HACET NAMAZI HK BİLGİ İSTEĞİ

madamloli

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
161
127
Merhaba arkadaşlar
Hacet namazı hakkında bir bilgiye ihtiyacım var namaz nasıl kılınır hangi dualar edilir vs biliyorum
Benim öğrenmeye çalıştığım şey şu ki Hacet namazından sonra rüya konusu bazı int sitelerinde rüya görülür ve bu rüyalara şeytan asla karışamaz giremez deniliyo ki namazda 3 namazdan sonra 3 adet ayetel kürsi okuyoruzz nas felak falan bazı sitelerde yada din adamları nihat hatipoplu vs rüyadan bahsetmemiş
Şimdi hacet namazından sonra rüya görmeyi beklemelimiyiz beklememelimiyiz görülen rüyanın yorumunu nasıl kime yaptırmalıyız bilgi sahibi olanlar aydınlatırlarsa çokk sevinirim

Canım o senın dedıgım rüya kısmı benım bıldıgım kadarıyla ıstıhare namazından sonra görülüyor hacet namazından sonra rüya gorulmesıni ılk defa duydum. Ben kılıyorum canım dört rekat ilk rekâtta uc ayetel kursı okuyorum sonra ıhlas nas felak dıger rekâtlarda fatıha ıhlas nas felak. Ihlas suresını bellı sayılarda okunduğu hacet namazları varmıs ama benım bıldıgım bu sekılde canım

Cnm hacet namazi dilek namazidir dileklerin kabulu icin yatsi namazindan sonra 2rekat kilinir ve duasi vardir senjn dedigin istihare oluyo

Canım o senın dedıgım rüya kısmı benım bıldıgım kadarıyla ıstıhare namazından sonra görülüyor hacet namazından sonra rüya gorulmesıni ılk defa duydum. Ben kılıyorum canım dört rekat ilk rekâtta uc ayetel kursı okuyorum sonra ıhlas nas felak dıger rekâtlarda fatıha ıhlas nas felak. Ihlas suresını bellı sayılarda okunduğu hacet namazları varmıs ama benım bıldıgım bu sekılde canım
evet bende istiare namazında rüya görülür ama internette hacet namazını araştırınca rüyadan falan bahsedilince bi sorim kızlar bilirler diye tesekkürler cevaplarınız için

X