Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah şifa versin...ben de bu gün kayıt oldum...mayısın ilk haftasına randevu aldım...yaptırıcam bakalım...sonuçları yazalım...Arkadaslar yarin ogleden sonra yaptiriyorum tansiyonum var.once inanmak gerekiyo sifa allahtan ins.
Ins.canim.bundan 20 ginu gecmistir ilk kez ozaman yaptirdim.yarin ikinci kes yapilacak.daha sonrada 6 ay gectikten sonra ins.rabbim korktugumuz yete ugratmadin hic kimseyi.sen ne icin yaptiracaksin.Allah şifa versin...ben de bu gün kayıt oldum...mayısın ilk haftasına randevu aldım...yaptırıcam bakalım...sonuçları yazalım...
Arkadaslar bugu n 2 gibi hacamat oldum.3 kupa sirtima birde basin arka kismina.ins hayirlisiyla rahatliycam buna inaniyorummmIns.canim.bundan 20 ginu gecmistir ilk kez ozaman yaptirdim.yarin ikinci kes yapilacak.daha sonrada 6 ay gectikten sonra ins.rabbim korktugumuz yete ugratmadin hic kimseyi.sen ne icin yaptiracaksin.
sırtımda sivilceler var ne kullandıysam geçmiyor. irsi bi şey aynısı babamdada varmış gençken kardeşimde bile var...bazen bakmaya tiksiniyorum...bide bel ağrım var ama beni mahvediyor bu ağrı...kas gerilmesi...halsizlik var anlayacağın genç yaşımda var da var...Ins.canim.bundan 20 ginu gecmistir ilk kez ozaman yaptirdim.yarin ikinci kes yapilacak.daha sonrada 6 ay gectikten sonra ins.rabbim korktugumuz yete ugratmadin hic kimseyi.sen ne icin yaptiracaksin.
BEN 2 KERE YAPTIRDIM, STRES DEPRESIYON. MİGREN..... AMA AYNAYIMKızlar bu pazar ilk seansımı yaptırdım.
Fibromiyalji için gittim.
4 gün geçti aradan hiç fark yok ramazandan sonra tekrar gitmeyi düşünmüştüm. ama vazgeçiyorum galiba...
BEN 2 KERE YAPTIRDIM, STRES DEPRESIYON. MİGREN..... AMA AYNAYIM
hiiiiç denemedim. 35 yaşındayım. çok umudum vardı hcamatta. acaba ypan kişi mı bilimıyor????Aynen hiç bir işe yaramadı tam tersi ağrılarım vardı onları şiddetlendirdi.
Siz kaç yaşındasınız başka alternatif tedavi yöntemi denediniz mi stres ve depresyon için?
hiiiiç denemedim. 35 yaşındayım. çok umudum vardı hcamatta. acaba ypan kişi mı bilimıyor????
iki ayda 2 kere yaptırdım. sonrada senede bi kere . çok umutluydumm amahastalıklar bir anda mı oluşuyor ki,iyileşmesi bir anda olsun.Tek seferde ne kadar iyileşir insan,düzenli yaptırmak şart