Güvensizliğim yüzünden onu kaybettim sanırım.Sizce umut var mı?

Bir yıldan fazladır birlikteydik erkek arkadaşımla ama ben hep onun geçmişini didikleyerek onu yıprattım.Bu sebepten çok kavga ettik.Beni gerçekten sevdiği için hep çabaladı.Tüm hayatını bana verdi.Kaybetmemek için ne gerekiyorsa yaptı ama ben 2 gün önce yine aynı hatayı yaptım ve dayanamadı.Ona inanmadığımı ve artık yapacak bir şeyi olmadığını söyledi ve beni bıraktı.:( Ki biz daha o güne kadar evlilik tarihi konuşuyorduk.Ailesiyle tanışmıştım.Daha o sabah o kadar güzel şeyler söylemişti ki bana.Geçen hafta o evliliği benden daha çok istediğini söyleyip bana kızmıştı hatta. Bu kadar kolay mıdır kopmak?

Sizce kavga ederken bile, bırakıp gitmeden önce bile "ben senin için öldüm ömrümü senle geçirmek istiyordum" diyen insanın affetme ihtimali hiç mi yok? Ki uyumadan önce beni yarın arayacağını söyleyen bir mesaj attı.Umut var mı? Sonra ertesi gün aradı konuştuk gerçekten çok umutsuzdu hala.Birbirimizi seviyoruz ama mutsuz oluyoruz falan dedi ama bir yandan da benden bir şeyler bekler bi tavrı vardı.Ben ona çok değer verdiğimi, ne kadar çok sevdiğimi ve kaybetmemek için uğraşacağımı anlatan şeyler söyledim.Ama inanılmaz katıydı ve sonra deneyelim dedi yeniden.Ben konuşma sırasında çok kötüydüm bunu duyunca ağladım biraz. :( ."Ben haftaya doktora gideceğim " dedim "ben de geleyim birlikte gidelim" dedi.Ablasına davet etti.Biraz konuşun, biz halledemiyoruz belki o yardım eder sen de biraz boşalırsın dedi. Tamam dedim.

Sonra dün bana sabah "günaydın" diye mesaj attı.Peşinden ablası aradı beni davet etti.Oturduk konuştuk.Ablası çok olgun iyi biri.Çok şey paylaşmıştık.Bana güzel şeyler söyledi birbirinizi seviyorsunuz bu zamanda böyle bir şey bulmak zor dedi.Eğer başka bir probleminiz yoksa bunu aşabilirsiniz dedi.Tüm gün beraberdik.Sonra o geldi ama ben hiç yüzüne bakmadım onun.Sonra durdu durdu ve kızdı "bir kez yüzüme bak yaa "dedi. Halbuki ben üzüntüden öyleydim.Ne yapacağımı bilmiyordum.Sonra eve bıraktı beni ama yolda da tartıştık.Topu bana attı.Ben çok çabaladım ama artık yapacak bi şeyim yok senin yapman lazım dedi. Ben bana güvenmemen için bir şey yapmadım fln dedi.Hep bu tarz şeyler ama kısır döngü oldu. Beni sevdiğini biliyorum ama çok kızgın ve üzgün.Bir de inerken şöyle dedi " ne kadar zor sana dokunamamak, öpmemek , sarılmamak şuan biliyor musun? ama birimiz güçlü olmalıyız bu sefer.diğer kavgalarda hep sarıldık üstünü örttük bu kez böyle olmamalı."
sonra sabah mesaj attım ben bu sefer "günaydın" diye. O da hemen karşılık verdi.

Arkadaşlar çok uzun oldu ama bir akıl verin.Sizce beni istiyor mu hala? Ve birleşsek yine çok mutlu olur muyuz?

tatlım aynı şey benim de 4 ay önce başıma geldi bizim de bir yıl oldu. ben de senin gibi güvenmiyordum ve hep sorun çıkarıyordum o da hep alttan alıyordu ve o bi de askerde. benim onu teselli etmem gerekirken, yanında olmam gerekirken o bunları yapıyordu ben herşeye sorun buluyodum. bi gün bi söz söyledim bana dediki sen bugün beni öldürdün içimdeki herşeyi bitirdin dedi . ayrılmak istediğini söyledi böyle olmuyo falan dedi ve ayrılmak isterken bile beni çok sevdiğini söylüyordu ben çok çabaladım sürekli mesaj attım 1 hatfa uğraştım gönlünü aldım. şimdi rabbime şükürler olsun hiç bir sıkıntımız yok. mutluyuz şükürler olsun.
sıkıntı yapma düzelir aranız :)

merhabalar konunuzu okudum da yazmak istedim, insan başkasına güzel tavsiyelerde bulunuyor kendi içine dönünce nutku tutuluyor sanırım. ben de aynı konudan birazcık muzdaribim. Benim daha önceki ilişkilerimin ikisinde de aldatıldım, dolayısıyla içimde bir türlü gitmeyen bir güven sorunu var, ama karşımdaki insan benim bu kuşkularımı yaşamayı kesinlikle hak etmiyor ki zaten en başından beri her şeyi karşılıklı konuştuk anlattık, ilişkimiz yeni 2 aylık henüz, şu an her şey çok ta güzel, çok seviyorum çok ta değer veriyorum ki daha önceki ilişkilerimin ardından kendime söz vermiştim hayatıma giren adamı çok mutlu edicem çok ta mutlu olucam diye. Sevdiğim adam da benim yaşadıklarımı bildiğinden mail, fb hesaplarını şifrelerini her şeyini serdi önüme. Görünüşte şüphe edeceğim bir şey yok. Ama bu defa da acaba başka hesapları mı var, neden bu kadar çabuk verdi bunları bana neden acaba diye kurt kemiriyor içimi. Kesinlikle bu şüphelerimi belli etmek istemesem de bazen sorularımdan üzdüğümü düşünüyorum. Ama elimden gelen bir şey yok. Sizce bu durum için ben ne yapabilirim. Yani dışarıdan bakıldığında gayet mantıklı insan ilişkileri kuvvetli izlenim veriyorum ama bu konuda kendimle çok cebelleşiyorum. Psikolojik yardım ne şekilde olur yada olur mu? Yakın arkadaşıma anlatıyorum, biraz rahatlıyorum sonra gene aynı. Napmam lazım acaba?

tatlım ne olursa olsun kendine ben ona güveniyorum de yeter. ben de çok kuşkucu ve şüpheci biriydim ama aştım bunu. çünkü benim kuşkularım, şüphelerim yüzünden sevdiğimi kaybediyordum.

tatlım aynı şey benim de 4 ay önce başıma geldi bizim de bir yıl oldu. ben de senin gibi güvenmiyordum ve hep sorun çıkarıyordum o da hep alttan alıyordu ve o bi de askerde. benim onu teselli etmem gerekirken, yanında olmam gerekirken o bunları yapıyordu ben herşeye sorun buluyodum. bi gün bi söz söyledim bana dediki sen bugün beni öldürdün içimdeki herşeyi bitirdin dedi . ayrılmak istediğini söyledi böyle olmuyo falan dedi ve ayrılmak isterken bile beni çok sevdiğini söylüyordu ben çok çabaladım sürekli mesaj attım 1 hatfa uğraştım gönlünü aldım. şimdi rabbime şükürler olsun hiç bir sıkıntımız yok. mutluyuz şükürler olsun.
sıkıntı yapma düzelir aranız :)

canım yüreğime su serptin.Çok teşekkür ederim."Cuma günü görüşelim" dedi ve ben o günü bekliyorum.Sabredemiyorum gün geçmiyor hiç:(
Bir affetse her şey bambaşka olacak ama onu kaybetmeden bunu anlayamamışım demek ki.Aynı durumu yaşıyorum ben de şimdi.Üstüne gitmiyorum ama hiç gittikçe daraltmak istemiyorum çünkü fazla.Ne olur bana dua et arkadaşım biz de eski güzel günlerimize dönelim ne olur. Onu öyle özledim ki :(

canım yüreğime su serptin.Çok teşekkür ederim."Cuma günü görüşelim" dedi ve ben o günü bekliyorum.Sabredemiyorum gün geçmiyor hiç:(
Bir affetse her şey bambaşka olacak ama onu kaybetmeden bunu anlayamamışım demek ki.Aynı durumu yaşıyorum ben de şimdi.Üstüne gitmiyorum ama hiç gittikçe daraltmak istemiyorum çünkü fazla.Ne olur bana dua et arkadaşım biz de eski güzel günlerimize dönelim ne olur. Onu öyle özledim ki :(

inş. çok çok mutlu olursunuz canım. yanına gittiğinde sakın gurur yapma aşkta gurur olmaz. onu kaybetmek istemediğini ona belli et. onu ne kadar sevdiğini söyle, bir daha böyle birşey olmaması için söz ver. hiç geçmişi falan düşünme. benim erkek arkadaşımında hayatına bir sürü kız girmiş benim hayatıma ilk o girdi bu yüzden de çok sorun yaşıyordum ama hepsini aştım. sen de aş bunları. yanındakine bak mutlu musun, o yeter canım. cuma günü yanına gittiğinde onu ikna etmeden dönme :))) geçmişi sakın kurcalama yoksa mutlu olamazsın..

inş. çok çok mutlu olursunuz canım. yanına gittiğinde sakın gurur yapma aşkta gurur olmaz. onu kaybetmek istemediğini ona belli et. onu ne kadar sevdiğini söyle, bir daha böyle birşey olmaması için söz ver. hiç geçmişi falan düşünme. benim erkek arkadaşımında hayatına bir sürü kız girmiş benim hayatıma ilk o girdi bu yüzden de çok sorun yaşıyordum ama hepsini aştım. sen de aş bunları. yanındakine bak mutlu musun, o yeter canım. cuma günü yanına gittiğinde onu ikna etmeden dönme :))) geçmişi sakın kurcalama yoksa mutlu olamazsın..

Çok sağol canım.Dediğin gibi yapacağım.Söz vereceğim umarım inanır bana.Benim de aşmam lazım bunları ve aşacağım yeter ki elimden tutsun yine. Dilerim çok güzel haber veririm sana da cuma günü. :)

Çok sağol canım.Dediğin gibi yapacağım.Söz vereceğim umarım inanır bana.Benim de aşmam lazım bunları ve aşacağım yeter ki elimden tutsun yine. Dilerim çok güzel haber veririm sana da cuma günü. :)

bekliyorum tatlım güzel haberlerini :))

tatlım ne olursa olsun kendine ben ona güveniyorum de yeter. Ben de çok kuşkucu ve şüpheci biriydim ama aştım bunu. çünkü benim kuşkularım, şüphelerim yüzünden sevdiğimi kaybediyordum.

ahh şu şüpheler ve kuşkular...:25::25:
Bndede var ya aradaa...bnde başlyrm ara ara...nasıl aşıcaz bunu bilmem:44:

tatlım ne olursa olsun kendine ben ona güveniyorum de yeter. Ben de çok kuşkucu ve şüpheci biriydim ama aştım bunu. çünkü benim kuşkularım, şüphelerim yüzünden sevdiğimi kaybediyordum.

:))) canım bunun en güzel çözümü karşımızdakine güvendiğimizi kendimize kabullendirmek :) sorası zaten Allah Kerimdir :)

:))) canım bunun en güzel çözümü karşımızdakine güvendiğimizi kendimize kabullendirmek :) sorası zaten Allah Kerimdir :)

:D işte sorunda tam burda....smdi dedim bn ona güwenyrm...eeee 3 saat snra bn yne baslarım bsey olr...acaba acaba demyeee :D
ara ara geliyolar bnada...kuruyrm kafamda acayiippp..

:D işte sorunda tam burda....smdi dedim bn ona güwenyrm...eeee 3 saat snra bn yne baslarım bsey olr...acaba acaba demyeee :D
ara ara geliyolar bnada...kuruyrm kafamda acayiippp..

:D öyle olunca aklına birlikteki gzel günlerinizi getr o zman geçer :) benim öyle oluca arıyorum sesini duyuyorum geçiyor :) :D

Yaşııın kaç? Bak arkadaşım bana kızıyordun daha bir gün önce.Demek ki oluyormuş. :( Umarım sen de uzatmazsın bu halini ve rahatlamaya çalışırsın çünkü düşündükçe kötü oluıyor her şey.

Yaşııın kaç? Bak arkadaşım bana kızıyordun daha bir gün önce.Demek ki oluyormuş. :( Umarım sen de uzatmazsın bu halini ve rahatlamaya çalışırsın çünkü düşündükçe kötü oluıyor her şey.

bn hep byleyim..bi kere güwenmi sarstı..
ama bu yuzden sen gbi yapmyrm suratna vurmyrm işte ne blm uzatmyrm soğuk dawaranmyrm...
yani kısascası senn yaptklarnı yapmyrm...yoksa adam elinden kaçar arkadsım!!!1

bn hep byleyim..bi kere güwenmi sarstı..
ama bu yuzden sen gbi yapmyrm suratna vurmyrm işte ne blm uzatmyrm soğuk dawaranmyrm...
yani kısascası senn yaptklarnı yapmyrm...yoksa adam elinden kaçar arkadsım!!!1

Sen de zindan ediyorsun ama kendine hayatı. Bu kadar düşünmek, kuşkuyla yaşamak da senin için çok zor olmalı.
Ben de inanıyorum düzelecek her şey.Sana da duyuracağım o güzel günü inşallah. Dilerim sen de şüphelerinden arınırsın, mutlu olursun hep.

Sen de zindan ediyorsun ama kendine hayatı. Bu kadar düşünmek, kuşkuyla yaşamak da senin için çok zor olmalı.
Ben de inanıyorum düzelecek her şey.Sana da duyuracağım o güzel günü inşallah. Dilerim sen de şüphelerinden arınırsın, mutlu olursun hep.

amin inşallah..
bi gün inş.aşıp kurtlrm...
ara ara tabki kendme zindan edyrm hayatı kuryrmda kuryrm..
onu üzyrm en cok kendmi...
aklma geldgnde yani yapyrm...
ama uzatmyrm...önce carlyrm snra askım canm cicm:1:
o da zati kıyamyo allahtan snrim cabuk gecyo gecmese işler sarpa sarar..:49:

:D yok gıııı bnm gecmyo...sinirim gecene kadar yaklaşmcak bna kimse 2 saat snra gecyooreeee:51:
maaşşllah tickerin fena...biz görcekmyiz acep 3 ayları:nazar:

inş..inş.. biteceğini de göreceğiz Allah'ın izniyle :) benim aşkım bu cumartesi izne geliyor sonunda görücem askerimi çok çok özledim :)

Son düzenleme:
Back
X