Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oyy masallah canım senın bayagı buyumus Rabbım kucagına almayı nasıpp etsın darısı basımıza ınsallah:)

Pekı yemene ıcmene dıkkat edıyormusun? yada bana onerın varmı ?
Evet tabiki dikkat ediyorum, ilk 3 ay özellikle zeka gelişimi için cevizi ve balığı tüketmek gerekiyor. Onun haricinde süt ürünleri, bal, pekmez meyve sebze yararlı olan her şeyden azar azar ye. Ama midene çok yüklenme. Çok açta kalma, atıştır sürekli. Ben aç kaldığımda sabahları midem bulanıyordu. Mide bulantısına da tuzlu çubuk kraker iyi geliyor.

Oyy masallah canım senın bayagı buyumus Rabbım kucagına almayı nasıpp etsın darısı basımıza ınsallah:)

Pekı yemene ıcmene dıkkat edıyormusun? yada bana onerın varmı ?
Doktorun verdiyse folikasit ve demir ilaçlarını da ihmal etme canım

Cok saol canım ,son bısey sorsam gunde nekadar sut ıcmek gerekır ? bır su bardagı yeterlımıdır?

Cok saol canım ,son bısey sorsam gunde nekadar sut ıcmek gerekır ? bır su bardagı yeterlımıdır?
Canım ne kadar içersen o kadar faydalı olur bence. Ben çok içtim mi hayır aklıma geldikçe ama günde 2 bardak bazen 1 bardak farketmez. İçebildiğin kadar iç

Canım bnde hamile kalmadan bi ay önce doğru düzgün adet olamamstim kahverengi akıntı wardi çoğunlukla bi daha ki ay hamile kaldım insallh Seninkide oledr Bejan19

Canım ne kadar içersen o kadar faydalı olur bence. Ben çok içtim mi hayır aklıma geldikçe ama günde 2 bardak bazen 1 bardak farketmez. İçebildiğin kadar iç

Fikirlerin ıcın cok tesekkur ederım , ben bır ıcıyordum ama ıkıye cıkarmam lazım cok haklısın :)

Evet kuzum burdayim artik

Selam kızlar ben de yeniyim. 7+5 günlük hamileyim. Tahmini doğum zamanı 16 eylül. Ama şimdi düşük riskim var. Evde öylece yatiyorum. İğne verdi doktor ve iki hafta yat dedi. Cok sıkıldım.:)
Aa geçmiş olsun ve de hayırlı olsun bebişin. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun

Teşekkür ederim canım. Bir haftayı geçirdim, haftaya gidicem doktora. Artık yatmana gerek yok normale donebilirsin desin diye dua ediyom:)

Bende rapoe almak istiyorum acaba doktoruma desem 1 haftalik rapor verir mi

Sabah kahvaltıda aksam yatarken içsen yetrli:)
Ben hergun icen sewen biri olarak gebe oldufumu ogrenmeden once sut et yumurta,balik sik,sik tuketen biriyim nasi hamile kaldim hepsini biraktim hep ot hep ot su bulamtilarim bitsede bi yesem ya

Beni de ekleyin listeye kızlaar sanırım en genç annelerden olacağım yani doğum inşallah 10. Ayda olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…