Güzel bir parfüm bulamıyorum...

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
895
243
Merhaba arkadaşlar şimdiye kadar bir çok parfüm kullandım ama bir süre sonra sıkılıp bıraktım. Kullandığım parfümler şöyle; roberto cavalli classic, Lancome Tresor in love, burberry body, burberry classic, estee Lauder pleasures, bvlgari, estee Lauder sensuous. Fakat bunlardan artık istemiyorum. Çiçek kokularını seviyorum. Bana önereceğiniz kalıcı güzel bir parfüm var mı?

Yaz icin ben Escada Island Kiss kullaniyorum.

Escada nin diger kokulari tirt bence, ama bu koku cidden farkli aklima palmiyeler , kumsallar getiriyor:))

Ben de cicek kokusu severim. Kis icin

Gucci Flora
Marc Jacobs Daisy Sunlight Special Edition
Versace Bright Crystal
Gül kokusu vard bir de Chloe Eau de Perfum pembece olanı

Sonbahar icin
Cicek kokusu olmasa da
Calvin Klein Euphoria
Acqua di Gio Armani
derim:))

Son düzenleme:
*Gucci Envy Me
*Tommy Girl
*Lacoste Pour Femme
*Marc jacobs Daisy
Bunlarda benim sana tavsiyelerim 4 mevsime de rahatlıkla uyabilen kokulardır özellikle yaza tabiki :) hepsinide çok severim :KK19:

Yaz icin ben Escada Island Kiss kullaniyorum.

Escada nin diger kokulari tirt bence, ama bu koku cidden farkli aklima palmiyeler , kumsallar getiriyor:))

Ben de cicek kokusu severim. Kis icin

Gucci Flora
Marc Jacobs Daisy Sunlight Special Edition
Versace Bright Crystal
Gül kokusu vard bir de Chloe Eau de Perfum pembece olanı

Sonbahar icin
Cicek kokusu olmasa da
Calvin Klein Euphoria
Acqua di Gio Armani
derim:))
Vayy Cheryycan nörüyon kız :) ne işin var buralarda :)

Gucci Flora
Bu parfümü bir dene canım. Ben de yeni tanıştım ama mükemmel bir koku.. böyle kadın kadın kokuyor sun.. Erkek arkadaşım çok etkilendi bayıldı kokusuna. Bihter parfümü diye de geçer

Onun dışında önerecekim
Marc jacobs daisy .. çok güzel çiçeksi bir kokudur.. Tam yazlık ..menekşe ve Yasemin notaları var içinde

canım estee lauder sensuoustan memnun kaldınmı ? nasıldı bende almayı düşünüyorumda :)
ayrıca buram buram çiçek kokacagın parfüm gucci flora

issey miyake l'eau d'issey benim favorim, hafif ama kalıcı ve şık... yaz icin de oldukca ideal kimseyi rahatsız etmiyor sade ve şık.

X