maaasllah ne gzel....bizimki geldide gitti bile...
izmirde...sennkii?
afyon'da canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maaasllah ne gzel....bizimki geldide gitti bile...
izmirde...sennkii?
bencede seni tanıdıktan sonraki zamana bak..bıktırmışsın ama çocuk hala seni kaybetmemek için uğraşıyo. geçmişte ne olmuşsa olmuş.. illaki seninde bi geçmişin vardır o neden irdelemiyo. fazla acı çektirme çocuğa bence bıktırma.. seni seviyor ve didikleme huyundan vazgeçmezsen ikinizede yazık edersin..
Çok uğraşıyorum kaç gündür inan canım.İçim içimi yiyor ya giderse diye ama telefonumda, profilinde hala ikimizin fotoğrafı duruyor devamlı internet başında olmasına rağmen.Bu içime su serpiyor.Beni silmediğinin işareti gibi düşünüyorum.Öyle özledim ki anlatamam.Sen de dua eder misin benim için bizim için?
tabiki ederim. inşallah aranızen kısa zamanda düzelirde tekrar aynı konular yüzünden bozuşmazsınız.
örnek vermek istiyorum; benim erkek kardeşim biriyle çıkıyordu. kız soğuk davranıyordu kardeşime karşı ama ayrılmıyorduda.. konu çok uzunda kısa kesiyorum tabi. sonra düzeldiler ama bu kezde kardeşim emin olamadı çünkü kız aklına birçok şeyin yerleşmesine sebep oldu ben istedim diye yapıyor, ben söyledikten sonra ne önemi var gibi düşündü(yarın birgün seninkide sana karşı bişi yaptığında ona güvenmediğini düşünerek yaptığı şeydende hiç heves alamayacak. mana bulamayacak). sonrada bu kız beni mutlu edebilecek birisi değil dedi bulunduğu şehre gitti normal buluşmaya gidiyomuş gibi ama ayrılıp geldi. bu kadar seviyorsunuz birbirinizi yapma böyle. ve mutlaka psikolojik yardım al iyice çoğalmadan. bu durumunun önüne ancak tedaviyle geçersin başka çözüm yok engel olamıyorsun çünkü
Umarım biz öyle olmayız.Çok korkuyorum çok. Bütün gün ağlamaklı dolaşıyorum.Psikolojik yardım için de adım attım çünkü başka türlü içimden atamayacağım bu problemi.Çok sağol iyi dileklerin için.
ne tür bir yardım kastınız, ne yapıcaksınız?
ben de düşünüyorum ama acaba abartıyor muyum geçer diyorum ama çevremdekileri üzmeme neden olacak birşeyi yoketmek isterim en başından.
Canlarım dün görüştük.Çok ayrıntılı anlatmak istiyorum aslında da başınızı ağrıtmak istemiyorumGörüşmeden önce gün içinde aradı "nerdesin ne yapıyosun orada? " fln dedi.Buluştuk ama ilk birkaç saat baş başa kalamadık sonra baş başa kaldığımız ilk an boynuma sarıldı dakikalarca ve "seni çok seviyorum" dedi.Aslında o an özetliyor her şeyi.Sonra" geç olmadan seni eve bırakayım "dedi ve yolda da sohbet ettik tabi ikimiz de hala tedirgindik o kadar üzüntülü günlerden sonra ama güzel şeyler konuştuk.
Yine de korkuyorum bu geçirdiğimiz dönem aramıza soğukluk getirir mi diye ama şimdilik mutluyum sanırım.Olumlu olmak istiyorum artık hayata karşı.
Çok sağolun var olun iyi dilekleriniz için her şey için. Dilerim her şey hepimiz için güzel olur.
tatlım daha neyin tedirginliğini yaşıyorsun :)) tamam işte sıkıntı ok artık :)
ne olursa olsun olumlu bakmaya çalış .
kendine hakim ol :)
ben ona güveniyorum biz mutluyuz de :) :)
evet ayrılmak istemediğini anladım ve bana ders vermek istiyor ve bu konuyu kesin bir şekilde çözmemizi istiyor.canım öyle demedi yani "bir kez olsun yüzüme bak, geldiğimden beri hiç bakmadın bana" dedi. bağırmadı.ama benim o halim çok kızdırdı onu çünkü o eve geldi içeri girince geldi alnımdan öptü.empati kurmaya çalışıyorum, bilmiyorum bekleyeceğim artık aramasını yarın.
ayy cnm alnından öpmüş ne kadar güzel işte. bence sen biraz abartıyosun durumu. bence daha fazla üzerine gitme. bu konuyu direk sil konuyu hiç açmayın bile . vakit geçirin gidin gezin bişeyler yapın yeni tanışıyomuş gibi. sende biraz kendini frenle artık. erkek arkadaşınıda yıpratırsın kendinide yıpratırsın bu şekilde. bende aynısını yaptım bir aralar sonra ayrıldık benm yüzümden. bi ay konuşmadık sonra dayanamadım bende düzeliceğime söz verdim ve düzeldim allaha şükür. şimdi düğünüme 1 ay var kısmetse . sende düzeltmeye çalış bırak geçmişi. geçmişte çok kişiyle birlikte olmuş olabilir. ama şu anda o senin yanında böyle düşün ve unut artık geçmişi.
Cevap için teşekkür ederim.Canım o şuan üzgün ve biraz öfkeli "bir iki gün bunu konuşmayalım cuma günü görüşelim" dedi.Ben yoksa çabalıyorum ona soğuk davranmıyorum ama haliyle kırgın biraz ona güvenmediğimi düşündüğü için.Şu bir iki gün çok üstüne gitmeden cumayı bekleyeceğim.Onun da işleri çok yoğun, üstüne düşüp iyice yormak istemiyorum aynı konuyla.Mesaj atıyorum günaydın diye.o da cevap yazıyor hemen mesela.mutlu oluyorum bundan bile.
Psikolojik yardım için de adım attım.Kendimi yiyip bitireceğim yoksa ve böylesine sevdiğimi kaybedeceğim.Ne olur inanıyorsan bir dua et benim için.
Çok uğraşıyorum kaç gündür inan canım.İçim içimi yiyor ya giderse diye ama telefonumda, profilinde hala ikimizin fotoğrafı duruyor devamlı internet başında olmasına rağmen.Bu içime su serpiyor.Beni silmediğinin işareti gibi düşünüyorum.Öyle özledim ki anlatamam.Sen de dua eder misin benim için bizim için?
cnm kaç gündür uğraşıyorum diyosun. bana ne yaptığını söyleyebilirmisin???
Canlarım dün görüştük.Çok ayrıntılı anlatmak istiyorum aslında da başınızı ağrıtmak istemiyorumGörüşmeden önce gün içinde aradı "nerdesin ne yapıyosun orada? " fln dedi.Buluştuk ama ilk birkaç saat baş başa kalamadık sonra baş başa kaldığımız ilk an boynuma sarıldı dakikalarca ve "seni çok seviyorum" dedi.Aslında o an özetliyor her şeyi.Sonra" geç olmadan seni eve bırakayım "dedi ve yolda da sohbet ettik tabi ikimiz de hala tedirgindik o kadar üzüntülü günlerden sonra ama güzel şeyler konuştuk.
Yine de korkuyorum bu geçirdiğimiz dönem aramıza soğukluk getirir mi diye ama şimdilik mutluyum sanırım.Olumlu olmak istiyorum artık hayata karşı.
Çok sağolun var olun iyi dilekleriniz için her şey için. Dilerim her şey hepimiz için güzel olur.
ben yorumlarını teker teker okuyarak geldim ve ona göre yorum yazdım. görüşmüşsünüz ve kısmen düzeltmişsiniz aranızdaki problemi sanırım. ama şu aramıda TEDİRGİNLİK var. cümlerini hayatından tamamen sil at. tedirginlik nedir onu bile bilme. aklına bile gelmesin. soğukluk sıcaklık değil. sevdiğin adamın yanında içinden nasıl geliyosa öyle davran. a bana bakışı soğuktu. bak kavgadan sonra böyle olduk. şu soruma soğuk cevap verdi. bugün 5 dk gç cevap verdi. sabah bana günaydın diye msj atmadı. yok aramız açıldı. felan diye kendini didikleyip durucaksın şimdi. bunların aynısını ben yaşadım seninki gibi bunalımdan sonra barıştığımızda. sakın ama sakın böyle bir yanlışlığa düşme tamammı. çok kritik bir noktadasın düzelt kendini. geçmişi sil. onun yanında mutlu ol ve mutlu et. allah sana uzun uzun ömürler versin sevdiğinle birlikte mutlu bir şekilde tatlım. ama ben merak ederim. senin durumuna çok üzüldüm aynı şeyleri bende yaşadığım için bana msj at olurmu???
Çok sağol canım ya öyle güzel özetlemişsin ki aynı davransa bile ben bir şeyler arıyorum.Acaba soğudu mu yok özlemedi mi bilmem ne diye.Kesinlikle beni anlatmışsın.Ben de bu yanlışlığa düşmemeliyim.Mümkün olduğunca rahat davranmaya çalışıyorum.Çok seviyorum ve sevgimi göstermeden duramıyorum zaten.Kritik bir yerdeyim ve düzeliyorum bunu onun da görmesini diliyorum.Güzel dileğin için teşekkür ederim çok.allah size de mutlu bir evlilik versin.Sana haber vereceğim ve tavsiyelerine de ihtiyacım olur kesinlikle.Tekrar sağol iyi niyetin ve arkadaşlığın için.
Canım ikimiz de birbirimize çok kızdık o dönemde ve şimdi ısınmaya çalışıyoruz gibi.Umarım eskisi gibi sıcacık oluruz yine.Bunun tedirginliği var ama mesela beni de davet ediyor bir yere gidecek olsa.Bu bile mutlu ediyor.
Kendime hakim olacağım ve daha iyi, olumlu olacağım.
Çok sağol güleryüzün, tavsiyen için... :)