Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba Kızlar ,

Bende daha 4 haftalık hamıleyın benııde eklermısınız lutfen cok yenıyım ,pazartesı gunu keseyı gormeye gıdıcem ınsallah,herkesın hayırlı ugurlu olsun,Rabbım bızlere bagıslasın ınsallah:)

Hangı ildesn cnm

Cnm bnm ilki sezeryan oldgu için bunu 38 hafta dolunca alcklar yani 16 hazran falan gbi kuzum

benim bu ilk bebeğim bir aksilik olmazsa normal doğum istiyorum ama hiç belli olmuyor 10 gün önce olabiliyor :) acele etmezse 5 temmuz evlilik yıldönümüm inşallah öyle olur kızımın doğum tarihi

benim bu ilk bebeğim bir aksilik olmazsa normal doğum istiyorum ama hiç belli olmuyor 10 gün önce olabiliyor :) acele etmezse 5 temmuz evlilik yıldönümüm inşallah öyle olur kızımın doğum tarihi
Bn gecen sene 5 temmuzda dogum yptım cnm oglmn kalbnde sorun oldgu ıcın amelyat oldu ama 16 gun yasadı hastnde kybbettık(

Ay neguzl bnde ıkı haftya grcm korkuom bse ckar faln dıe kc paraya grdn cnm bide
Hayırlısıyla bir şey çıkmaz inşallah sağlıklıdır bebişin.. 200 tlydi normalde ben 160 civarı bir şey ödedim (sendika indiriminden yararlanıyorum tüm muayeneler tahliller vs de)

İzmir cnm bnde:) izmrde olsan nere gdıon dıe sorcktm
Anladım canım. Sen fiyat aldın mı? Özel hastaneye mi gidiyorsun? Özellerde genelde cebi yakıyo fiyatlar çok uçuk ama benim hastanem özel olmasına rağmen makul fiyatları diğerlerine göre

Anladım canım. Sen fiyat aldın mı? Özel hastaneye mi gidiyorsun? Özellerde genelde cebi yakıyo fiyatlar çok uçuk ama benim hastanem özel olmasına rağmen makul fiyatları diğerlerine göre
Ozele gdıom cnm muayene ucretm 50 tl dun aradm ayrntlı kac para dıe telde fiyat vermjolarms pazartsı randvm var sorcm cnm ozmna bakalm kac dckler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…