Cnsiyeti öğrendnmi canm bnde 3 aylık hamileyim 5 hafta snra gdcm inşallah cnsyt içinKızlar ben de hamileyim 3.5 aylık benim adetim geçmeden yaptım iki çoçuğumda da çıktı hemen
Sen kaç gün kala yaptn canmKızlar ben de hamileyim 3.5 aylık benim adetim geçmeden yaptım iki çoçuğumda da çıktı hemen
Oglumu keseli 10gun falan oldu kuzum oda,alisti binlerce sukur simdi daha iyiyim walla bufunlerde gitmem lazim esimin izinli oldugu gunu beklicem mecburen :/doktorun gecen dedigi yiyiyo beynimi bebek biraz asagida demisti onu dusunuyom kac gundur e sen,nasilsin kuzucum bakim leke falan yok dimiSen napıyn canm ne zamm gidiyon kontrole oğlunu tamamen kestnmi sütten
TM kuzum 4 gun kala yapıyım belim agriyor hiç bu kadr agrimazdi ama nasıl diyim sana tamamı değil bi sol taraf agriyo bazende sağ belirtimidr die düşünmekten alamiyom kendimiOzaman yarndan sonra yap kuzum 4 gün kalmş oluyo ben 4.ncü günü yapmşdm
Oglumu keseli 10gun falan oldu kuzum oda,alisti binlerce sukur simdi daha iyiyim walla bufunlerde gitmem lazim esimin izinli oldugu gunu beklicem mecburen :/doktorun gecen dedigi yiyiyo beynimi bebek biraz asagida demisti onu dusunuyom kac gundur e sen,nasilsin kuzucum bakim leke falan yok dimi
Hayırlısı olsunn kuzum hiç stres yapma sen etkileme kendini hormonlarını yarndan snraa yapar bakarızz heycan yaptmm ama ilk idrarda faln yapma şaşırtıcı olablr belki beklediği için geceden sabaha kadar bide 2 3 test al aklnda bulunsunTM kuzum 4 gun kala yapıyım belim agriyor hiç bu kadr agrimazdi ama nasıl diyim sana tamamı değil bi sol taraf agriyo bazende sağ belirtimidr die düşünmekten alamiyom kendimi
Yok canım bir hafta sonra gidecem en son 20 gün önce gitmiştim daha oluşmamıştıCnsiyeti öğrendnmi canm bnde 3 aylık hamileyim 5 hafta snra gdcm inşallah cnsyt için
3 gün kala yaptım canım..kızımda da adet günüm de yapmıştım ya da bir gün önceSen kaç gün kala yaptn canm
Bu hamileliğindeki hallerini anlatrmısın kuzumm kızınkinden farklımı nasl3 gün kala yaptım canım..kızımda da adet günüm de yapmıştım ya da bir gün önce
İlk idrarla yap derler kuzu hepHayırlısı olsunn kuzum hiç stres yapma sen etkileme kendini hormonlarını yarndan snraa yapar bakarızz heycan yaptmm ama ilk idrarda faln yapma şaşırtıcı olablr belki beklediği için geceden sabaha kadar bide 2 3 test al aklnda bulunsun
Sen bilirsin canm ama şaşırtıcı olablir diye düşünüyormİlk idrarla yap derler kuzu hep
İnşallahh kuzumm hayırlısı olsunn varsa çıkar inşallah ben akşam yapmşdm hala duruyo :)) kaç tane test olmşOlmaz kuzu ya hep negatf cikti sabh yapınca warsa pozitif çıkar die düşünüyorm
:)) insallh kuzm bnde diğerini akşam yapmıştım çıkmıştı iki çizgi hmnİnşallahh kuzumm hayırlısı olsunn varsa çıkar inşallah ben akşam yapmşdm hala duruyo :)) kaç tane test olmş
Enemmmmm bir başka cinsiyet tayinii kim çıkaracak şimdi üstünü be anacımmsweet cinsiyeti belli olan arkdaşlar varmı böyle bi durumunuz :))
İnşallahh kuzummm:)) insallh kuzm bnde diğerini akşam yapmıştım çıkmıştı iki çizgi hmn
Çıkarma kuzuumm elinle bak bana sol daha sıkı geldi sanki ama eşim sağ dediiEnemmmmm bir başka cinsiyet tayinii kim çıkaracak şimdi üstünü be anacımm
Sen ne zamn gideckdin canmm dktoraEnemmmmm bir başka cinsiyet tayinii kim çıkaracak şimdi üstünü be anacımm
Kocamıııı getirinnn banaaa ... ben şimdi ona değilde hipokrat amcama taktım mesela bu tezi için kaç hamiş elletti aceppÇıkarma kuzuumm elinle bak bana sol daha sıkı geldi sanki ama eşim sağ dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?