Güvensizliğim yüzünden onu kaybettim sanırım.Sizce umut var mı?

Dediğim olsun istediğim olsun derdinde..sana resmen trip atıyor..otorite kurmaya çalışıyor..aciz görünme tatlım ve mümkünse o arayana kadarda arama..

Taviz verme..

Sende geçmişi kurcalama birdaha ..onun için değil..senin için kötü olur..çünkü kurdukça düşündükçe yer bitirirsin kendini..ne yaşadıysa yaşamış boşverrr..sen bundan sonrasına bak..

Ama ipleri almaya çalışıyor elinden ..dikkat et..

bence kesinlikle yanlış düşünüyorsun.

çocuk bıkmış artık ve yine de bitmemesi için çabalıyor.

evet ayrılmak istemediğini anladım ve bana ders vermek istiyor ve bu konuyu kesin bir şekilde çözmemizi istiyor.canım öyle demedi yani "bir kez olsun yüzüme bak, geldiğimden beri hiç bakmadın bana" dedi. bağırmadı.ama benim o halim çok kızdırdı onu çünkü o eve geldi içeri girince geldi alnımdan öptü.empati kurmaya çalışıyorum, bilmiyorum bekleyeceğim artık aramasını yarın.

bence niyeti sana ders vermek değil.
gerçekten bıkmış ve kırılmış tavrından dolayı.
kıymetini bilmelisin ilişkisi için bu kadar çabalayan erkek bulmak zor bu devirde.
ama unutmaki sevmek her zaman yetmiyor bir insanla devam edebilmek için.

kıymetini bilmelisin ilişkisi için bu kadar çabalayan erkek bulmak zor bu devirde.

Haklısın sanırım umarım kırgınlığı geçer ayrıca dün aradı beni konuştuk.Nasılsın neler yapıyorsun fln dedi.Buna benzer şeyler konuştuk. Sonra telefonu kapatırken dayanamayıp "beni özledin mi?" dedim.
"Nasıl bir soru bu? Cevabı bilmiyor musun? " dedi."Belki duymak istiyorumdur" dedim."Özlüyorumm" dedi.
Birkaç saat sonra da mesaj attı."Pazar günü yemek yiyelim? " diye.Ben de "yiyelim" dedim.
O aramadıkça aramıyorum ben. Yarın ne yapmalıyım? Nasıl davranmalıyım?

kesinlikle katılıyorumm arkadaşa.. hem sana da demiş senin bieşeyler yapman lazım artık diye.

sen kendini erkek arkadasının yerine koy sana güvenmeyen biri.. sorun cıkaran biri ve yapmayacagım dedigi halde yine de devam eden biri bunlara. seni sevmese suana kadar çokktaaaaaaaann bırakmıştı.

hala çabalıyor farkındaysan. burada bizim fikrimizden çok sen yapabilirmisin.. 2 gün güveniyormuş gibi davranıp 3 gün yine kavga yaratırsan olmaz canımm :19::19:

Haklısın sanırım umarım kırgınlığı geçer ayrıca dün aradı beni konuştuk.Nasılsın neler yapıyorsun fln dedi.Buna benzer şeyler konuştuk. Sonra telefonu kapatırken dayanamayıp "beni özledin mi?" dedim.
"Nasıl bir soru bu? Cevabı bilmiyor musun? " dedi."Belki duymak istiyorumdur" dedim."Özlüyorumm" dedi.
Birkaç saat sonra da mesaj attı."Pazar günü yemek yiyelim? " diye.Ben de "yiyelim" dedim.

o aramadıkça sen niye aramıyorsun ? senden dolayı ilişki çıkmazda ve o kendini çekecegine sen kendini çekmişsin .. içinden nasıl geliyorsa öyle davran. onunla olmak istediğini sevdiğini belirt .

canım bence erkek arkadaşın biraz ağırdan almak istiyor.
tavrın onu üzdüğü kadar seni de üzüyor bence.ikinize de yazık ediyorsun böyle.
belki geçmişi kurcalaman psikolojik bir şeydir.dışardan bakınca ciddi bir kıskançlık vakası gibi görünüyor çünkü.neden bir psikologa danışmayı düşünmüyorsun?bunu her şeyden önce kendin için yapmalısın.
yarın ne yapacağına gelince bence giyin süslen ve bunu onun için yaptığını hissettir ona.
ne kadar üzgün olduğunu,bu yaptığın şeyi isteyerek yapmadığını ama kendini tutamadığını anlat.
hatta seni bu kadar üzdüğüm için kendimden nefret etmeye başladım.her şeyin farkındayım ve belki destek almam gerekiyordur de.
ama sen bana destek olmazsam bu durumla baş edemem de.
biraz yüreğini okşa tatlım erkek arkadaşının ve asla bir daha sana ders vermek için öyle davrandığını düşünme.
çünkü artık insanlar hayatta o kadar çok şeyle uğraşıyor mücadele veriyor ki.sürekli stres sürekli bir gerginlik yaşıyoruz hepimiz ve günün sonunda şefkatli bir sevgiliye ihtiyaç duyuyoruz.
hayat kısa yarın ne olacağı belli değil.hayatı kendine de ona da zindan etme.çünkü dediğim gibi böyle bir erkek bulmak çok zor artık.bak millet taktik üstüne taktik uyguluyor erkeğinin dikkatini çekme için.seninki ise bitmesin diye topu sana atıyor.bence bu çocuk seni gerçekten çok seviyor canım.

o aramadıkça sen niye aramıyorsun ? senden dolayı ilişki çıkmazda ve o kendini çekecegine sen kendini çekmişsin .. içinden nasıl geliyorsa öyle davran. onunla olmak istediğini sevdiğini belirt .

Canım kavga ettiğimiz zaman çok şey söyledim.Üzüntüden ağladım hatta onu sevdiğimi ben çözmek isteğimi söyledim.Biliyor ne istediğimi ama biraz özlemesi ve sakinleşmesi lazım.Yarın görüşeceğiz zaten ve sence ne yapmalıyım yarın ?

canım bence erkek arkadaşın biraz ağırdan almak istiyor.
tavrın onu üzdüğü kadar seni de üzüyor bence.ikinize de yazık ediyorsun böyle.
belki geçmişi kurcalaman psikolojik bir şeydir.dışardan bakınca ciddi bir kıskançlık vakası gibi görünüyor çünkü.neden bir psikologa danışmayı düşünmüyorsun?bunu her şeyden önce kendin için yapmalısın.
yarın ne yapacağına gelince bence giyin süslen ve bunu onun için yaptığını hissettir ona.
ne kadar üzgün olduğunu,bu yaptığın şeyi isteyerek yapmadığını ama kendini tutamadığını anlat.
hatta seni bu kadar üzdüğüm için kendimden nefret etmeye başladım.her şeyin farkındayım ve belki destek almam gerekiyordur de.
ama sen bana destek olmazsam bu durumla baş edemem de.
biraz yüreğini okşa tatlım erkek arkadaşının ve asla bir daha sana ders vermek için öyle davrandığını düşünme.
çünkü artık insanlar hayatta o kadar çok şeyle uğraşıyor mücadele veriyor ki.sürekli stres sürekli bir gerginlik yaşıyoruz hepimiz ve günün sonunda şefkatli bir sevgiliye ihtiyaç duyuyoruz.
hayat kısa yarın ne olacağı belli değil.hayatı kendine de ona da zindan etme.çünkü dediğim gibi böyle bir erkek bulmak çok zor artık.bak millet taktik üstüne taktik uyguluyor erkeğinin dikkatini çekme için.seninki ise bitmesin diye topu sana atıyor.bence bu çocuk seni gerçekten çok seviyor canım.

Çok sağol...Canım haklısın geçmişi kurcalama hastalık oldu bende.Psikoloğa gitmeyi de düşünüyorum hatta salı günü gideceğim.insanlara dostlarıma da bir şey anlatamıyorum ve bu da yoruyor beni.O yüzden biriyle konuşmak beni rahatlatır belki.Beni çok sevdiğini biliyorum hatta eminim.bana davranışları, arkamdan başkalarına anlattığı şeyler, başka insanların yanında bana davranışı çok güzel ama ben gel gör ki hep "şununla çıktın mı bununla ne yaptınız bu senin evinde kaldı mı?" gibi sorular sordum.Bu onu yordu ve hatta bazı sorulara sırf ben üzülmeyeyim kıskanmayayım diye doğru cevap vermedi bence. Anlayacağın benim ona güvenmeyi ve kıskanmamayı öğrenmem lazım. :( Yarın da çok üstüne gitmeden benim için önemli olduğunu hissetiricem. Umarım güzel olur.

Canım kavga ettiğimiz zaman çok şey söyledim.Üzüntüden ağladım hatta onu sevdiğimi ben çözmek isteğimi söyledim.Biliyor ne istediğimi ama biraz özlemesi ve sakinleşmesi lazım.Yarın görüşeceğiz zaten ve sence ne yapmalıyım yarın ?

öncelikle ağlama ne olursa olsun onun karşısında ağlama. çogu erkek bunu duygu sömürüsü olarak algılıyor ve itici geliyor onlara...

biraz gururunu okşa bence buna ihtiyacı var sen yokken daha iyi anladım de sevgimi hayatımı seninle gecirmek istedigimi. bundan sonra yeni bir ben olcak karsında de( eger sen de kendine inanıyorsan )

zaten akısına göre sekillenir sohbet. ama sert cıkıslar yapma canım:49:

öncelikle ağlama ne olursa olsun onun karşısında ağlama. çogu erkek bunu duygu sömürüsü olarak algılıyor ve itici geliyor onlara...

biraz gururunu okşa bence buna ihtiyacı var sen yokken daha iyi anladım de sevgimi hayatımı seninle gecirmek istedigimi. bundan sonra yeni bir ben olcak karsında de( eger sen de kendine inanıyorsan )

zaten akısına göre sekillenir sohbet. ama sert cıkıslar yapma canım:49:

Dayanamadım be canım öyle üzüldüm ki ve ben öyle sulugözlü biri de değilimdir hiç.Zor ağlarım ama fenaydı:(
Sert çıkışlar yapmayacağım çünkü çok özledim. Ayrıca dünden sonra şimdi mesaj attı "yarın seni alayım şu saatte fln" diye.Ben de "tamam" dedim.
Bakalım.:( bitirmek istese görüşmek için haber vermez değil mi?

Dayanamadım be canım öyle üzüldüm ki ve ben öyle sulugözlü biri de değilimdir hiç.Zor ağlarım ama fenaydı:(
Sert çıkışlar yapmayacağım çünkü çok özledim. Ayrıca dünden sonra şimdi mesaj attı "yarın seni alayım şu saatte fln" diye.Ben de "tamam" dedim.
Bakalım.:( bitirmek istese görüşmek için haber vermez değil mi?

bitirmek istemediği çok belli canım ama senden bir şeyler bekliyor

ooofffff çıldırttın bni he kaç yasındasın??
adam geberyo sewyo senn için ölyo, sen hala bitmesinden nbahsedysn bittgni düsşünysun..
arkadsım kendne ona ilşkne hiç mi güwenmyosun?
adam seni sewmese arraarmı sorarmı, özlüyrum dermi yemege gdelim dermi bn iftara gdyrm dermi???
bnları sylermi sna....
kendne gelllllllllllllll

hala ayrlık dyoo yawww çıldrttn bni...bak bylesni bulamazsın....gecmis gecmste bırak...

adam geberyo sewyo senn için ölyo, sen hala bitmesinden nbahsedysn bittgni düsşünysun..
adam seni sewmese arraarmı sorarmı, özlüyrum dermi yemege gdelim dermi bn iftara gdyrm dermi???
bnları sylermi sna....
kendne gelllllllllllllll

hala ayrlık dyoo yawww çıldrttn bni...bak bylesni bulamazsın....gecmis gecmste bırak...

Canım doğru söylüyorsun sanırım ama o gün görseydin tereddütümü anlardın.Çok kızdı, delirdi adeta ve bıraktı gitti beni.Yarın görüşeceğiz ve güzel olur her şey ya da hayırlı olur.Sağol.

bnları sylermi sna....
kendne gelllllllllllllll

katiliyorum sanaaa..:52:
yorumlarin cogu konularda dikkatimi cekiyor.. cok icten yaziyorsun begeniyorumm:34::40:
amaaaa bide $u kelimeleri dogru düzgün yazsannnnn​:45::9: okurken kirk takla atiyorum resmen:emir_bebek::16:

katiliyorum sanaaa..:52:
yorumlarin cogu konularda dikkatimi cekiyor.. cok icten yaziyorsun begeniyorumm:34::40:
amaaaa bide $u kelimeleri dogru düzgün yazsannnnn​:45::9: okurken kirk takla atiyorum resmen:emir_bebek::16:

hahhahaah koptum yaaaa :60:
kısa kısa yazıyorum ya, ondan okunmuyor haklısın...bak senin için uzun bi şekilde kelimeleri yutmadan yazıyorum:51:
sana özel:32:
bazen bende okuyamıyorum...
wayy demek takip ediyosun beni...ama ben seni hiç görememiştim..:27: nerde hangi topikte takılıyosun:23:

Canım doğru söylüyorsun sanırım ama o gün görseydin tereddütümü anlardın.Çok kızdı, delirdi adeta ve bıraktı gitti beni.Yarın görüşeceğiz ve güzel olur her şey ya da hayırlı olur.Sağol.

madem doğru söylüyorum bunları oku ve aklına sok bu adam beni sewiyor diye düşün...
o an tabi sinirlenicek sana kızıcak ve cekip gitcek..
hangimiz sinirlendiğimizde yapmıyorz ki bunları...sinirlennce herkes zıvanadan cıkıyoo:31:
yarın görüştüğünde ona söyle yaptklarmın farkına vardım ve kendmi düzelticem degstrcem bunu yapmaya calışıcam de...
onunda hoşuna gider...tabiki düzelt kendni...sallaa gecmisini...kurcalarsan b*ku çıkıyo...:52: üzülen biz oluyoruz...
hadii göriyim seniiii:42::34:

hahhahaah koptum yaaaa :60:
kısa kısa yazıyorum ya, ondan okunmuyor haklısın...bak senin için uzun bi şekilde kelimeleri yutmadan yazıyorum:51:
sana özel:32:
bazen bende okuyamıyorum...
wayy demek takip ediyosun beni...ama ben seni hiç görememiştim..:27: nerde hangi topikte takılıyosun:23:

hahaha coook tesekkür ederim:32: bak mutlu oldum simdi bana özel olunca :52::9: ama ya vallah daha rahat oldu bak simdi su gibi oku gec :29:
sakin yanlis anlama yine sana kalmis tabii ki.. öyle dikkatimi cekince yazayim dedim
:kkk:

yani takip ediyorum derken Ah erkekler olsun.. iliskiler bölümü olsun.. sevgili konusu olan her yerde ortaya cikiyorum ben:27::27:
forumu uzun zamandir biliyorumda.. daha yeni üye oldum belirli bir topikte degilim yani.. henüz kafama göre takiliyorum:34::55:

hahaha coook tesekkür ederim:32: bak mutlu oldum simdi bana özel olunca :52::9: ama ya vallah daha rahat oldu bak simdi su gibi oku gec :29:
sakin yanlis anlama yine sana kalmis tabii ki.. öyle dikkatimi cekince yazayim dedim
:kkk:

yani takip ediyorum derken Ah erkekler olsun.. iliskiler bölümü olsun.. sevgili konusu olan her yerde ortaya cikiyorum ben:27::27:
forumu uzun zamandir biliyorumda.. daha yeni üye oldum belirli bir topikte degilim yani.. henüz kafama göre takiliyorum:34::55:

yaa iste msnde, mesajlarda böyle kısa kısa yazmak alışkanlık olmuş öyleee gidiyo :1:
anladım sekerim...
bnde suan için ah erkekler bölümünde takılıyorum..demekki ordan yani denk geliyoruz, yazdıklarımı göryosun..

Arkadaşlar bugün görüştük ve ben yine her şeyi berbat ettim sanırım. O bana görüşmeden 1 gün önce bir email yazmıştı.beni özlediğine, sevdiğine ve bu sorunumuzu çözmek istediğine dair.Mutlu oldum ama bir şey yazmadım.Sonra görüştük bugün.Başta sakindik, güzeldi oturduk falan ama sonra yine aynı yere geldi konu. Benim bakışımda, tavrımda, sözlerimde ona inanmadığımı görüyor ve sanırım bunu ona öyle yansıtıyorum. "bana inanmıyorsun hala, olmuyor " dedi. Çok üzüldü, kızdı ve "görüşmeyelim cumaya kadar cuma günü görüşelim konuşalım tekrar " dedi.ben de "tamam" dedim. çok salaklık ediyorum sanki kaybetmek için uğraşıyor gibiyim.deliricem kaybetmek istemiyorum ama yanına gidince mallaşıyorum kızıyorum ona nedense.ne yapıcam ben? ona inandığımı nasıl anlatıcam? sözlerimle inanmıyor çünkü :((

Back
X