• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Herkese mutlu huzurlu hafta sonu dilerim. Kızlar benim bebis hala hasta.öksürük , ateş ,burnu derken uyuyamıyor.yarın sabah inşallah bende kilomu yazayım. Kaç gündür dikkat edemedim.biraz kilo aldım ama nekadar yarın belli olcak artık.
Kızlar birde bişey soracaktım size. Yogurtlu zencefilli bir kür varmış akşamları yenen birde yogurtlu, pul biber limon suyu kürü var netten okudum.aranizda deneyeni varmı arkadaşlar bunlardan birini
geçmiş olsun canım iyi olur inşallah .yoğurtlu pulbibrli duymuştum emzirenlerde yapabiliomuş ama ben yapmadım.

Bekliyoruz :KK200::KK200::KK19: zumbaya devammi ?
Zumba bu hafta 2 defayaptım genelde yürüyüş yapmayı tercih ediyorum ama yürüyüş ful hergün yaptim

Harikasın merak ediyorum kaç kilosun 83ü gördün sanırım .ben de ip atladım gece gece:KK6:[/QUOTE

Ben gecenlerde 250 tane ip atladim 10 gündür belimin ağrısı yeni gecti acaba bir anda yuklendimmi

Bu, tubi buraya olacaktı :mad:

Ayy canum yaaa cok tatlisin:))

Kizlar yarinki sonucuma cok sasiracaksiniz bekleyin:KK66::KK55::KK71:

Kiz bak çok tirsiyorum yarin ki sonucla bayiltma bizi sakın :))

Ayy çok merak ediyorum acaba 1500 verdin mi :)
bence kesin 2 kilo verdi :))

Canım senin iddan bu haftadan sonra başlıyor. Bakalım gerçekten kaçamaksız ne kadar vereceksin.
Canım benim tartı pilleri bitmişti ya, sabah yürüyüşe giderken aldım. Yani ben de bilmiyorum durumu. O yüzden sessizim :)

Benim kaliteli bi spor ayakkabım var. Onu giyiyorum çok rahat. Zayıflama ayakkabısı ilk defa duyuyorum. Ben bir saat yürüyünce kalçalarımın yazdığını hissediyorum ağrı oluyor hafif. Anlıyorum ki yağlarım gidiyor kalcam şekilleniyor.
Kaç kilo verdim bilmiyorum ama acayip hafif hissediyorum kendimi. Göbeğim de az kaldı basenlerim de az kaldı :)

Spor ayakkabinin markasi ne kiz bugun bende aldim bir tane insallah rahat ederim

Back
X