Canım özel medicabil hastanesinde Dr. Oktay Altun'a gidiyorum son derece memnunum. Hatta burda bununla alakalı bir konu başlığı da var orayı okuyabilir arkadaşın. Ben doktordan da hastaneden de çok memnunum. Özel medicalpark hastanesinde de Dr. Gerçek Aydın var yine giden tanıdıklarım var memnunlar ama tahliller ve doğum ücreti bana pahalı geldi tercih etmedim o yüzden.Mehraba Canım Allah bagıslasın bebısınızı:) Bursa da hangı doctor benım arkadasım yenı gelın hamıle ve doctor arıyor varmı bır tavsıyen falan :)
Bende kuş adasında balayı yaptım ama kuşadasının merkezini gezebildim sadece çok beğenmedim. Koylarını falan gezemedim yaniBızde gecen yaz kusadasına tatıle glmiştik kuzum :)))
Tüh yaa ama bence normal sancın gelir, suni sancıya gerek kalmaz gibi geliyor bana. Ama olmazsa da suni sancıyla inş normale doğum yaparsın. Hiç sezeryana gerek kalmaz.Canım doktor suni sanci ile baslatiriz dedi cuma gününe kadar kendi sancim gelmez ise.
Calisan icin cok zor cokkk bide anlasalar anlamiyorlar da annemde yakin oturuyor 2 haftada bi anca gidiyorum kvdemlere de haftada 1 cikiyorum alistiriyorum cunku zamanla alismalari gerekiyor hergun cikamam ki evde olsam neyse ah ah gelinini anlayan kimse yokValla bende çalışınca eşimden yardım istiyorum. Ailem uzakta, kayınvalidem de çalışıyor akşamları evde olmuyor. O nedenle iş başa düşünce her şeye ben yetişemiyorum. Hayat müşterek yok öyle ben yemek hazırlarken tv karşısında keyif yapacak iyiymişDüşününce bile sinir oluyorum
Calisan icin cok zor cokkk bide anlasalar anlamiyorlar da annemde yakin oturuyor 2 haftada bi anca gidiyorum kvdemlere de haftada 1 cikiyorum alistiriyorum cunku zamanla alismalari gerekiyor hergun cikamam ki evde olsam neyse ah ah gelinini anlayan kimse yokValla bende çalışınca eşimden yardım istiyorum. Ailem uzakta, kayınvalidem de çalışıyor akşamları evde olmuyor. O nedenle iş başa düşünce her şeye ben yetişemiyorum. Hayat müşterek yok öyle ben yemek hazırlarken tv karşısında keyif yapacak iyiymişDüşününce bile sinir oluyorum
Bu arada eğer tercihi bayan doktor olursa yine medicabilde Dr. Zühal Öder Saylık var ona gidenler de baya memnunlar.Mehraba Canım Allah bagıslasın bebısınızı:) Bursa da hangı doctor benım arkadasım yenı gelın hamıle ve doctor arıyor varmı bır tavsıyen falan :)
Canım özel medicabil hastanesinde Dr. Oktay Altun'a gidiyorum son derece memnunum. Hatta burda bununla alakalı bir konu başlığı da var orayı okuyabilir arkadaşın. Ben doktordan da hastaneden de çok memnunum. Özel medicalpark hastanesinde de Dr. Gerçek Aydın var yine giden tanıdıklarım var memnunlar ama tahliller ve doğum ücreti bana pahalı geldi tercih etmedim o yüzden.
Dr. Oktay Altun'la alakalı açılan konu başlığı linki: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cabil-dr-oktay-altun-gebelik-ve-dogum.645132/
Canım özel medicabil hastanesinde Dr. Oktay Altun'a gidiyorum son derece memnunum. Hatta burda bununla alakalı bir konu başlığı da var orayı okuyabilir arkadaşın. Ben doktordan da hastaneden de çok memnunum. Özel medicalpark hastanesinde de Dr. Gerçek Aydın var yine giden tanıdıklarım var memnunlar ama tahliller ve doğum ücreti bana pahalı geldi tercih etmedim o yüzden.
Dr. Oktay Altun'la alakalı açılan konu başlığı linki: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cabil-dr-oktay-altun-gebelik-ve-dogum.645132/
Kayınvaliden sen işten gelip o yorgun halinle senden hizmet bekliyorsa olmaz kimse kusura bakmasın. Ki beklemese bile kendi evindeki gibi rahat rahat ayaklarını uzatıp dinlenemezsin orda. Anlayış lazım tabi. Alıştır bencedeCalisan icin cok zor cokkk bide anlasalar anlamiyorlar da annemde yakin oturuyor 2 haftada bi anca gidiyorum kvdemlere de haftada 1 cikiyorum alistiriyorum cunku zamanla alismalari gerekiyor hergun cikamam ki evde olsam neyse ah ah gelinini anlayan kimse yok
Aa çok sevindim senin adına. Kaçıncı haftandasın? Sende mi bursadasın yoksaCok tesekkur ederım canım cok ıhtıyacım vardı cunkua arkadasımın dusuk rısklı var ,ıyı oldu :) Ayrıca bende tup bebek tedavıısı sonucu hamıle kaldım bakalım gorebılmek nasıp olacakmı :)
Aa çok sevindim senin adına. Kaçıncı haftandasın? Sende mi bursadasın yoksaArkadaşının öyle bir durumu varsa kesinlikle alanında uzman birisine gitmesi lazım.
6haftalik olunca gorursun kuzumCok saol canım daha cok yenıyım 4.hafta bıttı .Dunkan testı verdım 1909 cıktı.Bakalım keseyı gorebılecekmıyız:)
Hadi bakalımm 5-6 gibi kese görünüyor 7. haftada da kalp atışı dinlenebiliyor. İnşallah kese de oluşur bebekte sağlıklı olurCok saol canım daha cok yenıyım 4.hafta bıttı .Dunkan testı verdım 1909 cıktı.Bakalım keseyı gorebılecekmıyız:)
6haftalik olunca gorursun kuzum
Hadi bakalımm 5-6 gibi kese görünüyor 7. haftada da kalp atışı dinlenebiliyor. İnşallah kese de oluşur bebekte sağlıklı olur
İdrara sıkısık gır usgye gorunurİnşsallah canım pazartesı 5 haftalık olucak acaba gorebılır mıyım kı?
Bugün 24+2 canımCanım benım cok tesekkur ederım ınsallah :) Hepımızın kını gormeyı nasıp etsın Rabbım :) senın nekadarlıktı?
anladım canımYok canim.hcg testi yaptirdim yükselmişmi diye.doktor vitamin değerlerine ve tiroitinide ölçelim dedi.o yüzden sonuçlar çikmadi
Bende ilaç kullandım ve 1 hafta oldu bir kez Korunmasız oldu ilişki bakalım ben ne zaman adet olcam ya yarın ya da 5 subatGaliba ondan olmus olabilir canim
Bugün 24+2 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?