Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aranızda hiç burunla dudak yada burunla kaç germe amelıyatı olan varmı ben hepsını bır anda dusnuyorum ama ya daha kotusu olursa tabı hayalımde sonnuc super ama ya umdugum gıbı olmazsa offfffffffff çok kararsızım ben yaaaaaaaaaaaaaaa her doktor hakkında olumlu olumsuz yorumlar var :18:
Kızlar hani diyorlar ya burun derisinin kalın mı ince mi olduğu önemli falan, kalın mı daha iyi oluyormuş ince mi? Bi de benim derim ince mi kalın mı nası anlıycam ben, ne demek o ince deri kalın deri anlayamadım açıkçası.
bazı burunlar kaydırak gibi yapılmış oluyo fazla törpülenmiş kimisi de dümdüz iniyo kavis fazla verilmiyo kimilerinin burun delikleri karşıdan dümdüz bakıldığında çok büyük direk göz onlara kayıyo orantılı yapmak marifet ee tabi doktora iş düşüyor tamamen şans ya kafam çok karıştı deli gibi araştırıyorum
Aklımda sadece ilk olarak fethi orak var istanbul da cuma gününe randevu aldım internetten okuduğum kadarıyla pahalı bir doktormuş fakat çok pahalı rakamlara olunmuyo herhalde merak ediyorum eğer benden 15-20 bin isterse yıkılırım