- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.480
- 34
sokaktan araba geçmediği için tüm mahalle tüm gün sokakta. yazı kışı akşamı sabahı hafta sonu hafta içi yok... çocuklar oyun oynamıyor sadece çığlık atıyor. kadınlar hem çocuklarına hem komsularına bağırıyorlar. azarlamadğm çocuk konuşmadığım ebeveyn kalmadı. şimdi bana kızacaksınız bunlar çocuk oynamasın mı ama bu oyun değil bir tam gün izledim ne yapıyorlar diye. sokağın başından sonuna koşturarak çığlık atıp annelerine bağırıyorlar. bu kadar....inanın denemediğim kalmadı. dinlemiyor,umursamıyorlar. suratları keçe gibi olmuş. küfretsen yarabbi şükür diyecekler. her yolu denedim.az ileride iki okul bahçesi bir de park var ama ısrarla benim sokağın başındalar.
2 ay sonra kpss var. artık cidden sessizliğe ihtiyacım var. ilçede kütüphane yok. bursanın merkez ilçesi güya. her gün 2 km gidip gelmeye bile razıydım ama kapatmışlar...kulaklık takıp konu çalışmaya çalışıyordm ama deneme çözerken müzik olmuyor. asla konsantre olamıyorum. bi yandan çalışıyorum özel ders veriyorum. vaktim kıymetli. eşim de vardiyalı çalışıyor sabah uyanmakta sıkıntı çekiyor her sabah onu kaldırmak durumundayım. kalkınca da bir daha uyuyamıyorum. bu yüzden geçlere kadar oturup çalışmak da mümkün olmuyor
ne olursunuz bana akıl verin. genelde çocukların gürültüsü olduğu için polise şikayet etmek de mantıksız geldi. ciddiye almayacaklar biliyorum. ama ne yapacağımı bilmiyorum
2 ay sonra kpss var. artık cidden sessizliğe ihtiyacım var. ilçede kütüphane yok. bursanın merkez ilçesi güya. her gün 2 km gidip gelmeye bile razıydım ama kapatmışlar...kulaklık takıp konu çalışmaya çalışıyordm ama deneme çözerken müzik olmuyor. asla konsantre olamıyorum. bi yandan çalışıyorum özel ders veriyorum. vaktim kıymetli. eşim de vardiyalı çalışıyor sabah uyanmakta sıkıntı çekiyor her sabah onu kaldırmak durumundayım. kalkınca da bir daha uyuyamıyorum. bu yüzden geçlere kadar oturup çalışmak da mümkün olmuyor
ne olursunuz bana akıl verin. genelde çocukların gürültüsü olduğu için polise şikayet etmek de mantıksız geldi. ciddiye almayacaklar biliyorum. ama ne yapacağımı bilmiyorum