• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacamat ve cinsiyet

Shryldz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2021
298
256
53
Mrblar arkadaşlar ben gebelik düşünüyorum ve bu defa farklı olmasını her anne gibi istiyorum kızım olsun istiyorum Allah kısmet ederse hacamat yapmatirmak istiyorum adetimi de düzenliyor bende polikistik var diye çevremde kaç kisi hacamat kanı yenileyebilir belki erkek olur yine hacamat tan sonra hacamat yapanların oğlu olur gibi söylentiler var varmı çevrenizde yaptıran oğlu olan yada kızı olan sizce doğrumu

Sence doğru mu 😂 cinsiyeti erkek belirliyo bizimle alakası yok yani. Örnek merak ediyosan da ben hamile olmadan önce hacamat olmuştum kızım oldu 🐣

Sence doğru mu 😂 cinsiyeti erkek belirliyo bizimle alakası yok yani. Örnek merak ediyosan da ben hamile olmadan önce hacamat olmuştum kızım oldu 🐣
Ayy tskr ederim cevabiniz için bana umut oldunuz bende inanmadim ama birkaç hacamat yapıp oğlu olanları örnek gösterince acabami diye aklımdan geçmedi değil ☺️ ben daha önce yaptım bende polikistik var adetlerim çok düzensiz adetim düzenli oldu birkaç ay tekrar yaptırmak istiyorum çünkü 2 3 ayda bir olunca çok zor oluyor şişkinlik stres

Back
X