Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası güvenilir birini arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

sevalss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2011
24
0
36
Ankara
arkadaşlar batıkent mesada oturuyorumm eylül ayı gibi dogum yapıcam ve bir bakıcıya itiyacım var ne kadara bakıyorlar bilmiyorum. sadece bebege bakması benım için yeterli temizlik filan istemiyorum varmı bildiğiniz tanıdıgınız biri

Merabalar öncelikle ALLAHTAN bebeğinizi sğlıklı ve kolay bir şekilde kucağınıza almanızı dilerim ismim Ayşegül K.Örenin hemen girişinde lojmanlarda oturuyorum bu sitede ve internette daha detaylı ilanlarım var benim yukarıdaki ilan başlığımı yazıp tıklarsanız beni bulabilirsiniz daha detaylı görüşebiliriz :40: mesa kızılaya ulusa sizin oradan ne kadar sürüyor ve sabah saati akşam çıkış saati nasıl haftanın kaç günü istiyorsunuz ve ne zaman başlatmayı düşünüyorsunuz eylüle 4 ay var bu bilgileri yazarsanız sevinirim. :emir_bebek:tşkr

merhaba ben şükran ben daha önce hemşire bir bayanın bebeğine baktım o bebeğimiz kreşlik oldu daha sonra çinli bir ailenin bebğine baktım bana telefonumdan ulasabılırsınız ıyı gunler 05366642330

Back
X