Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen napıyn canm ne zamm gidiyon kontrole oğlunu tamamen kestnmi sütten
Oglumu keseli 10gun falan oldu kuzum oda,alisti binlerce sukur simdi daha iyiyim walla bufunlerde gitmem lazim esimin izinli oldugu gunu beklicem mecburen :/doktorun gecen dedigi yiyiyo beynimi bebek biraz asagida demisti onu dusunuyom kac gundur e sen,nasilsin kuzucum bakim leke falan yok dimi

Ozaman yarndan sonra yap kuzum 4 gün kalmş oluyo ben 4.ncü günü yapmşdm
TM kuzum 4 gun kala yapıyım belim agriyor hiç bu kadr agrimazdi ama nasıl diyim sana tamamı değil bi sol taraf agriyo bazende sağ belirtimidr die düşünmekten alamiyom kendimi

Çok şükür sevndm kuzumm. Bizde iyiyz. Aşağıda olunca noluyomuş ki kuzum hç blgim yok o konuda rabbm korusun meleğini belki düzelmişdir hani ozaman lar düşüğe çalşmışya bedenn oğlunu emzirirken ondan olablr mi

TM kuzum 4 gun kala yapıyım belim agriyor hiç bu kadr agrimazdi ama nasıl diyim sana tamamı değil bi sol taraf agriyo bazende sağ belirtimidr die düşünmekten alamiyom kendimi
Hayırlısı olsunn kuzum hiç stres yapma sen etkileme kendini hormonlarını yarndan snraa yapar bakarızz heycan yaptmm ama ilk idrarda faln yapma şaşırtıcı olablr belki beklediği için geceden sabaha kadar bide 2 3 test al aklnda bulunsun

İlk idrarla yap derler kuzu hep

Olmaz kuzu ya hep negatf cikti sabh yapınca warsa pozitif çıkar die düşünüyorm

Olmaz kuzu ya hep negatf cikti sabh yapınca warsa pozitif çıkar die düşünüyorm
İnşallahh kuzumm hayırlısı olsunn varsa çıkar inşallah ben akşam yapmşdm hala duruyo :)) kaç tane test olmş

sweet cinsiyeti belli olan arkdaşlar varmı böyle bi durumunuz :))

Eklentiler

• IMG_20170203_004803.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 37
İnşallahh kuzumm hayırlısı olsunn varsa çıkar inşallah ben akşam yapmşdm hala duruyo :)) kaç tane test olmş
:)) insallh kuzm bnde diğerini akşam yapmıştım çıkmıştı iki çizgi hmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…