir arkadaslar anlayissiz biri asla degilim,ama her hafta sonu bunu yapmasi ne.kadar dogru,
Bizde yeri geliyor kavgalarindan uykudan uyaniyoruz ,ama o benim evladimi one surdu...zaten evde durdugum yok calisiyorum
Haftasonlari biraz anlayis.haklimiz degilmi,
Illa polis mi cagirmaliyiz....
Ustum dublex,bizden sonra birileri tasindi.ne kavgalari be gurultuleri ne.de ustume silkelemedikleri kalmadi.kadin anaokulunda yardimci ogretmen....
Bikac kere uyardim,temiz titizim ben dedi.
Ben calisiyorum yasli kv tam balkonu yikiyor hooop onun tozlari.
Her gece hemen her gece kavgalari bunaltti.yinede hic bu konuda uyarmadim.
Neyse balkona silkelemeyi birakti camlara gecti,evde kil cocuk ofamda tirnak kesiği susam tozu vs.gene bisey demeden temizledik.
Ama arkadaslar bu kadinin haftasonlari 8 demeden supurge acip evi kaldirma huyu var.tahammul edilecek gibi degil.
Bu sabah ta onun gurultysuyle uyandim.baktim saat tam 8.biraz bekledim ama.devam.ciktim yukari temizlik icin erken bi saat degilmi dedim
Ne alakasi var mevludum var sizin keyfinizi mi bekliycez vs vs dedi
Her hafta bunu yapiyorsun dedim
Siz.ne.bicim.insanlarsiniz ne muhasebet ya,sen kendini gormuyorsun heralde.diyor
(3,5 yasindaydi o zmn oglum bikaclere kapilara vurup agladi o zaman :) onu diyor....cocuk ne yapabilirim dedim susturabilirsin diyor.2 3 kere oyle aglamisti da.
Hanim dogum yapti,mevludu varmis benim keyfimi mi bekliyecekmis....
Bu binadakiler de bi.tuhaf diyor....
Ya bakin ,evet temizlik icin erken bi saat dese,ama mevludum var idare et dese,insanlik olmedi,ama kizginligim ukala tavrina ve.ufacik ogluma camur atmasina...
Sizce.bundan.sonra nasil bir yol izlemeliyim,ukala bencilin teki,
Hayir arkadaslar anlayissiz biri asla degilim,ama her hafta sonu bunu yapmasi ne.kadar dogru,
Bizde yeri geliyor kavgalarindan uykudan uyaniyoruz ,ama o benim evladimi one surdu...zaten evde durdugum yok calisiyorum
Haftasonlari biraz anlayis.haklimiz degilmi,
Illa polis mi cagirmaliyiz....
Son düzenleme: