Güzel Misiniz Çirkin Mi Test Edin

aaaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
265
65
Çin'den başlayıp Hollywood'a kadar yayılan bu teste göre Angelina Jolie ve Christina Hendricks gibi bir çok ünlü isim aslında 'çirkin'.

Çin’in Facebook’u Weibo’dan yayılması ile tüm dünyayı saran bir çılgınlığa dönüşen 'parmak testi'ne göre 'en güzel' ya da 'en seksi' denilen bir çok kadın, aslında 'çirkin'!
5140.jpg

Söz konusu testin, estetik cerrahide ‘yüz güzelliği’ni ölçmek için kullanılan ‘üçte bir oranı‘na dayandığı iddia ediliyor. Buna göre, işaret parmağınızın bir ucuyla burnunuza dokunup diğer ucunu çenenize koyduğunuzda, eğer dudaklarınız da parmağınıza değiyorsa ‘güzel‘ sayılıyorsunuz.

7a02ELineFingerTRAPtestOnePhotoOne.jpg

Bu tuhaf teste göre Angelina Jolie, Jessica Alba ve Christina Hendricks gibi yıldızlar çirkin çıkıyor.

8824ELineFingerTRAPtestTWOPhotoTWO.jpg

Test Çin’de öyle popüler oldu ki, ülkenin Facebook’u Weibo’da 200 binden fazla kullanıcı testi yaparken çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Çinli ünlüler de bu tuhaf testi yaparken çekilen fotoğraflarını siteye yükledi.

Saç ve Cilt Bakımı Hakkında Herşey İçin Tıklayınız

Makyaj Hakkında Herşey İçin Tıklayınız
670px-Apply-Natural-Eyeshadow-for-Mixed-Skin-Step-4.jpg

Goz var, nizam var. Guzellikte bir parmaga kaldiysak isimiz var yani. Angelina ve diger tescilli guzelleri cekemeyen birinin uydurmasidir bu. :)

Angelina Jolide çirkinse biz kendimizi nerelerden atalım bilemedim..

Ahaha buna gore ben dunya guzeliyim :KK59:

Gercegini gorseniz bi de :KK70:

angeline jolie nin çirkin çıkıp benim güzel çıktığım bu parmak testine saygılarımı sunuyorum

kızlar bu parmak testi dedikleri şeyin ortalama değerleri her ülkeye göre değişir mesela japonlarda iki dudak aynı seviyede olmalı onlarda o güzel türklerde alt dudak üst dudaktan 1 mm daha geride olmalı ortodontik olarak dişlelerine tel taktıranların tedavi prensibi ortodontistler ona göre yapıyor yani estetik değerler ırka kültüre göre değişiyor hepimiz güzeliz önemli olan orantılı olmak:KK70:ayrıca üst dişlerde altın orana göre ön iki dişin birleşim yeri tam burun ucundan geçmeli ama çoğu kişde öyle olmadığı halde yakışıklı ve güzeller alın işte tom cruise adam hala yakışıklı:KK70:
tom-cruise.jpg

Dogustan bi guselligm var zaten her goren burnun estetikmi dyo.allaha sukur fistik gbiyim angelna da gusel fakat bnle yarisabilir anck .:KK16: :KK15:

İki dudağımda parmağıma değiyor ama bildiğin çirkinim ne yapacağız şimdi :eek:

Angelina nin degmesi lazim dudaklari kocaman benim dudaklarimda kocaman benim degiyo suan

Benim cok kucuk dudaklarim da degiyor ya bence degmeyen yok:KK75:

X