Gurultucu komsu sorunsali...

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.780
10.059
Merhaba hanimlar 2 yildir bu binada oturuyorum,
Ustum dublex,bizden sonra birileri tasindi.ne kavgalari be gurultuleri ne.de ustume silkelemedikleri kalmadi.kadin anaokulunda yardimci ogretmen....
Bikac kere uyardim,temiz titizim ben dedi.
Ben calisiyorum yasli kv tam balkonu yikiyor hooop onun tozlari.
Her gece hemen her gece kavgalari bunaltti.yinede hic bu konuda uyarmadim.
Neyse balkona silkelemeyi birakti camlara gecti,evde kil cocuk ofamda tirnak kesiği susam tozu vs.gene bisey demeden temizledik.
Ama arkadaslar bu kadinin haftasonlari 8 demeden supurge acip evi kaldirma huyu var.tahammul edilecek gibi degil.
Bu sabah ta onun gurultysuyle uyandim.baktim saat tam 8.biraz bekledim ama.devam.ciktim yukari temizlik icin erken bi saat degilmi dedim
Ne alakasi var mevludum var sizin keyfinizi mi bekliycez vs vs dedi
Her hafta bunu yapiyorsun dedim
Siz.ne.bicim.insanlarsiniz ne muhasebet ya,sen kendini gormuyorsun heralde.diyor
(3,5 yasindaydi o zmn oglum bikaclere kapilara vurup agladi o zaman :) onu diyor....cocuk ne yapabilirim dedim susturabilirsin diyor.2 3 kere oyle aglamisti da.
Hanim dogum yapti,mevludu varmis benim keyfimi mi bekliyecekmis....
Bu binadakiler de bi.tuhaf diyor....
Ya bakin ,evet temizlik icin erken bi saat dese,ama mevludum var idare et dese,insanlik olmedi,ama kizginligim ukala tavrina ve.ufacik ogluma camur atmasina...
Sizce.bundan.sonra nasil bir yol izlemeliyim,ukala bencilin teki,
Hayir arkadaslar anlayissiz biri asla degilim,ama her hafta sonu bunu yapmasi ne.kadar dogru,
Bizde yeri geliyor kavgalarindan uykudan uyaniyoruz ,ama o benim evladimi one surdu...zaten evde durdugum yok calisiyorum
Haftasonlari biraz anlayis.haklimiz degilmi,
Illa polis mi cagirmaliyiz....

Son düzenleme:
Belli bir saatlerde gürültü,ses ve diğerleri ile ilgili yasal kısıtlama konutlarla ilgili baktınız laftan anlamıyor.Şikayet edin önce uyarı gelir gözü korkmaz ise de ceza gelir belki para ödeyince akıllanır.Tabii bunu iyice çirkefliğede dönüştürebilir.

Komşunuz gerçekten ukalaymış. Hani sadece bu haftaya özgü bir şey olsa idare eder insan. Ama sürekli sabahın köründe ses yapıyorsa kesinlikle haksız. Yani sadece hafta sonu uykusunu almaya çalışanlar olabilir, hasta olan olabilir, geç yatmak zorunda kalan olabilir. Herkesi rahatsız etme lüksü yok.

Çocuk sesiyle süpürge sesini kıyaslaması da ayrı mantıksız. Çocuk sesi sizin elinizde olan bir şey değil ki. Kuzenimin bir oğlu var sürekli ses yapar. Çocuğu sakin sakin uyarsan da aynı, bağırıp susturmaya çalışsan da aynı. Susmak nedir bilmiyor. En son komşunun biri evlerine polis yollamış gece gece. Çocuk konusunda biraz anlayışlı olmak gerekiyor bence.

Catlasanizda patlasanizda hayatta ne yaptığını kabul eder,ne utanır nede yapacağından vazgeçer bu tip cahiller...Aynisinin tıpkısı benim tepemde vardı,altımdada gorumce onun yanindada anası oturuyordu..her gece gürültü bütün gün süpürge illallah ettim,çok şükür tayinimiz ciktida bir ay evvel kurtuldum...gelen gideni aratmaz inşallah bu sefer yeni evimde

Belli bir saatlerde gürültü,ses ve diğerleri ile ilgili yasal kısıtlama konutlarla ilgili baktınız laftan anlamıyor.Şikayet edin önce uyarı gelir gözü korkmaz ise de ceza gelir belki para ödeyince akıllanır.Tabii bunu iyice çirkefliğede dönüştürebilir.
Artik hersryi bekliyorum inanin,konusmaktan anlamiyor...

Komşunuz gerçekten ukalaymış. Hani sadece bu haftaya özgü bir şey olsa idare eder insan. Ama sürekli sabahın köründe ses yapıyorsa kesinlikle haksız. Yani sadece hafta sonu uykusunu almaya çalışanlar olabilir, hasta olan olabilir, geç yatmak zorunda kalan olabilir. Herkesi rahatsız etme lüksü yok.

Çocuk sesiyle süpürge sesini kıyaslaması da ayrı mantıksız. Çocuk sesi sizin elinizde olan bir şey değil ki. Kuzenimin bir oğlu var sürekli ses yapar. Çocuğu sakin sakin uyarsan da aynı, bağırıp susturmaya çalışsan da aynı. Susmak nedir bilmiyor. En son komşunun biri evlerine polis yollamış gece gece. Çocuk konusunda biraz anlayışlı olmak gerekiyor bence.
Hayir demesi o kadar kommikki,o zaman 3,5 yasnda bikackere kapilara vurup agladi,
Amasimdi buyudu 5,5 yasinda ve inanin okadar sakinz bir cocukki evde varligi yoklugu bir gibi.kimseyi bunaltmaz o derece.one surdugu gerekce son derece komik

Catlasanizda patlasanizda hayatta ne yaptığını kabul eder,ne utanır nede yapacağından vazgeçer bu tip cahiller...Aynisinin tıpkısı benim tepemde vardı,altımdada gorumce onun yanindada anası oturuyordu..her gece gürültü bütün gün süpürge illallah ettim,çok şükür tayinimiz ciktida bir ay evvel kurtuldum...gelen gideni aratmaz inşallah bu sefer yeni evimde
Cok sukur kurtulmussunuz.
Bizde 3 ay sonra tasinicaz insallah kendi evimize,ama inanin hep sessiz kalip sabrettigimiz icin,bukadar yuzsuzlesti.
Bende umarim bidaha bu tip insanlarla karsilasmam...

Artik hersryi bekliyorum inanin,konusmaktan anlamiyor...
Buna benzeri bende yaşadım kadının ağzının payını sağlam verdim.Ama hanfendi üşenmemiş eşini işten çağırmış adamı dikildi karşıma Allah ne verdiyse onuda haşladım en son özür dileyip eşini uyaracağını söyledi.Snrası kadın nerde görse hal hatır soruyor bir dahada çıtı bile çıkmadı.Yani bazen atasözleri çok doğru diyor.Deli deliyi görünce çomağını saklarmış :KK70:

Bence konuşma esnasında tavrını eleştirebilirdiniz. İşim var desen idare ederiz ama söyleme şeklini doğru bulmadım derdim ben olsam.

Ortalık manyak dolu ya!

Buna benzeri bende yaşadım kadının ağzının payını sağlam verdim.Ama hanfendi üşenmemiş eşini işten çağırmış adamı dikildi karşıma Allah ne verdiyse onuda haşladım en son özür dileyip eşini uyaracağını söyledi.Snrası kadın nerde görse hal hatır soruyor bir dahada çıtı bile çıkmadı.Yani bazen atasözleri çok doğru diyor.Deli deliyi görünce çomağını saklarmış :KK70:
En nefret ettiğim kadın tipi. İnsan kocasını başka kadının kapısına yollar mı ya? Tam dayaklık...

Buna benzeri bende yaşadım kadının ağzının payını sağlam verdim.Ama hanfendi üşenmemiş eşini işten çağırmış adamı dikildi karşıma Allah ne verdiyse onuda haşladım en son özür dileyip eşini uyaracağını söyledi.Snrası kadın nerde görse hal hatır soruyor bir dahada çıtı bile çıkmadı.Yani bazen atasözleri çok doğru diyor.Deli deli3yi görünce çomağını saklarmış :KK70:
Sorun bende iste,ben kavgaci biri degilim,o da tam tersi yirtik gorgusuz bir tip.balkondan bagirilirmi yaa cocugu susturun diye :) kocasini size yollamasi da ayri bi sacmalik

Bence konuşma esnasında tavrını eleştirebilirdiniz. İşim var desen idare ederiz ama söyleme şeklini doğru bulmadım derdim ben olsam.

Ortalık manyak dolu ya!
Dinlemiyor ki,hep kendi hakli.cocugumu sustutacak misim.2 sene onceki olaydan bahsediyor :)

En nefret ettiğim kadın tipi. İnsan kocasını başka kadının kapısına yollar mı ya? Tam dayaklık...
Hiç sormaa birde adam işi gücü bırakıp gelmiş eve bende işten yeni gelmiştim eve ama adama demediğim kalmadı,yerin dibine girdi utancından benim eşimin ise hiçbir şeyden haberi yok sadece direkt konuyu anlattım ve söylediklerimi yaptıklarımı anlattım.Gereken cevabı ben verdiğim eşim hiç muhattap bile olmadı.

Bence ilgili kanundan bu ses kismini bul print et kapisina gotur koy. Yada okumasini sagla. Oyle at ciftligi degil burasi herkes caninin istedigini yapamaz. Saat 10 dan once makine acilmaz 10 dan sonrada yuksek ses yapilamaz. Medeniyetsiz krolar

Sorun bende iste,ben kavgaci biri degilim,o da tam tersi yirtik gorgusuz bir tip.balkondan bagirilirmi yaa cocugu susturun diye :) kocasini size yollamasi da ayri bi sacmalik
Valla ben insanına göre muhamele yapıyorum ne hakediyorsa karşımdaki aynen öyle tavır görüyor :KK70: Kocasına dedim zaten esinin etegini giy gel konuşalım diye:KK49::KK49:

ablmında bu tip komşusu vardı ben onlarda kaldıgım zaman elime alıyordum bir sopa alttan vuruyordum sürekli ses falan kalmıyordu deneyin bence.

Canım aynı sorunu ben de yaşadım kadın 8de süpürge çalıştırıyodu tepemde hemen çıktım kapısına, sonra bikaç kere daha yapası oldu hemen bina yönetimiyle konuştum karar çıktı ve binaya asıldı ondan sonra yapmadı şükür.. Geçenlerde de gece 1de 15-20 misafir uyuyamadık gürültüden duvara vuruyoruz tınlamıyolar bile.. Eşim çıktı kapılarına ben de arkasından bi güzel kavga ettik valla sonra yine duruldular.. Ama bunlar terbiyesiz insanlar benim hastam olabilir diyorum banane diyo insanlıktan çıkmış pislik herifler..

Şükret sana sadece süpürge sesi gelıyo :KK23:ben kapisina gidip söyliyemicem seslerini duyuyorum hemde her gece :KK11:

Merhaba hanimlar 2 yildir bu binada oturuyorum,
Ustum dublex,bizden sonra birileri tasindi.ne kavgalari be gurultuleri ne.de ustume silkelemedikleri kalmadi.kadin anaokulunda yardimci ogretmen....
Bikac kere uyardim,temiz titizim ben dedi.
Ben calisiyorum yasli kv tam balkonu yikiyor hooop onun tozlari.
Her gece hemen her gece kavgalari bunaltti.yinede hic bu konuda uyarmadim.
Neyse balkona silkelemeyi birakti camlara gecti,evde kil cocuk ofamda tirnak kesiği susam tozu vs.gene bisey demeden temizledik.
Ama arkadaslar bu kadinin haftasonlari 8 demeden supurge acip evi kaldirma huyu var.tahammul edilecek gibi degil.
Bu sabah ta onun gurultysuyle uyandim.baktim saat tam 8.biraz bekledim ama.devam.ciktim yukari temizlik icin erken bi saat degilmi dedim
Ne alakasi var mevludum var sizin keyfinizi mi bekliycez vs vs dedi
Her hafta bunu yapiyorsun dedim
Siz.ne.bicim.insanlarsiniz ne muhasebet ya,sen kendini gormuyorsun heralde.diyor
(3,5 yasindaydi o zmn oglum bikaclere kapilara vurup agladi o zaman :) onu diyor....cocuk ne yapabilirim dedim susturabilirsin diyor.2 3 kere oyle aglamisti da.
Hanim dogum yapti,mevludu varmis benim keyfimi mi bekliyecekmis....
Bu binadakiler de bi.tuhaf diyor....
Ya bakin ,evet temizlik icin erken bi saat dese,ama mevludum var idare et dese,insanlik olmedi,ama kizginligim ukala tavrina ve.ufacik ogluma camur atmasina...
Sizce.bundan.sonra nasil bir yol izlemeliyim,ukala bencilin teki,
Hayir arkadaslar anlayissiz biri asla degilim,ama her hafta sonu bunu yapmasi ne.kadar dogru,
Bizde yeri geliyor kavgalarindan uykudan uyaniyoruz ,ama o benim evladimi one surdu...zaten evde durdugum yok calisiyorum
Haftasonlari biraz anlayis.haklimiz degilmi,
Illa polis mi cagirmaliyiz....

evet benim gibi 3 kez polis çağır kapısına bak nefes alması bile değişir. Pislikler

Bizimde ustumuzde iki tane masallah arslan parcasi var her gun itinayla annelerini cildirtip asagi bir seyler atiyorlar ama anneler surekli ozur diler o yuzden rahatsiz olmuyoruz cocuktur diyoruz :) Sizin komsunuz hem suclu hem guclu :)

X