"Güzel yazmışın Markar abi. Ermeni dölü HDP'lilerin..."

-mai-

Puro Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
1.096
2.251
ermeni-dolu-hdplilerin-hepsinin...-0408151200_l2.jpg

AKP'nin Ermeni kökenli Milletvekili Markar Esayan'ın yazısına bir kişinin “Güzel yazmışın Markar abi. Bu Ermeni dölü HDP’lilerin hepsinin kökünü kazıcaz inşallah” diye yorum yapması tepki çekti.

04.08.2015 12:34

AKP'nin Ermeni kökenli Milletvekili Markar Esayan'ın “HDP darbe mekaniğinin nasıl koçbaşı oldu” yazısına bir kişinin “Güzel yazmışın Markar abi. Bu Ermeni dölü HDP’lilerin hepsinin kökünü kazıcaz inşallah” diye yorum yapması sosyal medyada tartışma yarattı.

AKP’nin Ermeni Milletvekili Markar Esayan, Yenişafak gazetesindeki önceki günkü yazısında HDP'yi hedef alan bir yazı yazdı. Bu yazıyı Twitter’de paylaşan Ermeni vekil Esayan’ın takipçilerinden kendini “Sütçü İmam Torunu” diye tanıtıp Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını kullanan “Fatma Karakaköse” adındaki bir kişi tepki çeken bir yorum yaptı.

Twitter kullanıcısı, AKP’li Ermeni vekilin paylaştığı yazısına Ermenileri hedef alarak “Güzel yazmışın Markar abi. Bu Ermeni dölü HDP’lilerin hepsinin kökünü kazıcaz inşallah” diye yazdı.

Sosyal medyada Ermenileri hedef alan bu kişiye tepki yağarken, bunu Ermeni vekilin yazısının altına yazması ise tuhaf karşılandı.

İşte o mesajlar:

cljifchxaaat6rw.jpg

http://odatv.com/n.php?n=ermeni-dolu-hdplilerin-hepsinin...-0408151200

Yok artık daha neler :KK57:
Bugünlerde nedense netde gezen hiçbirşeye inanmıyorum :KK1:

Yok artık daha neler :KK57:
Bugünlerde nedense netde gezen hiçbirşeye inanmıyorum :KK1:
nesine inamıyorsunuz ki? ben facebookta twitterda her gün bunun gibi yüzlerce şey okuyorum.
ermeni dölü, yahudi dölü, alevi pislikler...vs vs.
sanırsınız çok tahammüllü bir toplumuz da ermeni dölü denince olay oluyor. sanırsınız bu kız keşfetti ermeni dölü ifadesini.
bu arada kendisi AKP'ye oy vermeyenleri kastetmiş AKP'ye oy veren Ermenilere elbette "saygı"lıldır. Nitekim Markar'a abi demesinden belli

Son düzenleme:
nesine inamıyorsunuz ki? ben facebookta twitterda her gün bunun gibi yüzlerce şey okuyorum.
ermeni dölü, yahudi dölü, alevi pislikler...vs vs.
sanırsınız çok tahammüllü bir toplumuz da ermeni dölü denince olay oluyor. sanırsınız bu kız keşfetti ermeni dölü ifadesini.
bu arada kendisi AKP'ye oy vermeyenleri kastetmiş AKP'ye oy verenler Ermenilere elbette "saygı"lıldır. Nitekim Markar'a abi demesinden belli
Ona bakarsan akpartililere de neler neler diyorlar da..
Neyse mevzu o değil
Bence fake hesap yada şantaj montajdır o
Yoksa bir insan bu kadar salak olamaz herhalde :KK69:

Ona bakarsan akpartililere de neler neler diyorlar da..
Neyse mevzu o değil
Bence fake hesap yada şantaj montajdır o
Yoksa bir insan bu kadar salak olamaz herhalde :KK69:
e deniyor işte onu diyorum, taahammülsüz bir toplumuz.
ben hiç de fake hesap olduğunu düşünmüyorum, çok olası bir şey bu. her gün yüzlerce insan benzer şeyler yazıyor, bu da AKP'li Ermeni bir insana yazıldığı için olay oldu, yoksa Türk bir yazara yazılsaydı Ermeni dölü HDP sözü bu kadar dikkat çekmezdi.

e deniyor işte onu diyorum, taahammülsüz bir toplumuz.
ben hiç de fake hesap olduğunu düşünmüyorum, çok olası bir şey bu. her gün yüzlerce insan benzer şeyler yazıyor, bu da AKP'li Ermeni bir insana yazıldığı için olay oldu, yoksa Türk bir yazara yazılsaydı Ermeni dölü HDP sözü bu kadar dikkat çekmezdi.
Doğrudur baby :KK14:

eskiden türkiyede, doğu bölgede ermeniler varmış. bu yüzden türkiyede ermeni kökenlilerin olması normal.
ben anlayamıyorum :) adam ermeni olabilir. napalım vuralım mı yani:)

Bence ermeni dölü derken ırkçılık yaptığının bilincinde değil, ağız alışkanlığıyla yazmış. Tabi ermeni birine bunu yazması 'hadi köklerini kazıyalım' diyerek. :KK70: Tepki toplamasının nedeni bu.

Bu şekilde dilimize yerleşmiş çok hakaret var. Çoğu küfür cinsiyetçi mesela ama kadınlar bile ağız alışkanlığıyla bir iki cinsiyetçi küfür sallayabiliyor. Karşısındakine küfrederken kendi cinsini aşağıladığının farkında olmadan.
Bunları kadını savunmak için yazmadım tabii. Neresinden tutsak elimizde kalacak bir olay. :KK70:

Gerizekalı diyeceğim valla bir seferlik gormezden gelsin forum yöneticileri :)))

X